Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 403 / 511 oldal |
A jogszabály szerint ők kötelesek mindent megtenni a te érdekedben, hiszen neked van róla papírod. Vagy kártérítést kérhetsz a postától, ha ők kavarták el, de ehhez a postára kell bemenni a főpostársa, hogy ott meg van-e, hogy átvették.
http://www.posta.hu/belso4-lako-kapcs.asp#
Elolvastam ezt az oldalt, főleg az értékbiztosítás érdekelt. Ki bízza a postára a 100 000 Ft-nál nagyobb összegű akármit? Inkább elviszem magam.
Most akkor értékbiztosítással kell feladni a csokipapírt! Ez elképesztő! Viszont Mini Pakkként az 1000 forint alattit ajánlják. A telefon jóval drágább.
Elolvastam ezt az oldalt, főleg az értékbiztosítás érdekelt. Ki bízza a postára a 100 000 Ft-nál nagyobb összegű akármit? Inkább elviszem magam.
Most akkor értékbiztosítással kell feladni a csokipapírt! Ez elképesztő! Viszont Mini Pakkként az 1000 forint alattit ajánlják. A telefon jóval drágább.
http://www.posta.hu/belso4-lako-kapcs.asp#ajanlottlev
el
Ajánlott
Az ajánlott szolgáltatást akkor célszerű kérnie, ha igazolnia kell, hogy küldeményét valóban postára adta. A Magyar Posta ugyanis feladáskor az átvételt írásban rögzíti. A szolgáltatást különösen ajánljuk, ha küldeménye:
hivatalos dokumentum, ügyirat,
értesítés, felszólítás,
ajánlat,
bankkártya.
Az ajánlott szolgáltatással feladott küldeményt, amennyiben a címzett nem tartózkodik otthon, levélszekrénye pedig a küldemények biztonságos továbbítására alkalmas, jól zárható, a postás már első alkalommal a postaládába dobhatja. Így nem kell befáradni a postára érte.
el
Ajánlott
Az ajánlott szolgáltatást akkor célszerű kérnie, ha igazolnia kell, hogy küldeményét valóban postára adta. A Magyar Posta ugyanis feladáskor az átvételt írásban rögzíti. A szolgáltatást különösen ajánljuk, ha küldeménye:
hivatalos dokumentum, ügyirat,
értesítés, felszólítás,
ajánlat,
bankkártya.
Az ajánlott szolgáltatással feladott küldeményt, amennyiben a címzett nem tartózkodik otthon, levélszekrénye pedig a küldemények biztonságos továbbítására alkalmas, jól zárható, a postás már első alkalommal a postaládába dobhatja. Így nem kell befáradni a postára érte.
Ne búsuljatok! Mindenhol lopnak ahol tudnak ! Nekem már a tértivevények sem jönnek vissza. Sem a telefon nyereméyről, sem a nyakbaakasztós telefontartókról. Bár a tartók esetében csak próbaként adtam fel tértivevényesen, de a postás állandóan le akar róla beszélni, hogy minek azt ajánlottan és tértivevényesen is feladni. Évente legalább 5-6 alkalommal letol érte, a szeme meg szikrázik, ezért már igyekszem más postán feladni, ami messzebb esik tőlem. De teljesen mindegy! Itt kevedvesek, de innen sem jönnek vissza a tértivevények! ! Lopnak mindenhol ! Még ezen felül jó pár ajánlott csokipapirt adtam vissza, de szerintem kár volt arra költeni, mert az ugyan az mindha simán adnám fel, felelősséget nem vállalnak érte, és nem tudod megérkezett-e? Ha utána jártsz közlik, hogy miért nem biztosítottad? De hát válaszoljon már valaki nekem !Miért fizetjük akkor az ajánlott levél utáni dijat ? Mig kapunk érte, a posta szabályzata szerint milyen felelősséget vállal 139 Ft-ért ?
Valaki irja már meg !
Valaki irja már meg !
De az mi?
HohesC-t már 279 -ért tudtam megvenni !!
Hanyatka: Nyersz csokiélményt!!!
Az nem elég??? 
Az nem elég??? 
Hányszor kell még elküldenem a kódot? A gatyám rámegy mire nyerek a piroson.
Köszi a tippet. Már intézkedtem is.
Írj az info@ceg-info.hu címre, vagy hívd a 30/9775644-es számot.
Vagypedig Zsebedits Krisztát a 06-1/2030300 mellék 2101 számon. Itt sokszor van üzenetrögzítő, de 1-2 nap múlva visszahív. Tudjon róla mindenki, ha több helyen panaszkodunk, valaki csak válaszol előbb-utóbb.
Vagypedig Zsebedits Krisztát a 06-1/2030300 mellék 2101 számon. Itt sokszor van üzenetrögzítő, de 1-2 nap múlva visszahív. Tudjon róla mindenki, ha több helyen panaszkodunk, valaki csak válaszol előbb-utóbb.
tegnap is és mais játszottam a pirossal. A hat kód közül kettőt visszaírtak, hogy nem jó. Jól megnéztem és jól írtam le. Tényleg valami nem stimmel náluk. Betelfonáltam, de nem hagyom annyiban. Az egyik kódon meg hiányzik egy betű, jó mi? Mit tegyek. Tegnap is telefonáltam nekik és ma is, de még nem jött válasz.
Senkinek nem tudok írni, mert nem működik a freemail.
queene
Sikerült szereznem vonalkódot és be is tudtam még a múlt héten küldeni, remélem szerencséd lesz vele!
queene
Sikerült szereznem vonalkódot és be is tudtam még a múlt héten küldeni, remélem szerencséd lesz vele!
Borzasztóan fel vagyok háborodva a CBA-s játékon. Ill. pontosítok. A mi kis városkánkban található üzletre vagyok dühös. Már 2 x járok úgy, hogy hiába megyek oda, sem újságot nem találok, de az még csak elmegy...hiszen itt mindent megtudok, de!!!
Azért az fura, hogy még termék sincs, pláne nem akciós. Szerettem a CBA-t, mikor megnyílt nálunk, de ma már....
Hova forduljak? Hova írjak? A CBA központba? Szerintetek?

