Termékekkel kapcsolatos tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 41 / 63 oldal |
pdelia: én rendeltem. Általában nem annyi hanem kb. 10 nap - 2 hét. Tudod nincs Magyarországon raktárjuk mint ahogyan az OTTO-nak Quelle-nek sincs és minden megrendelést Csehországból teljesítenek. Ahhoz képest elég gyorsak voltak, 2 hét. Meg voltam velük elégedve.
Az anyukám mosópor allergiás és csak tix tide ot használhatunk.
Légyszi segítsetek, fontos lenne: Rendelt már valaki a Bonprixtől? A honlapjukon ott van, hogy 30 nap a kiszállítás. Tényleg annyi?
Nekem meg a sima Clorox sárgára szinezte a fehér pólóm. Azóta útálom ezeket, jobb az Ariel folttisztító meg a különféle folttisztítók Beckman vagy mi. Bár lehet valamit rosszul csinálok.
" alt="
">
" alt="
">És a sárga maradt? Én még nem próbáltam ki.
Clorox Colorról csak jót tudok mondani, a csokifagyi is kijött a fiam sárga pólójából
" alt="
">
Még jó hogy játszok vele
" alt="
">
" alt="
">
Még jó hogy játszok vele
" alt="
">Bár még nem próbáltam ki, de vettem Persil mosókapszulát.
Olvasgatom dobozát, és nézz oda: nem Henkel termék, hanem Unilever!
Azt hittem, hogy valamit rosszul tudok, de megnéztem a mosóporom, és jól tudtam, hogy Henkel
" alt="
">
Olvasgatom dobozát, és nézz oda: nem Henkel termék, hanem Unilever!
Azt hittem, hogy valamit rosszul tudok, de megnéztem a mosóporom, és jól tudtam, hogy Henkel
" alt="
">napocska10
köszi!!
" alt="
">
köszi!!
" alt="
">Nórika
Csak nem princessből?
" alt="
">
Miután kiolvadt, rakd deszkára, picit nyújtsál rajta. De ha vastagon szeretitek az se baj ha nem nyújtod. Kend meg tojássárgával, szórd meg sajttal, rakd tepsibe és forró sütőben süsd ki.
Csak nem princessből?
" alt="
">
Miután kiolvadt, rakd deszkára, picit nyújtsál rajta. De ha vastagon szeretitek az se baj ha nem nyújtod. Kend meg tojássárgával, szórd meg sajttal, rakd tepsibe és forró sütőben süsd ki.
A Hame tepertőkrém (üveges ) is borzalmas . A tanyasi májkrémjük nálunk nagyon megy.. és gyűjtöm a fóliákat ,lehetne már játék is vele
" alt="
">
" alt="
">Hamé pizzás melegszendvicskrémet (300 gr) használt már valaki? Mert ma felbontottunk egyet és szerintem csak fűszeres sűrített paradicsom van benne. Hús az ablakban, pedig a leírás szerint sertés és marhahúst is tartalmaz.
nórika
ezt találtam a googleban:
http://www.tutireceptek.hu/leveles-sajtos-rud
keress ott valami receptet
" alt="
">
ezt találtam a googleban:
http://www.tutireceptek.hu/leveles-sajtos-rud
keress ott valami receptet
" alt="
">légyszi segítsetek, hogyan süssem meg, mert el kéne kezdenem, de azt se tudom, hogy álljak neki
" alt="
">
" alt="
">sünkutya (vagy valaki
" alt="
"> )
Leveles tésztás sajtos rudat szeretnék csinálni. Segítene valaki? Nem szoktam leveles tésztát használni, tudatlan vagyok ebben
" alt="
">
" alt="
"> )
Leveles tésztás sajtos rudat szeretnék csinálni. Segítene valaki? Nem szoktam leveles tésztát használni, tudatlan vagyok ebben
" alt="
">törpi
egy-egy kis darab sajtot, vagy karika kolbászt, vagy túrót, vagy akár lekvárt is tehetsz a levelestésztába. A lekvár sütésálló legyen, különben kifolyik.
" alt="
"> Hosszában félbevágni a tésztát, majd ezeket is félbe, rá a tölteléket és félbe hajtani.
" alt="
">
egy-egy kis darab sajtot, vagy karika kolbászt, vagy túrót, vagy akár lekvárt is tehetsz a levelestésztába. A lekvár sütésálló legyen, különben kifolyik.
" alt="
"> Hosszában félbevágni a tésztát, majd ezeket is félbe, rá a tölteléket és félbe hajtani.
" alt="
">A Tescoban vásároltam, többek között citromlevet.
A pénztárnál vettem észre, hogy minden árum vizes(?), ragad. Rájöttem: a citromlé folyik. Visszamentem kicserélni és mit látok: az összes flakon nyitva, azaz a csavaros kupakjai elpattintva! Másik fajtát választottam végül, de elgondolkodtam, vajon miért nyitott mind???
" alt="
">
Érdekelne, hogy hány százalékos lehet "ilyen módon" ez a citromlé?????
" alt="
">
A pénztárnál vettem észre, hogy minden árum vizes(?), ragad. Rájöttem: a citromlé folyik. Visszamentem kicserélni és mit látok: az összes flakon nyitva, azaz a csavaros kupakjai elpattintva! Másik fajtát választottam végül, de elgondolkodtam, vajon miért nyitott mind???
" alt="
">
Érdekelne, hogy hány százalékos lehet "ilyen módon" ez a citromlé?????
" alt="
">sünkutya
" alt="
"> küldd már át nekem is a leveles süti receptet! Köszi
" alt="
">
" alt="
"> küldd már át nekem is a leveles süti receptet! Köszi
" alt="
">
www.philips.hu/service/senseo/index.page
Aki nyert a nyáron Philips Senseo kávéfőzőt, hívja a 06 80 016 480-as telefonszámot. Szerintem ezek is szerepelnek a hibás termékek között.
/Népszabadság 2008. április 15. Gazdaság 21/
/Népszabadság 2008. április 15. Gazdaság 21/
köszönöm!