Nincs vkinek cserére egy olyan micimackós bögréje, amit a Huggies játékon lehetett kapni?
Nálunk az egyik megrepedt.

Egy 300 ml-es Balea tusfürdő ajándékkupon
3 db 3in1 nescafe vk
5 db maggi vk
1 db boci napolini vk
4 dm pont
1 teli pontgyűjtő dm
15% mellé beváltható kupon, amivel 21% kedvezmény lesz
1 db frutapura vk
10 db milupa pép vk
bababónuszos kuponok:
2 db baba-mama horoszkóp 5900 ft-ért
2 db Dan. fitness 10% kedvezmény
2 db Dan hotels szállás 5%
2 db kismama előfizetői kedvezmény
2 db domestos fertőtlenítő 100 ft kedv.
2 db zokni 300ft- kedv.
2 db babylove melltartóbetét kedv.
2 db bébivíz 100 ft kedv.
2 db avent tanulóüveg szett 300 ft kedv.
2 db nivea ápoló babaolaj 105 ft kedv.
2 db johnson's babasampon 200 ft-kedv.
2 db johnsons babfürdető 200 ft.kedv.
2 db Gabi krém v. púder 100 ft-kedv.
2 db nivea intimo ajándék!kupon
1 db babylove pelenka 250 ft-kedv.
2 db babysoft pelenka 150 ft kedv.
1 db milupa tejpép 200 ft-kedv.
2 db hipp tejpép 100ft kedv.
keresek danoninos hűtőmágnest, pampers vk-t!
A 15%-os kupon kivételével 1az1ben cserélek
nkasi
nyugodj bele,meg fog érkezni,nekem is megérkezett,pedig ugyanaz a név volt a lapon mint neked....
hmm, már alig várom hogy meghozzák!
A csiga bevált , a pancsimanók jön az én címemre, de másnak a nevén van ( Nővérem lányai nagyon szeretik nekik is van) Remélem elöbb utóbb ideérnek
Köszi a választ neked is
A csodamasinánál többre számítottam... Alig játszik pár "dalt", és ha teljesen összecsukom nem zenél, akármit csinálok vele.
nkasi!
Nekem más a bejelentett, és más a szállítási cím. Megkaptam mindkét ajándékot. (futár hozta) A egyenleges lap ment a bejelentett lakcímemre.
Köszi a válaszokaT, akkor már csak ide kell érnie
Kedden rájuk csörögtem, de nem tudták megmondani mikor jön meg.
A pontokat már visszaigazolták
még egy kérdésem lenne.
Kapott már úgy valaki ajándékot hogy másik babájé volt a válaszlap,de szállítási cím a sajátja volt? Úgy is simán megy a dolog,nem keverik meg?
Szerintem sem jó járástanulásra, viszont 1 éves kora után nagyon sokat játszott vele, a tetején levő kütyükkel is, meg imádták tologatni, főleg, ha a zenélőkéje is ment, bár én azt néha már inkább kikapcsoltam ...
Nálunk a bödön nem érdekli igazán őket, pillanatok alatt belehajigálják a formákat aztán otthagyják. Szerintem gyerekfüggő kinél mi válik be.
nekem is 15 hós a lányom, a csodamasina pedig megvan kb.11 hós kora óta, de akkor még nem érdekelte. 2-3 hónapja fedezte fel, azóta szereti tologatni, pörgetni rajta a bigyókat... nem a kedvenc játéka, de néhanapján eljátszogat vele. Én ilyet nem vennék az biztos!
A varázsbödön, csigabiga... na azok tényleg szuperek!

nkasi! remelem, igen. meg nem bontottuk ki, mert az en manom most hetvegen lesz 1 eves! igazandibol en mar lattam, mert a baratnomnek van, es nem igazan praktikus jatek. ezzel jarni nem lehet megtanulni, mert elgurul, viszont utana biztos jo buli tologatni. biztos fog neki tetszeni!
Mi is végre megkaptuk a csodamasinát, úgy tűnik, belendültek a kiszállítással. Előtte még csak képen láttam. Őszintén szólva, kicsit többet vártam. Úgy gondolom, a legtöbb Fisher Price játék ennél igényesebb...
misspolska!
És hasznát lehet venni még úgy hogy már jár a baba?
Nekem még nem jött meg, de az én fiam 15 hónapos és már 5 hónapja elkezdett járni
Csak gondoltam a tetején lévő kütyükkel tud játszani
köszi: Nóra
tegnap, vegre!, 3 es fel honap utan, megerkezett a csodamasina :-)
am mi megtanultunk anelkul is jarni :-)
Lenne:
Unilever blokk
nestles vonalkód
Merido Mocca vonalkód
Darling vonalkód
Keresek: Pampers vonalkódot, DM pontot.
Sajnos nekem az nincs, és nem is várható, hogy lesz!
azért köszi!
Van sok nestle vonalkód, illetve pöttyös csomagolás, 5 db naturland pont. Keresek: univer emblémát, pampers vonalkódot, milumil vonalkódot, esetleg dm-es cumis bababónuszos kupont.
köszi
vavik
lenne,csak engem Dm-es betét blokk érdekelne

