Ötös lottó: 2,9,39,69,75
5:..... 2.310.384.275 Ft (1 db)
4:..... 676.010 Ft (82 db)
3:..... 10.685 Ft (5.492 db)
2:..... 940 Ft (121.096 db)
Pont ezt akartam tőled kérdezni.

" alt="

">
Egymilliót nyert a szentesi zongoratanárnő
http://href.hu/x/7aza
A 74 éves nyugdíjas zongoratanárnő a nyereményből tudja eltemettni a fiát.
Nem tudja valaki a skandilottó 44.heti számait?Sem txt-n sem a Zrt.oldalán még nincs frissítve.
Szerencsejáték Zrt.
1475 Bp. Pf. 278
20 éves a Hatoslottó
Volt egy akciója az SZRT-nek, miszerint négymezős gépi hatoslottót kellett feladni Budapesten (és lehet, hogy Pest megyében) október 26-ig. A beküldési határidő november eleje, de már levették a honlapjukról. Valakinek nem maradt véletlenül egy szórólapja? A címre lenne szükségem, ahova küldeni kell. Köszönöm!
Már el is hagyták Szentest,annyian körbeállták,hogy semmit nem lehetett látni,így csak este látom én is ki nyerte meg az 1 mikulást.
Nem sok spontánság volt benne,mert úgy követte a nép az operatőrt és a riportert,mint valami pincsikutya.Kár hogy feltűnő a ruházatuk.
A holnapi hatoslottó helyszíne:Szentes(ahol lakom),a Délvilág c.helyi napilap szerint.
Láttam.
De már Zsuzsa is, István is beírta a nyertesekhez, csak el kellett volna olvasni.

" alt="

">
Bocsi sada de én kérdeztem.Én meg örülök,hogy megtudtam.
Köszi sajnos holnap is mennem kell dolgozni,pedig rossz lesz ezután a négy nap után visszarázódni.
Mostmár tuti, hogy ezeket húzták ki!
Te vagy a 3., aki beírta.

" alt="

">
a hatos lottó mai számai:
6,11,20,26,35,40
Mik a hatos nyerőszámai?Nálam nem nyílik meg egy szerencsejáték ldal sem.
6-os lottó akciós városok:
Kiskunfélegyháza, Orosháza, Szentes, Szolnok, Bp. XIII. kerület
Tájékoztatjuk Játékosainkat, hogy a "Megállítjuk 1 millióért" Hatoslottó akció 43. heti helyszínei abc sorrenben:
Budaörs,
Székesfehérvár,
Tatabánya, és
Budapest II . kerület.
Október 23-án a Nemzeti ünnepen nem lesz akció.
Most értem haza a LUXOR felvételéről! 50ezer Ft a nyereményem! Ha a végén a 42 helyett a 43-ast mondom, hogy akkora lesz LUXOR akkor 550ezret nyertem volna

" alt="

"> Na mindegy 50ezret nyertem! U voltam! 8 embert hívtak be a Stódióben, ott 1-8-ig vannak golyók, aki az 1-5-ig kihuzza az kerül be! Még sminkeltek is minket!
Hírek - Interneten, telefonon játszók, fogadók figyelmébe!
2008-10-09.
Változások a regisztrációban!
http://www.szrt.hu/
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások