Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 405 / 9339 oldal |
Nektek sikerült rájönnötök mit akar az Oreo Xbox játék? Mert a nyugtaszám nem 13 jegyű de még az AP kód se. Írtam nekik, de ki tudja mikor írnak vissza...
Vénember köszönöm . 1x mobilról sikerült simán . Megpróbálom gépről akkor. Bár bosszantó mert mindig mobilról töltöm fel a blokkokat .
Bizonyára a bonyolultsága miatt magasabb a hardver-igény, régebbi mobilon-tableten döcög, vagy nem is megy.
Próbáld PC-n, laptop/notebook/-on, ill. magasabb verziójú androidon
Próbáld PC-n, laptop/notebook/-on, ill. magasabb verziójú androidon
Rita21
Hát nem könnyítik meg az egyszerű emberek dolgát, sőt!
Túlbonyolították ugyan, de sikerült átkűzdeni magamat az akadályokon.
Hát nem könnyítik meg az egyszerű emberek dolgát, sőt!
Túlbonyolították ugyan, de sikerült átkűzdeni magamat az akadályokon.
Sziasztok! Oreo játék nàlatok megy ?
Mivel még nincsen semmi bővebb infó, ide írom: a jövő hét csütörtöktől érvényes Lidl újságban van egy kométa promóció felhívó rész 1millió forintos fődíjjal.
jojó
... az a Belfegor... s...e
" alt="
">
... az a Belfegor... s...e
" alt="
">
" alt="
"> valami rémlik
" alt="
">jojó
Bocsi, megnéztem, még 2020-ban volt...
De anno még beírtam úgy emlékszem..
Te sem emlékezhetsz mindenre
" alt="
">
Bocsi, megnéztem, még 2020-ban volt...
De anno még beírtam úgy emlékszem..
Te sem emlékezhetsz mindenre
" alt="
">Zsu
Kösz, csak mert nem írta be senki
" alt="
">
Kösz, csak mert nem írta be senki
" alt="
">Nem gyorsabb e-mailből értesülni a nyertességről?
Úgy emlékszem, néhány sms kivételével mindenhonnan jött az elektronposta.
Úgy emlékszem, néhány sms kivételével mindenhonnan jött az elektronposta.
sada
Jókat írtál...érdemes követni!
Vénember a kérdésedre
"Miért hanyagolják a beérkező levelek megtekintését?"
Jó kérdés!
És a lottózók miért hagynak bent komoly összegeket ?
A kettes, hármas találatokról már nem is szólok...
Jojó
Én még tavaly nyertem... 900 Ft-os blokkal 5000 Ft -ot
" alt="
">
Jókat írtál...érdemes követni!
Vénember a kérdésedre
"Miért hanyagolják a beérkező levelek megtekintését?"
Jó kérdés!
És a lottózók miért hagynak bent komoly összegeket ?
A kettes, hármas találatokról már nem is szólok...
Jojó
Én még tavaly nyertem... 900 Ft-os blokkal 5000 Ft -ot
" alt="
">Vénember
Gratulálok !
" alt="
"> /de nem írtad be
" alt="
">
Éppen kérdezni szerettem volna,nyert-e egyáltalán vki a Nyugtalottóval ?
Hétfőnként 15 óra után lehet már tudni.
Gratulálok !
" alt="
"> /de nem írtad be
" alt="
">
Éppen kérdezni szerettem volna,nyert-e egyáltalán vki a Nyugtalottóval ?
Hétfőnként 15 óra után lehet már tudni.
Miért hanyagolják a beérkező levelek megtekintését?
Manapság már hetente többször ÉRDEMES ellenőrizni az elektronikus postaláda tartalmát mindenkinek.
Aki regisztrált valamilyen nyereményjátékra, annak még gyakrabban ajánlott.
(Már-már túlzásba viszem, szinte függő lettem: naponta 2-3 alkalommal ürítem a spam mappát, mert az elsődleges után azt is csekkolom.)
(U.i.: Nyugtalottón decemberben nejem nyertes lett)
Manapság már hetente többször ÉRDEMES ellenőrizni az elektronikus postaláda tartalmát mindenkinek.
Aki regisztrált valamilyen nyereményjátékra, annak még gyakrabban ajánlott.
(Már-már túlzásba viszem, szinte függő lettem: naponta 2-3 alkalommal ürítem a spam mappát, mert az elsődleges után azt is csekkolom.)
(U.i.: Nyugtalottón decemberben nejem nyertes lett)
1.
Én, ha töltök fel blokkot, rá szoktam kattintani a nyugtáimra (főleg hét elején): ott jelzi, ha van nyertes blokkom.
2.
A g-mailben nem szoktam üríteni a kukát, így 1 hónapig az is elérhető, amit a napi 600 hírlevéllel együtt véletlenül töröltem.
Időnként rákeresek a levelezőben (az összes, spam, kuka mappákban együtt) az ilyen szavakra:
gratulálunk
nyertél
nyerted
stb.
Volt már, hogy így a szemétben találtam meg egy nyertes értesítést.
3.
Eleve beállítottam a levelező szűrőjét, hogy csillagozza meg azokat a leveleket, amelyekben ilyen szavak vannak.
4.
