Anonymous
Ki az a "Nekünk"?
Sokan vagytok? Heten, mint a gonoszok, vagy hatan, mint a hatökör, vagy...
Hányan? És kik?
Vagy csak egyszerűen ez a fejedelmi többes?
Vagy az ÚR hangja szólt hozzánk?
Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 402 / 511 oldal |
Én is nyertem a pirosal, de a csokipapirt sajnos (nem voltam előrelátó és még itt nem jártam) csak sima postai boritékban adtam fel, decemberben. Leghet, hogy már az én apró nyereményemet is lenyúlta valaki??? Kinek kellett az én mobiltartóm????
Anonymous!
FÁREÓ legalább meri vállalni a nick-ét.
FÁREÓ legalább meri vállalni a nick-ét.
NEKÜNK MEG A FÁREÓKBÓL!!!
Én hétfőn megkérdeztem a cég infot, hogy nem lehetne-e személyesen átadni a csokipapírokat, azt mondta, sajnos erre nincs lehetőség. Nem értem miért. Egyébként amit "állítólag" pénteken postáztak nekem, még mindig nem ért ide. Még jöhet, csak már nem bízom benne.
Hugika67 !!
köszi ,felénk nem !
köszi ,felénk nem !
ELEGÜNK VAN MÁR AZ ANONYMOUSOKBÓL!!!!!!!!!!

rendben.
hanyatka! Szerintem is!!!
Épp ezért írtam a személyes bevitel lehetőségét!
Senki nem támogatja??? Lépjünk fel közösen,hátha történi valami ez ügyben!!!
Épp ezért írtam a személyes bevitel lehetőségét!
Senki nem támogatja??? Lépjünk fel közösen,hátha történi valami ez ügyben!!!
nekem elegem van ezekből a játékokból. én soha nem nyerek semmit. A telefonom lemerült, miután a pirossal játszottam. többek között visszahívtak, de semmi jót nem mondott a csaj. tele a hócipő. Lehet, hogy nem is fogok játszanni többet? ....
Azért köszönöm, hogy segítettetek.
Fáreó, én pesti vagyok, de ne képzeld, hogy az jobb. Itt szerintem a posta kriminális.
Azért köszönöm, hogy segítettetek.
Fáreó, én pesti vagyok, de ne képzeld, hogy az jobb. Itt szerintem a posta kriminális.
Már én is gondolkodtam 1 személyes piros csokipapír átadásban!
Szerintem ez lenne a megoldás, a posta nemtörödömsége helyett!!!
Javasolni kéne a Cég-Infó cégnek,vagy a Pirosnak,hogy személyesen is el lehessen juttatni hozzájuk a nyertes kódokat!
A Pestiek biztos jól járnának vele,legalábbis biztonságosabb mint a Magyar Posta!
És,ha ez megvalósúlhatna,szerintem így összefogva,nektek vidékieknek is beküldenénk,bevinnénk a papirokat,tuti! Legalábbis én vállalkoznék,rá!
Mi a véleményetek,nem kezdeményezzük közösen ez a megoldást a Piros és a másik cég felé???!
Szerintem ez lenne a megoldás, a posta nemtörödömsége helyett!!!
Javasolni kéne a Cég-Infó cégnek,vagy a Pirosnak,hogy személyesen is el lehessen juttatni hozzájuk a nyertes kódokat!
A Pestiek biztos jól járnának vele,legalábbis biztonságosabb mint a Magyar Posta!
És,ha ez megvalósúlhatna,szerintem így összefogva,nektek vidékieknek is beküldenénk,bevinnénk a papirokat,tuti! Legalábbis én vállalkoznék,rá!
Mi a véleményetek,nem kezdeményezzük közösen ez a megoldást a Piros és a másik cég felé???!
Képzeljétek visszahívtak a piros vonalon, de nem tudták megmondani, hogy hogyan adjam fel, azon kívül, hogy TV-nyel és ajánlva. Én meg mondtam a hölgynek, hogy nekem nem kell a posta 1000 Ft-ja nekem a telefon fog kellenni, és jó lenne, ha vagy személyesen, vagy valamilyen uton-módon értékelve tudnám feladni. Azt mondta, hogy megkérdezi valakitől.Kiváncsian várom!
Jerry!
A HohesC a CBA-ban akciós! Legalábbis felénk! 225HUF
A HohesC a CBA-ban akciós! Legalábbis felénk! 225HUF
Sajnos úgy látom, hogy ez az smshirszerző játék nehéz dió és az emeltdíjas sms miatt -teljesen ésszerűen- nem játszható olyan intenzitással, amilyennel szeretnénk. 

jan 12én 19:38 Hugika67 név alatti hozzászólás én (Teri) voltam. Elnézést Hugika67 részére akartam írni.
aha... hanyatka = E.T
Sem a fiúk sem a lányok nem hozzák lázba....
S ügynök mérje be, és hozza be a központba.
Sem a fiúk sem a lányok nem hozzák lázba....
S ügynök mérje be, és hozza be a központba.
hanyatka
Mielött beküldted az sms-t, nyílván megetted a csokit és ez ÉLMÉNY volt.
Mielött beküldted az sms-t, nyílván megetted a csokit és ez ÉLMÉNY volt.
Hát ez nekem nem élmény.
köszi
köszi
csokiélmény= kétméter 85 kg csokibarna néger fiú vagy majdnem hasonló paraméterű lány táncol neked félórát. 

Ha kérhetném valaki írja már meg azt amit 11 óra fele írtam. Mi az a csokiélmény?
köszi
köszi