MOL játékhoz, infó:
Ma épp tankolnom kellett, és akkor már a MOL-hoz kanyarodtam be. Én 4000 Ft-onként kaptam 1 matricát, illetve magát a matricagyűjtő füzetet, amin pirossal ki van emelve, hogy "minden elköltött 4000 Ft után 1 db matricát kapsz a pénztárnál".
(Szerintem az a 2000 még az előző JSz-ból maradt benn...)
Gyerekek, ez az Alfa brutál jól néz ki!!! Még úgy is, hogy a képek csak illusztrációk. De kár, hogy épp nincs szükségem táskára, és mostanában igyekszem fölösleges kiadásokat minimalizálni... :-(
Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 403 / 9339 oldal |
Igazi Som még egyszer a Mol marketingesnek!
Ez a MOL Alfa eléggé csalfa
4 pont egy matrica 2000 forintonként
5 pont egy matrica már 4000 forintonként
Elég ha 2 terméket vásárolsz az applikációval? Hát persze, csak akkor aranyáron veszed a lomot, kedvezmény nélkül, ami az 5 bélyeges egy termékre használható füzetkedvezménnyel is túlárazott. Az igazi szerszámnyél SOM fából készül tehát az Fa Som a Fiskars szerszámnyelek műanyagból Az igazo Som a MOL marketingesnek!
4 pont egy matrica 2000 forintonként
5 pont egy matrica már 4000 forintonként
Elég ha 2 terméket vásárolsz az applikációval? Hát persze, csak akkor aranyáron veszed a lomot, kedvezmény nélkül, ami az 5 bélyeges egy termékre használható füzetkedvezménnyel is túlárazott. Az igazi szerszámnyél SOM fából készül tehát az Fa Som a Fiskars szerszámnyelek műanyagból Az igazo Som a MOL marketingesnek!
Bosszantó, hogy ennyire nem figyelnek oda azok, akik a jsz-okat írkálják.
Bárhogy is, ez a MOL-os mutatvány nálam kimarad.
Bárhogy is, ez a MOL-os mutatvány nálam kimarad.
Ilyenkor tedd fel magadnak a kérdést:
Vajon mit gondolt a költő?
" alt="
">
Vajon mit gondolt a költő?
" alt="
">Persze a 4. pont bekavar:
"A promócióban az a vásárló vehet részt, aki az 1. és 2. sz. melléklet szerinti bármely töltőállomáson vásárol üzemanyagot vagy bármely egyéb terméket vagy szolgáltatást legalább bruttó 2000 Ft (azaz kétezer forint) értékben és az így kapott matricagyűjtőt és matricákat az 1. sz. melléklet szerinti töltőállomáson a 6. pont szerinti termékek megvásárlásához beváltja."
Ezzel szemben 6.1:
"A promóció során azon vásárlók akik legalább 2 darab terméket vásároltak MOL MOVE applikáció használatával, automatikusan részt vesznek a fődíj sorsolásán."
No és ez még mind semmi (2.000 vs 4.000):
"A promócióban résztvevő MOL töltőállomásokon történő üzemanyag vagy más tetszőleges termék vagy szolgáltatás vásárlása esetén - a Marché éttermek termékeit és szolgáltatásait kivéve – minden vásárló legalább bruttó 4000 Ft, azaz négyezer forint összegű költés esetén kap egy matricagyűjtő füzetet és egy db matricát. Minden további 4000 Ft, azaz négyezer forint után további egy matricát kap. Egy vásárlás során maximum 30 matrica adható ki."
Érdekes...
Kb. olyan izgalmas, mint a Spar - Magyar Termék Különdíj esete. Ott a javított jsz és játék-felület alapján elméletileg csak "rendelkezni" kell SuperShop kártyával, nem kötelező (?) a fizetéskor csippantaTni...
"A promócióban az a vásárló vehet részt, aki az 1. és 2. sz. melléklet szerinti bármely töltőállomáson vásárol üzemanyagot vagy bármely egyéb terméket vagy szolgáltatást legalább bruttó 2000 Ft (azaz kétezer forint) értékben és az így kapott matricagyűjtőt és matricákat az 1. sz. melléklet szerinti töltőállomáson a 6. pont szerinti termékek megvásárlásához beváltja."
Ezzel szemben 6.1:
"A promóció során azon vásárlók akik legalább 2 darab terméket vásároltak MOL MOVE applikáció használatával, automatikusan részt vesznek a fődíj sorsolásán."
No és ez még mind semmi (2.000 vs 4.000):
"A promócióban résztvevő MOL töltőállomásokon történő üzemanyag vagy más tetszőleges termék vagy szolgáltatás vásárlása esetén - a Marché éttermek termékeit és szolgáltatásait kivéve – minden vásárló legalább bruttó 4000 Ft, azaz négyezer forint összegű költés esetén kap egy matricagyűjtő füzetet és egy db matricát. Minden további 4000 Ft, azaz négyezer forint után további egy matricát kap. Egy vásárlás során maximum 30 matrica adható ki."
Érdekes...
Kb. olyan izgalmas, mint a Spar - Magyar Termék Különdíj esete. Ott a javított jsz és játék-felület alapján elméletileg csak "rendelkezni" kell SuperShop kártyával, nem kötelező (?) a fizetéskor csippantaTni...
Valóban nem kötelező .
"Azon vásárlók, akik legalább 2 darab terméket vásároltak MOL MOVE applikáció használatával, automatikusan részt vesznek a fődíj sorsolásán."
és nem
"Azon vásárlók, akik legalább 2 darab KEDVEZMÉNYES ÁRU terméket vásároltak MOL MOVE applikáció használatával, automatikusan részt vesznek a fődíj sorsolásán."
"Azon vásárlók, akik legalább 2 darab terméket vásároltak MOL MOVE applikáció használatával, automatikusan részt vesznek a fődíj sorsolásán."
és nem
"Azon vásárlók, akik legalább 2 darab KEDVEZMÉNYES ÁRU terméket vásároltak MOL MOVE applikáció használatával, automatikusan részt vesznek a fődíj sorsolásán."
Vágási Feri 2023-03-16 :: 22:27
MOL
A jsz. szerint - szerintem - nem kötelező bélyegekkel vacakolni, ha veszel (teli áron) egy bicskát és egy kulacsot akkor már venne vagy a kalapban.
Persze fizetéskor csippantaTni kell a MOL MOVE kártyádat.
MOL
A jsz. szerint - szerintem - nem kötelező bélyegekkel vacakolni, ha veszel (teli áron) egy bicskát és egy kulacsot akkor már venne vagy a kalapban.
Persze fizetéskor csippantaTni kell a MOL MOVE kártyádat.
Javították a Spar - Magyar Termék jsz-t ill. a játék oldalát.
Nekem persze nem írtak, hogy köszi...
Na mindegy, kérdés, mi lesz azokkal a páHázatokkal, amelyeknél 4 db-ot vettünk, de akkor még nem lehetett bejelölni, hogy rendelkezünk SuperShop kártyával.
Ezek kimaradnak a kalapból:? Vagy utólag nyilatkoztatják a nyertest, ha esetleg az első napokban páHázott?
Ráadásul az van a jsz-ban, hogy "rendelkezik SuperShop kártyával". Tehát (a vásárláskor) csippantaTni nem is kötelező??? Elég, ha "van"???
Nekem persze nem írtak, hogy köszi...
Na mindegy, kérdés, mi lesz azokkal a páHázatokkal, amelyeknél 4 db-ot vettünk, de akkor még nem lehetett bejelölni, hogy rendelkezünk SuperShop kártyával.
Ezek kimaradnak a kalapból:? Vagy utólag nyilatkoztatják a nyertest, ha esetleg az első napokban páHázott?
Ráadásul az van a jsz-ban, hogy "rendelkezik SuperShop kártyával". Tehát (a vásárláskor) csippantaTni nem is kötelező??? Elég, ha "van"???
Oreo értesítést senki sem kapott?
Reál Nyerő tízes játék nyertes a fórumról ?
Sziasztok! A januári Reál-Chio játék napi nyereményét, a Reál utalványt már mindenki megkapta?
A Nádudvari "sima" májas kérdése közben megoldódott, mert nem májasként szerepel, hanem sertésmájasként.
Ezért nem találtam, a keresőbe a "májas"-t írtam be.
Ezért nem találtam, a keresőbe a "májas"-t írtam be.
" alt="
">Írtam nekik májasilag és szupersopilag.
sada
köszi
" alt="
">
köszi
" alt="
">jojó
Nem hiszem.
"A promóció nyereményei még legyártás alatt állnak, de a nyereményjáték Részvételi Feltételeiben meghatározott 2023. április 30-i dátumig minden nyeremény kézbesítésre kerül."
Nem hiszem.
"A promóció nyereményei még legyártás alatt állnak, de a nyereményjáték Részvételi Feltételeiben meghatározott 2023. április 30-i dátumig minden nyeremény kézbesítésre kerül."
Spar-magyar-supershop:
A játék oldalán viszont ott figyel.
Hamár annyira benne vagy a levelezésben, irhatnál nekik is.
Addig is biztos, ami biztos, használd a kártyád, ha a különdíjért is játszanál.
A játék oldalán viszont ott figyel.
Hamár annyira benne vagy a levelezésben, irhatnál nekik is.
Addig is biztos, ami biztos, használd a kártyád, ha a különdíjért is játszanál.
Für Coin:
A Gyulai 125 g-os már ott figyel a listában, fel lehet tölteni.
De...
A Nádudvari májasnál (110 g) hivatalosan a a sima és a snidlinges játszik, a listában pedig a snidlingest és a majorannást hozza fel...
Esetleg írnál nekik ismét, hogy ezt is javítsák?
Ha nem akkor írok én...
Köszi!
A Gyulai 125 g-os már ott figyel a listában, fel lehet tölteni.
De...
A Nádudvari májasnál (110 g) hivatalosan a a sima és a snidlinges játszik, a listában pedig a snidlingest és a majorannást hozza fel...
Esetleg írnál nekik ismét, hogy ezt is javítsák?
Ha nem akkor írok én...
Köszi!
Sziasztok!
A Svrevo-t most töltöttem le, és amikor odaérek, hogy felajánlja a kaparást, csak félig engedi lekaparni és utána kidob az elejére.
Nektek is így működik?
A Svrevo-t most töltöttem le, és amikor odaérek, hogy felajánlja a kaparást, csak félig engedi lekaparni és utána kidob az elejére.
Nektek is így működik?