Azért az fura, hogy még termék sincs, pláne nem akciós. Szerettem a CBA-t, mikor megnyílt nálunk, de ma már....
Hova forduljak? Hova írjak? A CBA központba? Szerintetek?

Nem vagy egyedül. 

Nekem nem működik a freemail
Másnak sem jön be??
Másnak sem jön be??
Szalika köszi a visszajelzést, akkor marad Reacska. Nem, nem vagyok soproni.
Köszi Kaktusz, de Reácska már félrerakta nekem. Esetleg ha soproni vagy, akkor személyesen cserélhetünk.
Szalika a 2. keresett kód nekem is megvan. Szívesen elküldöm neked.
(ha kéred írj mail-re, örülök ha segíthetek)
Egy kérdés:
Úgy látszik én sem vagyok szerencsés a Pirossal.
Az első nyerő csokipapírom nem érkezik célba, ma meg ezt az sms-t kaptam.
Grat...........küld be a nyerő csokipapirt, telefonszámod, címed és kiszállítjuk a m@@@@@@@@@@@@@
Na mit nyertem? Kiszállítani a telefont szokták, a többit postázzák.
Ugye jól gondolom? Vagy a Piros közli velem, hogy rendszerhiba volt és nincs semmi nyeremény? Vajon náluk a rendszerben ez hogy jelentkezik?
(ha kéred írj mail-re, örülök ha segíthetek)
Egy kérdés:
Úgy látszik én sem vagyok szerencsés a Pirossal.
Az első nyerő csokipapírom nem érkezik célba, ma meg ezt az sms-t kaptam.
Grat...........küld be a nyerő csokipapirt, telefonszámod, címed és kiszállítjuk a m@@@@@@@@@@@@@
Na mit nyertem? Kiszállítani a telefont szokták, a többit postázzák.
Ugye jól gondolom? Vagy a Piros közli velem, hogy rendszerhiba volt és nincs semmi nyeremény? Vajon náluk a rendszerben ez hogy jelentkezik?
Novake, most nincs ilyen kódom, de már volt, csak beküldtem. Én is keresem neked ezt a kódot.
Barátnőm sem kapta meg a cd tartóját, azt a választ kapta, hogy postázták, értesítőt dobtak a postaládába, és mivel a megadott határidőn belül nem ment érte, visszaküldték a feladónak.
Nekem ma azt mondták, hogy postázták a cd tokjaimat, meg kellett volna kérdeznem hogy milyen névre és címre. Dec. 18. óta ide kellett volna érnie.
Novake, felléphetünk. Én benne vagyok.
Nekem ma azt mondták, hogy postázták a cd tokjaimat, meg kellett volna kérdeznem hogy milyen névre és címre. Dec. 18. óta ide kellett volna érnie.
Novake, felléphetünk. Én benne vagyok.