Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 404 / 9339 oldal |
Spár Mastercard nyereményt kapott már valaki ?
Írj az e-mailre amin a blokkot egyeztettétek.
Nem szokták elsietni a dolgokat, de ennyire elhúzni sem.
Azt már meg kellett volna kapnod szerintem, mert azokon a játékokon a végén szoktak postázni mint amilyen most a CBA, meg a SPAR de a tavszi -őszi 3 hónapig tartó játéknál nem szokták bevárni a végét, hanem időnként fel szoktak adni néhányat...
Nem szokták elsietni a dolgokat, de ennyire elhúzni sem.
Azt már meg kellett volna kapnod szerintem, mert azokon a játékokon a végén szoktak postázni mint amilyen most a CBA, meg a SPAR de a tavszi -őszi 3 hónapig tartó játéknál nem szokták bevárni a végét, hanem időnként fel szoktak adni néhányat...
Szeptember elején "pörgetett" Magyar Termék csomag még nem érkezett meg! (Elvileg jan.04 + 70 nap, nadenemárrrr!!!)
Mit tegyek?
Mit tegyek?
Igen, írtam az ügyfélszolgálatnak. Remélhetőleg hamarosan írnak és kijavítják.
4 gyulai termék jatszik, de csak 1 van listában. Elrontották.
Írni kell nekik.
Írni kell nekik.
A 125 g-os ott figyel a jsz-ban.
Ha nem lehet kiválasztani akkor elcseszték.
Ha nem lehet kiválasztani akkor elcseszték.
Coin
Csak a listában lévő termékek játszanak ha jól tudom
Csak a listában lévő termékek játszanak ha jól tudom
Sziasztok,
A spar magyar a nyerő nyereményjátékba a gyulai májas 125 g nincs feltüntetve a listába amikor tölteném fel a blokkot. Valaki járt már így?
A spar magyar a nyerő nyereményjátékba a gyulai májas 125 g nincs feltüntetve a listába amikor tölteném fel a blokkot. Valaki járt már így?
Elnézést! Hetente...
Nem havonta, csak hülyeséget írtam...
Nem havonta, csak hülyeséget írtam...
cse
Ha jól értelmezem a játékszabályt, akkor havonta sorsolnak utólag.
Ha jól értelmezem a játékszabályt, akkor havonta sorsolnak utólag.
Sikerült már nyerni valakinek az oreo játékon.
Sziasztok! Jött egy email,h a CSLK 1004 csonagot adott fel! Nem tudja valaki mi lehet? Vagy inkább ki? 🙃
Nem tok nyugodtan aludni, ennek birtokában:
(Coca kód: Westend egyik étterme egyenesen hátra, bal kéz felé az utolsó. De a többit sem árt megnézni, mondjuk azt nem néztem.
Célszerű a többi plázában is szétnézni még azt sem néztem, illetve a helyszínen feltölteni, a kód nyitott, én 2 felhasználtat kaptam, de adtak másikat.)
(Coca kód: Westend egyik étterme egyenesen hátra, bal kéz felé az utolsó. De a többit sem árt megnézni, mondjuk azt nem néztem.
Célszerű a többi plázában is szétnézni még azt sem néztem, illetve a helyszínen feltölteni, a kód nyitott, én 2 felhasználtat kaptam, de adtak másikat.)
Oreo játék:Nálam telefonon és laptopon is az az üzenet,hogy ez az ország nem vesz részt a nyereményjátékon.
Rita21
Nálam most teljesen jól megy telefonról.
Nálam most teljesen jól megy telefonról.
Én keksz beolvasással nem foglalkoztam, csak nyugta feltöltéssel...
Sziasztok! Akinek sikerült beolvasni az oreo kekszet az tudna segíteni? Odáig sikerül, hogy beolvassa a 4 kekszet, de utána nem csinál semmit
" alt="
">
" alt="
">Formula-1 kvív (Boxutca)
Az sms-t elméletileg a szokásos számra kell küldeni:
+36 30 555 55 12
De válasz sms nem jön. (Tavaly és korábban mindig jött.)
Megsasoltam a jsz-t: https://m4sport.hu/forma1kviz/
2.3. A játék menete:
A résztvevők a televíziós spotból értesülnek a kérdésről, amelyhez a megadott válaszok betűjele közül elküldik az általuk helyesnek véltet (‘F1’; ‘F2’; ‘F3’) a 06-30-55-55-571-es telefonszámra.
A résztvevők részéről, 1 telefonszámról legfeljebb 3 db SMS fogadható be a Forma 1 kvíz során.
Elküdltem erre a számra is az sms-t, válasz most sem jött...
Valami zavar támadhatott az Erőben az MTVA-nál...
Az sms-t elméletileg a szokásos számra kell küldeni:
+36 30 555 55 12
De válasz sms nem jön. (Tavaly és korábban mindig jött.)
Megsasoltam a jsz-t: https://m4sport.hu/forma1kviz/
2.3. A játék menete:
A résztvevők a televíziós spotból értesülnek a kérdésről, amelyhez a megadott válaszok betűjele közül elküldik az általuk helyesnek véltet (‘F1’; ‘F2’; ‘F3’) a 06-30-55-55-571-es telefonszámra.
A résztvevők részéről, 1 telefonszámról legfeljebb 3 db SMS fogadható be a Forma 1 kvíz során.
Elküdltem erre a számra is az sms-t, válasz most sem jött...
Valami zavar támadhatott az Erőben az MTVA-nál...
Simán beírod a 10 jegyű nyugtaszámot és tovább lapozol, úgyis kell köv. lapon fotó, megnézik valószínűleg.
Laptopról se tölti be😔😔