A Mainzból hiányzik 2 meghatározó ember, egyrészt a csatár, aki a gólokat rúgja, a Dortmund pedig nagyon jó formában van.
Carla: Szerintem rakj 2 napra, s próbáld összetenni azokat a meccseket, amiben hiszel, amiket megérzel, s ahol párosul Timso tippjeivel.
Ő is mindig jó megérzésekkel bír. Reméljük a legjobbakat! Chicaloca, s a többiek véleményére is kíváncsi vagyok.
carla: Nézd meg a vitibet.com oldalt is, labdarugásra kattolsz, ott az arányok és a tippeket megnézheted. Mennyien fogadnak rá /persze ez nem biztos,de ott statisztikát is nézhetsz!
Én egy hatos egyenes kötésben most már nem rakok 2 döntetlent, csak 1 db-ot, s igaza van Timsonak, 5/6-ban az biztosabb!
Próbálom a mai meccsek közül a biztosabb tippeket összerakni, de ha elmegyek, csak délután tudom feltenni a tippeket, amiket a lottózóban összerakunk.
Fogadó portálok szerint:
Bremen-Freiburg H
Hannover-Schalke V /ezt rakom én is/
Hoffenheim-FC Köln /x, esetleg 2/
Le Mans-Montpellier V
Marseille-Nice biztos H
120 Mainz-Dortmund V /egy helyen teszem D-re is, de V-re érzem/
157 Aston Villa-Chelsea V /bár kupa, s az Aston Villa ebben jó/
Villarealt és Atletico Bilbao jöhet erre a szelvényre, s a Milán és a Samphdoria.
carla: igen, 600 Ft-ba kerül, de nézd át Magic tippjeit is és kombináld össze a szerinted jó meccseket...
Ez a szelvény ha minden meccs bejön, így néz ki kifizetés szempontból:
Eredő odds: 328.82917
Tét: 100 Ft
Max. nyeremény: 32885 Ft
Van egy tegnapról maradt szelvényem:
068 Lech Poznan-Arka Gdyn H 1,30
107 Dundalk-UC Dublin H 1,82
156 West Ham-Sunderland H 2,00
178 NAC Breda-Roda D 3,15
206 Wolverhampton-Stoke H 2,22
231 Roma-Atalanta H 1,30
5/6-ban vagyok,s nyernék vele 28.870 Ft-ot 200-as téttel.
Ma már a NAC Breda meccset inkább H-ra tenném, meglátjuk.
Ti miben vagytok egészen biztosak?
Carla: Remélem neked is ma lesz egy nyerő szelvényed, te is mindig közel vagy hozzá!
Én biztosnak érzem:
Rómát, Milánt, Tottenhamet, még a Juventust is /csak nem merem rakni/, valamiért a városi rangadót is H-nak, Sampdoriának adnám. Ezekből kellene összetenni egy jót!
Timso: Gratula a nyereményedhez, én is most megyek visszaforgatni a pénzt, előte bevásárolok, így kis bevásárlás lesz...
Van 2 befizetni való csekkem, azt a jövő hétre tervezem kifizetni.
A mai meccsek közül a Besiktas - a múlt heti bukta után - nekem nem kell
de a többiben van igazság. A Sochaux-St-Etienne nálam inkább D, nagyon masszív csapat a vendég, de igazad van, H-nak kellene lenni. Az FC-Bruges lehet D, a török meccs pedig nagyon is!
207 Blackburn-Manchaster Utd V /akár 2 góllal is/
213
Timso:
Sajnos azt a meccset az egyik társam tette H-ra, de én is V-re raktam volna. A török meccs volt nálam is D, ráadásul jött egy kis pénz még 1.320, de ott is a Herkules vitte. De épp ezért rakom a holland Herculest!
Ma tettem 2.000 Ft-ért egy kockázatost:
146 Crystal Palace-QPR H 2,18
163 Malaga-Sevilla V 2,11
206 Wolverhampton-Stoke H 2,22
Eredő odds: 10.21156
Várható nyeremény: 20.425 Ft
Timso, ma revansot veszek a tegnapi nagy nyeremény elmaradásáért, de inkább 2 napra is játszom.
120 Mainz-Dortmund V 1,95
145 Cardiff-Reading H 1,95 /kicsit necces/
212 (0-1) Liverpool-Fulham H 1,70
232 (0-1) Róma-Atalanta H 1,83
240 Atletico Bilbao-Almeria H 1,72 /kap egy új esélyt a Bilbao/
Gondolkozom, mit tegyek hozzá, a Sevilla V-benKecskemét H-ban, Debrecen 2 góllal H-ban és a Milan-Catania H-ban gondolkozom.
én csak egyenesben játszom, ahhoz kellene valami jó kis szelvényt összehoznom, gyűjtöm hozzá az 5leteket

" alt="

">
600Ft-os szelvény, ugye? és mennyit hozna?
Még csütörtökön raktam össze ezt a szelvényt, megérzésre

" alt="

">
5/6-ban játszva
183 Sochaux - St-Etienne H 2.05
162 Xamax - Grasshoppers V 2.11
174 Besiktas - Trabzonspor H 1.75
252 FC Bruges - Gent D 3.20
251 Standard Liege - Germinal Beerschot H 1.53
225 Genclerbirligi - Bursaspor D 3.15
Timso!
Köszönöm! Hát akkor nekem úszott a H val, de Neked gratulálok, nagyon jók a tippjeitek.
Ti ma mit tesztek?
Magic! sajnálom, hogy a nagy nyeremény elmaradt, de tudod, aki a kicsit nem becsüli........
Nekem ez volt a tegnapi szelvényem, és sajnos a sittard miatt csak 3ezer valahányszáz forint jön, de az ma megy tippmixre!
carla! A török D lett

" alt="

">
Az mtv txt 887. oldalán vagy az www.eredmenyek.com -on is meg tudod nézni...
55 Vítkovice - Slavia Praha 5.m. H 1.75
66 Barcelona - Navarra San Antonio H 1.18
94 Excelsior - FC Eindhoven H 1.53
93 Cambuur - Den Bosch H 1.80
100 Maastricht - Roosendaal H 1.91
99 F. Sittard - Go Ahead Eagles V 1.94
83 Gaziantepspor - Manisaspor D 3.15
Eredő odds: 264.48787
Tét: 100 Ft
Max. nyeremény: 26450 F
Ennek a 3 meccsnek keresem az eredményeit, mert tegnap lemaradtam róla, ma meg nem találom a livescore-on
083 Gazianteps-Manisaspo H
084 Le Havre-Arles H
088 Bastia- Angers H
Nagyon szomorú vagyok, a Metz az utolsó pillanatban döntetlenezett. Vitt eddig 40.920 Ft nyereményt, valamennyi így is kapok, de a többségét egyenesben raktam. Ha marad a Naval-National Madeira D, akkor jön még 4.620 Ft, ha H lesz, 3.190 Ft.
Van egy félidő még, a Metznek és a Cambuurnak nyernie kellene és akkor én is nyerek.S ha a Herkules is nyerne, az még hozna egy kis pénzt.
De jó, hogy az Újpestet ma megváltoztattam, s nem hagytam magam rábeszélni a V-re.
Meg is tettem egyenes kötésben az alábbit:
120 Mainz-Dortmund V 1,95
136 Debrecen-Paks H 1,25
156 West Ham-Sunderland H
166 Villareal-Sp. Gijon H 1,48
171 Fiorentina-Inter V 2,00
Hertha-Stuttgartot nem rakom, mert ott meglepetés lehet. Helyette lesz a Dortmund és valószínűleg rakom a West Hamet H-ra.
166 Villareal-Sp. Gijon H 1,48
171 Fiorentina-Inter V 2,00
Tegnap nyertem 2.865 Ft-ot, ma mindet rátettem egyrészt lottóra, luxorra és tippmixre. Holnapra hagytam 100 Ft-ot totóra. Jöhet a nyeremény! S ha csoda történne és a Kecskemét nyerne, akkor nyernék egy pezsgőt is! Ha kikap a Kecskemét, nekem kell venni....
Biztos vagyok a Rómában, most már játszanám a Dortmundot is V-ra, játszani fogom a Milánt H-ra, Tottenhamet H-ra és a Chelseat V-re. Manchester Cityt akarom rakni, holnap átgondolom, s a Liverpool is nálam H.
Raktam 3 meccset egyenesben:
090 Metz-Sedan H 1,68
098 Zwolle-Volendam H 1,45
111 Hercules-Huesca H 1,50
Szintén egyenesben 5 meccset:
080 Ried-Rapid Wien V 1,98
083 Gazienteps-Maniaspor H 2,00 /Ez sajnos lehet D is/
088 Bastai-Angers V 3,30 /Ez bármi lehet, a Bastia jó formát mutat, s ezen a hétvégén nagy bundameccsek lesznek!/
095 Dordrecht-Helmond H 2,61 /Nem tudom miért, így érzem./
107 Dundalk-UC Dublin H 1,82
400 Ft-ra hozna 24.830 Ft-ot. Érdemes lett volna 3/5-ben játszani.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások