Pall Mall-os késkészlet cserére vár!
Érdekelne érte Maggi serpenyő,v. vmi nyereménytárgy, hasonló értékben!
Erka70!
Tegnap írtam neked @-lt Camel teve ügyben,nem kaptad volna meg,mert még nem válaszoltál!?

Érdekel még?????
Jelentkezz! Köszi.
telko itt vagy vjol? Esetleg egy telcsi nem érdekelne, mert régebben amikor volt csere telcsim jelentkeztél. (az usb-ért) Délután leszek freemail közelben.
Erka 70
ezek érdekelnek :
Dove kéztőrlő és Kent kulcstartó
írok e-mailt .
Cserére vár:
Cour Carré vadonatúj napszemüveg
egyszrevolt.hu nyakbaakasztók
Dove kéztörlő
fitness felső
Cornetto baseball sapi
egyszerhasználatos fényképezőgép
Avon, Tupperware kulcstartó
Cápamese kulcstartók
Shrek2 mágneses üzenőtábla
Stella Biocolor (gyógynövényes) hajfestékek szőke és vörös
Avon solutions arctisztító gél, nappali krém SPF15
Jacobs maci
Kent kulcstartó
FIFA 2004 CD
Pall Mall @ kulcstartó
Avon Naturals hűtőmágnes
Jacobs stick
Helikon ezüst pull
Multifilter vk.
(képeket mindenről tudok küldeni)
Érdekel:
Camel teve
Norbi titok I-II
Marlboro öngyújtó
ESSO bélyeg
Vichy liposyne gél
vagy más hasznos "holmi"
VAN VALAKINEK EGY KNORROS LEVESES TÁNYÉRJA????? AKINEK VAN ÉS EL AKARJA CSERÉLNI AZ SZÓLJON!!!!
Van 2 db belépőjegyem a 2005. május 28-án, Tökölön megrendezésre kerülő MüllerArt Gyorsulási Futam és Extrém Show-ra. (Az email szerint a belépőjegyet a bejáratnál kapod meg, a nyereményjátékra kell hivatkozni)
Érdekel valakit? Eredeti értéke 3000 Ft. Alkudni lehet, és kell is
akecso@freemail.hu
Paint,
Én is válaszoltam, holnap indítom a megbeszéltek szerint.
Juditzita!Nem kell kinevetni,
1. Gyerek vagyok,
2. Életemben nem hallottam relikvikáról.

Mindig a kisebbel könnyű kikezdeni

Válaszoltam mindenkinek kint vagytok a napsütésben, hogy nem írtok? Holnap délután leszek legközelebb ha most hazamegyek. Írjatok este, akinek én is írtam.

Válaszoltam mindenkinek kint vagytok a napsütésben, hogy nem írtok? Holnap délután leszek legközelebb ha most hazamegyek. Írjatok este, akinek én is írtam.

Ja, a turmix: http://www.ebolt.hu/product91562.html
Sziasztok! Be lettem fenyítve, a barátőm itt húzza a száját, hogy nehogy sörre cseréljem el a turmixgépet

Szóval valami "hasznosat" keresek cserébe. A hasznos kategóriába macskaeledel, turizmus kártya, vásárlási utalványok és - gondolom - női kencék tartoznak.
Sajnos ma sem sikerült a napszeműveg a Pall Mallnál, aki többet nyert vagy elcserélné más ajándéktárgyra, kérem, keressen meg mailben.
bingcsao! Engem érdekelne a turmixgép. Mennyi macskaeledelre gondoltál?
Sziasztok! Egy "Avonos" Philips turmixgépet eladnék vagy elcserélnék. (Pl.: 60 üveg Arany Ászokra

vagy jó sok macskaeledelre).
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások