Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 405 / 762 oldal |
Én még ma feladom aki kéri!
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
fedit19: a Dörminél a beérkezési határidő 30.-a. azaz holnap után. ez már tuti nem ér célba levél útján
" alt="
">
" alt="
">2db tappancs, 5db logó, 2db levél tálca a dörmiből válaszboritékért.
4db DM üres pontgyűjtő füzet kell valakinek?
morzsi68: csomagok nélkül hiába is ajánlgatod szerintem
Van egy pöttyös kitűzőm amit még nem vettem át. Pécsi Tesco-ban lehet átvenni 05.02-án. Akit érdekel és közel lakik annak szívesen felajánlom, mert nem tudok érte menni.
" alt="
">A csomikat eldobtam
" alt="
">
" alt="
">A csomikat eldobtam
" alt="
">A sulipontos akciónak már vége.
2 boríték áráért 2 dörmit is lehet venni...
2 boríték áráért 2 dörmit is lehet venni...
Nem gyűjt vki képeslapokat, mintás boritékot hozzávaló írólapokkal? Szívesen postáznám őket.
Bár nem nyeremény, de ha kell valakinek, van és lesz sok bébiételes üvegem. Személyes átvétel Budapesten az Árpád hídnál lehetséges.
Válaszborítékért egy győri édes dörmi logót tudok küldeni.
elsősorban Szegediek figyelmébe ajánlom:
van 4 db arcápolási és sminkutalványom. egyetemi bálban nyertem, egy szépségtanácsadó ajánlotta fel. május 1-ig felhasználható!
"Az arcápolás részébe beletartoznának az alábbiak:
- bőrtípuselemzés
- bőrtípusod szerinti arcápolási termékek kiválasztását
- bőrhidratáltság mérést (japán kis készülékkel)
- ill. egy arcmasszázst.
Egy kicsit még beszélgetnénk arról, mi a szép bőr titka,hogy tudod megakadályozni,h idő előtt ráncosodj stb.
A smink részében megnéznék milyen színek állnak jól(hideg-meleg), melyik típusba tartozol (tavasz,nyár,ősz,tél),mik azok a színek, amiket kombinálhatsz és különböző praktikákat tudhatsz meg a sminkkészítéssel kapcsolatban."
e-mailben jelentkezz
" alt="
">
van 4 db arcápolási és sminkutalványom. egyetemi bálban nyertem, egy szépségtanácsadó ajánlotta fel. május 1-ig felhasználható!
"Az arcápolás részébe beletartoznának az alábbiak:
- bőrtípuselemzés
- bőrtípusod szerinti arcápolási termékek kiválasztását
- bőrhidratáltság mérést (japán kis készülékkel)
- ill. egy arcmasszázst.
Egy kicsit még beszélgetnénk arról, mi a szép bőr titka,hogy tudod megakadályozni,h idő előtt ráncosodj stb.
A smink részében megnéznék milyen színek állnak jól(hideg-meleg), melyik típusba tartozol (tavasz,nyár,ősz,tél),mik azok a színek, amiket kombinálhatsz és különböző praktikákat tudhatsz meg a sminkkészítéssel kapcsolatban."
e-mailben jelentkezz
" alt="
">Van 2 db Dörmi levelem, ha kell valakinek.
Ha valakinek még van felesleges Dörmi macija, a kisfiam ovijában nagyon szívesen fogadnák. Kérem keressen meg, akinek lenne felajánlása.
Szeretnék pár Dm pontot.
válaszborítékért egy dörmi tappancsot adok annak akinek szüksége van rá.
Van egy üres DM.s pontgyűjtöm válaszborítékért.
Ha valaki eljön személyesen, én is tudok adni 1-2 db dörmit nem tovább értékesítésre
" alt="
">
" alt="
">Belépő két főnek az 2009. április 24-én 22.00 órától kezdődő zártkörű party-ra, ami a Budapest Fashion Week kísérőeseménye.
22:00 – zártkörű party kezdete, kapunyitás
a partyn DJ XXL a legszínesebb és legújabb trendeknek megfelelően zenél, egész este koktélkülönlegességekkel várja a vendégeket koktélbárunk
Időpont: 2009. április 24., péntek, 22.00
Helyszín: VAM Design Center, 1061 Budapest, Király utca 26.
Akit érdekel, e-mailt írjon, mert nem leszek internet közelben.
22:00 – zártkörű party kezdete, kapunyitás
a partyn DJ XXL a legszínesebb és legújabb trendeknek megfelelően zenél, egész este koktélkülönlegességekkel várja a vendégeket koktélbárunk
Időpont: 2009. április 24., péntek, 22.00
Helyszín: VAM Design Center, 1061 Budapest, Király utca 26.
Akit érdekel, e-mailt írjon, mert nem leszek internet közelben.
Már megjött az értesítő, de még érte kell mennem...
Akikkel pár hete levelezgettem, jelentkezzenek dörmi maci ügyben, köszi
Akikkel pár hete levelezgettem, jelentkezzenek dörmi maci ügyben, köszi
MVO!
Írjál nekem dörmi maci ügyben.
Írjál nekem dörmi maci ügyben.