Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 401 / 9339 oldal |
Már működik a Coop Chio oldala. Igaz, a nyereményekről a képek felcserélve, de hátha a többi rendben...
jojó
Írtam én is nekik, és válaszoltak. Köszönik az észrevételt és már dolgoznak a problémán.
Írtam én is nekik, és válaszoltak. Köszönik az észrevételt és már dolgoznak a problémán.
Írtam ,ha válaszolnak közzéteszem !
info@chiochipsnap.hu
info@chiochipsnap.hu
jojó köszönöm! Pedig már az instán is hirdetik a játékot ezzel a weboldallal.
" alt="
">
" alt="
">nálam nem
Sziasztok! A mai napon indult Coop-Chio játék weboldala működik nálatok?
TALÁN ez a sorrend, de nincs kőbe vésve:
Szuper Bamkó
Buksza
Fáraók Kincse
Szuper Black Jack
Szuper Bamkó
Buksza
Fáraók Kincse
Szuper Black Jack
Hat szerintem ez a sorsjegy dolog nem igy mukodik... De javitson ki valaki ha megis...
Chio .nem írtam,hogy majd ,gondoltam a Fórumon mindenki tudja
" alt="
"> csak a játék napján,mint sada írta éjféltől él a link .
Paintuci
" alt="
"> magírnám ,ha tudnám
" alt="
">
jelica -gondoltam emélkszik valaki itt a fórumon,hogy következtek sorrendbe a sorsjegy játékok .
" alt="
"> csak a játék napján,mint sada írta éjféltől él a link .
Paintuci
" alt="
"> magírnám ,ha tudnám
" alt="
">
jelica -gondoltam emélkszik valaki itt a fórumon,hogy következtek sorrendbe a sorsjegy játékok .
jojó
Még a mostani is tart.
Ennek vége, sorsolnak, aztán még vagy 4-6 hét mire lesz új játék...
Nem hiszem, hogy van itt olyan aki annyira bennfentes, hogy tudná és el is árulhatná..
Még a mostani is tart.
Ennek vége, sorsolnak, aztán még vagy 4-6 hét mire lesz új játék...
Nem hiszem, hogy van itt olyan aki annyira bennfentes, hogy tudná és el is árulhatná..
Még nem nyilvános az oldal.
Majd éjféltől, ha elkezdődik a játék.
Majd éjféltől, ha elkezdődik a játék.
Kíváncsi lettem a chiochipsnap.hu-ra
Nyitnám az oldalt a linkkel: felhasználónevet, jelszót kér!
Nem kellene talán regisztrálni kérni előbb?? 😯
Nyitnám az oldalt a linkkel: felhasználónevet, jelszót kér!
Nem kellene talán regisztrálni kérni előbb?? 😯
viccőtem...
A következő ötös lottó számok mik lesznek szombaton?
Következő sorsjegy játék melyik sorsjeggyel lesz ?
A "hoz" kimaradt.
Igen, kell a csomagolás is a Playersroomban, hogy igénybe vedd a kedvezményt. Oké.
De ez engem nem lázba. Én nem akarok cipőt/ruhát venni.
Csak a félmilla kell.
És itt jön be a 6.1 B) pont. Feltételezem, hogy nem kötelező a páHázat után még vásárolgatni is de ennek a pontnak a szövege megtévesztő, félreérthető.
A 6.2 pont már pontosabban fogalmaz.
Vagy a blokkal páHázol (amin a Chio figyel) vagy a Playersroomban kapott blokkal/számlával, amin a CHIO KEDVEZMÉNY szöveg is szerepel.
Tök jó, hogy a korábbi blokkokkal kapunk új esélyt.
Csak mos'mán nyerni kéne...
De ez engem nem lázba. Én nem akarok cipőt/ruhát venni.
Csak a félmilla kell.
És itt jön be a 6.1 B) pont. Feltételezem, hogy nem kötelező a páHázat után még vásárolgatni is de ennek a pontnak a szövege megtévesztő, félreérthető.
A 6.2 pont már pontosabban fogalmaz.
Vagy a blokkal páHázol (amin a Chio figyel) vagy a Playersroomban kapott blokkal/számlával, amin a CHIO KEDVEZMÉNY szöveg is szerepel.
Tök jó, hogy a korábbi blokkokkal kapunk új esélyt.
Csak mos'mán nyerni kéne...
Kell a blokk mellé a promóciós csomagolás is!
(Bár ha nyersz, utólag is vehetsz a blokkod mellé, ha az eredeti már nem lenne meg.)
(Bár ha nyersz, utólag is vehetsz a blokkod mellé, ha az eredeti már nem lenne meg.)
Köszi, már elő is bányásztam a Chio-s blokkokat februártól.
Ami izgalmas lehet, hogy kötelező-e annak is vásárolni valamit kedvezményesen a Playerstoomban a blokk/matrica bemutatásával, aki páHázott a blokkal. Mert a jsz érdekesen fogalmaz. 6.1. B)
"... A blokkal regisztrál, MAJD EZT KÖVETŐEN VÁSÁROL..."
De csak nem... Nekem csak a félmilla kell, ruha/cipő nem.
Ami izgalmas lehet, hogy kötelező-e annak is vásárolni valamit kedvezményesen a Playerstoomban a blokk/matrica bemutatásával, aki páHázott a blokkal. Mert a jsz érdekesen fogalmaz. 6.1. B)
"... A blokkal regisztrál, MAJD EZT KÖVETŐEN VÁSÁROL..."
De csak nem... Nekem csak a félmilla kell, ruha/cipő nem.
"4.2 A játékos a promóció ideje alatt a 3. pontban részletezett, promóciós matricával ellátott termékekből 2023. február 1. és 2023. április 30. között legalább 1 darabot vásárol."