Sziasztok!
Cserére lenne:
2 db 3 in 1 vk
1 boci vk
2 db nescafe cappuccino vk
2 db nescafe classic vk
1 db vénusz 5 l vk
bababónuszos kuponok
4 db dm pont
1 kuponfüzet már. 31-ig
gyermelyi vk-k
10 db milupa pép vk
1 milupa frutapura vk
Keresek:
pampers vk!
Keresek:
Liberos vagy pamperses ajándéktárgyak, Milka bőgő tehén, tibi csokis macibáb (barna), coccolino maci vagy bármilyen nyeremény-, vagy ajándék plüssjáték
Adok:
Pampers víziló
1 gilette sensor 3 női borotva (4+2 db) 300Ft kedvezmény (2007. febr 28-ig érv.)
2 naturland pont
pickwick vonalkódok
milupa tea vonalkódok
15% Dm kedvezmény
kristálytip műköröm
libero figurák
úszópelusok (maxi méret)
nuk teás etetőcumi 6-18 hóig
libero babamasszázsposzter
vigyázz rám matrica autóra
Hotel Lövér Sopron - akciós üdülési kupon
Domestos folyékony tisztítószer 750ml (3 féle) 130 Ft kedvezmény
Domestos 5x fertőtlenítő hatású tisztítószer 750ml 200 Ft kedvezmény
Cif Power Cream tisztító spray 750ml (3féle) 350 Ft kedvezmény
Coccolino öblítő koncentrátum 1l (5féle), ill. vasalófolyadék vagy illatpárna 170 Ft kedvezmény
Signal X-fresh fogkrém szájvízzel 75ml (2féle) 150 Ft kedvezmény
Signal fogkefe (Air Precision, White system, Integral) 240 Ft kedvezmény
Sunsilk sampon, balzsam 200ml (6 féle) vagy krém150ml (3 féle) 200 Ft kedvezmény
Dove tusfürdő 250ml (9féle) 150 Ft kedvezmény
Dove Summer Glowe testápoló 250ml (2féle) 250 Ft kedvezmény
Dove intensív krém 75ml 150 Ft kedvezmény
Dove izzadásgátló dezodor 150ml, roll-on 50ml, stift 40ml (17 fle) 200 Ft kedvezmény
Axe dezodor 150ml vagy stift 50ml (7féle) 250 Ft kedvezmény
Dove testápló 400ml (3féle) 400 Ft kedvezmény
Air Wick illatgömb 75ml (3féle) 250 Ft kedvezmény
Gilette Blue II Excell Maximum eldobható borotva 4db 250 Ft kedvezmény
Natural and Easy tartós krémhajfesték (16féle) 400 Ft kedvezmény
Írtam ide, hogy novemberben érdeklődtem a HIPP-nél, hogy lesz-e nyereményjátékuk. Akor azt a választ kaptam, hogy hamarosan indítanak, de én nem találtam semmilyen infot erről. Ma küldtem nekik egy emilt, és ezt a választ kaptam:
Kedves Én!
A vezetés döntése alapján nem indult nyereményjáték továbbra sem! A kellemetlenségek kompenzálása végett engedje meg, hogy posta címe megadása után kis csomaggal kedveskedjünk Önnek!
Köszönjük levelét, reméljük továbbra is termékeinket vásárolja!
Üdvözlettel
Hipp Kft.
Rendesek, de reméltem, hogy indul velük játék, mert mi szeretjük nagyon-még én is, mert a desszertjeik piszok jók. Bocs, ha valakit befűtöttem a gyüjtögetésbe... Mindenesetre ne dobjátok ki a címkéket, lehet, hogy meggondolják magukat...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások