Az enyém is a második.
Az elsőt Majd én is keresem, hátha sikerül találni.
Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 404 / 511 oldal |
Ja, a kód kimaradt: 122244E454
Novake, így már értem
Fene essen beléjük!
Én se akarok durvább lenni...
Fene essen beléjük!
Én se akarok durvább lenni...Macskusz, melyik kód? Reácska már írta, hogy neki megvan a 2. Ha neked is ez van, akkor az már nem kell.
Évi! Megoldom a rejtélyt: én pl írtam a cégnek, hogy napközben az XX számú telefonon tudnak felhívni a YY helyett, amiről beküldtem a kódot. És szó nélkül felhívtak ma az XX számún. Szóval nem (csak) azon egyeztetnek. (Bár én megírtam azt a telcsiszámot, amiről beküldtem
) A fene se tudja... De furfangos nép ez a postás, hogy csúnyább jelzőket ne használjak.
Mindenkinek köszi, aki segítene
Privátban írok.
Tegyünk panaszt a médián keresztül?

) A fene se tudja... De furfangos nép ez a postás, hogy csúnyább jelzőket ne használjak.
Mindenkinek köszi, aki segítene
Privátban írok.
Tegyünk panaszt a médián keresztül?

Szalika! Nálam az egyik kód megvan 

Annak idején úgy adtam fel az első adag nyerő csokipapírt (CD-tartóra), hogy imhol vannak a papírok, nem egyenként, hanem egyben küldöm, kérem, Önök se egyenként küldjék, hanem egyben, ezzel pénzt takaríthatnak meg, cserében viszont küldjék tértivevényesen, mert a postások ellopják
(hogy miért vigyori, magam sem tudom, mert az embernek inkább sírni lenne kedve
)Micsoda próféta voltam!
Nem volt nehéz, az eddigi tapasztalatok alapján, pedig akkor még sehol nem volt a Piros körüli mizéria
Eddig én mindent megkaptam. Csak az a gond, hogy mostanra már a postások is rájöttek, mi is az a Piros, bár nekem változatlanul rejtély, hogy a búsban oldják meg, hogy az ellopott csokipapírokkal megkapják a mobilt, ui. az egyeztetés a nyerő telefonon történik
Magát a telefont pedig nem tudják lenyúlni, mert azt futárral küldik. A CD-tartó, stb. persze már könnyebben eltüntethető 
(hogy miért vigyori, magam sem tudom, mert az embernek inkább sírni lenne kedve
)Micsoda próféta voltam!
Nem volt nehéz, az eddigi tapasztalatok alapján, pedig akkor még sehol nem volt a Piros körüli mizéria
Eddig én mindent megkaptam. Csak az a gond, hogy mostanra már a postások is rájöttek, mi is az a Piros, bár nekem változatlanul rejtély, hogy a búsban oldják meg, hogy az ellopott csokipapírokkal megkapják a mobilt, ui. az egyeztetés a nyerő telefonon történik
Magát a telefont pedig nem tudják lenyúlni, mert azt futárral küldik. A CD-tartó, stb. persze már könnyebben eltüntethető 
Én úgy tudom, hogy max. 1000 Ft-ért 20000 Ft-ra biztosíthatod a tértivevényes levelet.
Persze a postára nézve ciki, hogy arra biztosítom magam, hogy ne lopják el.........
Persze a postára nézve ciki, hogy arra biztosítom magam, hogy ne lopják el.........
Az "ajánlott" különszolgáltatás díjának huszonötszöröse (115x25) 2875 Ft. Jó sok olcsó telefonja lesz a magyar postának 

Ja, és:
"Az ügyfél a panaszt minden állandó postai szolgáltató-, illetve ügyfélszolgálatihelyen benyújthatja. Az ügyfelek panaszaikat az alábbi módon tehetik meg: [...] média útján."
http://www.posta.hu/uzletszabalyzat/usz8.htm
l#panasz
"Az ügyfél a panaszt minden állandó postai szolgáltató-, illetve ügyfélszolgálatihelyen benyújthatja. Az ügyfelek panaszaikat az alábbi módon tehetik meg: [...] média útján."
http://www.posta.hu/uzletszabalyzat/usz8.htm l#panasz
Mobilnyerteseknek ajánlom olvasgatni a Postai szabályzat kártérítésről szóló részét: http://www.posta.hu/uzletszabalyzat/usz10.html#mertek

Én olvasva a rengeteg döbbenetes bonyodalmat arra jutottam, hogy a legfrisebb (ma nyert) csokipapíromat tértivevényesen és értékbiztosítva adom fel, de közben mellékelek egy levelet is a borítékban, melyben leírom, hogy melyik nap, melyik kóddal, milyen telefonról stb...
Lehet, hogy ez már hülyeségnek hat, de ez tűnik számomra a legbiztosabb módszernek.
Így ha a posta nyeli el akkor is ki kell fizetniül a telefon árát, és a levélben közölt pontos adatokkal talán a pirosnál sem lesz gond.
Lehet, hogy ez már hülyeségnek hat, de ez tűnik számomra a legbiztosabb módszernek.
Így ha a posta nyeli el akkor is ki kell fizetniül a telefon árát, és a levélben közölt pontos adatokkal talán a pirosnál sem lesz gond.
Novake.
Írd be a kódot, szétnézek neked a boltokban.
Írd be a kódot, szétnézek neked a boltokban.
Én ajánlott tértivevénnyel adtam fel a Pirosnak a telefont nyert papíromat. A tértivevény megérkezett hozzám,a levél meg van náluk is mégsincs telefonom. Azt mondták valami zavar lehetett és (idézem) ez a nyeremény elveszett. Ennyivel volt elintézve. Most mit mondjak erre? Úgy add fel ahogy gondolod.
szalika
Sparban nem találtam a kódodat, holnap még megnézem Pennyben.
Sparban nem találtam a kódodat, holnap még megnézem Pennyben.
hugika67
Add fel sima levélként,ajánlva és tértivevénnyel , a rózsaszín papíron.
Kb. 230 Ft-ba kerül ,így meg kell kapniuk!
Add fel sima levélként,ajánlva és tértivevénnyel , a rózsaszín papíron.
Kb. 230 Ft-ba kerül ,így meg kell kapniuk!
Szalika!
itthon nincs !
én is keresem Neked !!
itthon nincs !
én is keresem Neked !!
hugika67
Ajánlottként adtam fel, a zöld papíron.
Ajánlottként adtam fel, a zöld papíron.
szalika
A jelenlegi készletből negatív. Délután megyek túrni
A jelenlegi készletből negatív. Délután megyek túrni

Arra lennék kiváncsi, hogy kinek milyen levelet volt hajlandó felvenni a posta a piros mogyorós címre? Értéklevélnek nem engedik, mert nincs igazi címzett, csomagnak amin érték van szintén nem lehet feladni! Akkor most mégis hogyan adjam fel? A posta ajánlott levél eltünéséért csak 1000 Ft körül hajlandó fizetni! Felhívtam a 06 303030555 számot és hagytam rajta üzenetet! De ha valakinek esetleg van valami jó ötlete, megköszönném!