Illetve azt is beállítottam, hogy az ugyfelszolgalat@nyugtalotto.hu ill. hasonló nyertesértesítőket küldő feladóktól érkező leveleket is csillagozza meg.
Szóval sokféle megoldás létezik a kárenyhítésre.
Én, ha töltök fel blokkot, rá szoktam kattintani a nyugtáimra (főleg hét elején): ott jelzi, ha van nyertes blokkom.
2.
A g-mailben nem szoktam üríteni a kukát, így 1 hónapig az is elérhető, amit a napi 600 hírlevéllel együtt véletlenül töröltem.
Időnként rákeresek a levelezőben (az összes, spam, kuka mappákban együtt) az ilyen szavakra:
gratulálunk
nyertél
nyerted
stb.
Volt már, hogy így a szemétben találtam meg egy nyertes értesítést.
3.
Eleve beállítottam a levelező szűrőjét, hogy csillagozza meg azokat a leveleket, amelyekben ilyen szavak vannak.
4.
Illetve azt is beállítottam, hogy az ugyfelszolgalat@nyugtalotto.hu ill. hasonló nyertesértesítőket küldő feladóktól érkező leveleket is csillagozza meg.
Szóval sokféle megoldás létezik a kárenyhítésre.
Nyugtalottóhoz
" alt="
">
sada, Vénember
Igazatok van ..
Röviden azt kellett volna beírnom, hogy aki játszik minden hétfőn (ill. egész tárgyhéten ) nézze meg a sorsolást, ott már látja az ismerős nyugtaszámot és keresheti az @-t az értesítésről vagy írhat nekik rákérdezvén!
Amúgy mostanában már kevesebben vannak, de tavaly sokszor volt, hogy többen nem jeleztek vissza... Rákérdeztem, miért nem sorsolnak tartalék nyerteseket, de nem válaszoltak. Nem foglalkoztam tovább a témával, de most egyik fórumos ismim nyert és gondoltam beírom ide talán lesz itt is 1-2 fórumos, aki nem mindig nézi azt a postáját, amit a játékokhoz használ. Pl. most a citromail átmegy fizetősbe, sokan onnan játszanak. Szóval csak ezért... További szép és szerencsés napot Mindenkinek
" alt="
">
" alt="
">
sada, Vénember
Igazatok van ..
Röviden azt kellett volna beírnom, hogy aki játszik minden hétfőn (ill. egész tárgyhéten ) nézze meg a sorsolást, ott már látja az ismerős nyugtaszámot és keresheti az @-t az értesítésről vagy írhat nekik rákérdezvén!
Amúgy mostanában már kevesebben vannak, de tavaly sokszor volt, hogy többen nem jeleztek vissza... Rákérdeztem, miért nem sorsolnak tartalék nyerteseket, de nem válaszoltak. Nem foglalkoztam tovább a témával, de most egyik fórumos ismim nyert és gondoltam beírom ide talán lesz itt is 1-2 fórumos, aki nem mindig nézi azt a postáját, amit a játékokhoz használ. Pl. most a citromail átmegy fizetősbe, sokan onnan játszanak. Szóval csak ezért... További szép és szerencsés napot Mindenkinek
" alt="
">Az oreo játéknál 13 jegyű nyugtaszámotkér.Azt hol találom?A blokkon 10 jegyű van.
Zsuzsa!
Aki a listán van névvel, címmel, az már mind beküldte a blokkot, tehát tud róla.
Ahol nincs név, ott a nyertes ettől nem lett okosabb.
Különben mindenki megnézheti a saját profiljában a saját nyugtáit, s látni fogja, van-e köztük nyertes.
Aki a listán van névvel, címmel, az már mind beküldte a blokkot, tehát tud róla.
Ahol nincs név, ott a nyertes ettől nem lett okosabb.
Különben mindenki megnézheti a saját profiljában a saját nyugtáit, s látni fogja, van-e köztük nyertes.
Vénember 2023-03-01 :: 23:15
Arra céloztam ("ezen weboldal" = webnyeremeny.hu), hogy az alábbi írásokat, ezt a fórumot valószínűleg nem olvassák azok, kiknek kedvezett ugyan a szerencse, de hiábavalónak bizonyult az igyekezete.....
Zsuzsa Nr.1. 2023-03-01 :: 22:49
" alt="
"> Jó kérdés!
Még erről tudok...
https://www.facebook.com/nyugtalotto
Vénember 2023-03-01 :: 22:42
Aki az e-mail fiókot nem ellenőrzi, nem reagál a nyertes--értesítésre, az vajon tudja-e, hogy létezik ezen weboldalnak fórum rovata?
(Költői kérdés volt!)
Arra céloztam ("ezen weboldal" = webnyeremeny.hu), hogy az alábbi írásokat, ezt a fórumot valószínűleg nem olvassák azok, kiknek kedvezett ugyan a szerencse, de hiábavalónak bizonyult az igyekezete.....
Zsuzsa Nr.1. 2023-03-01 :: 22:49
" alt="
"> Jó kérdés!
Még erről tudok...
https://www.facebook.com/nyugtalotto
Vénember 2023-03-01 :: 22:42
Aki az e-mail fiókot nem ellenőrzi, nem reagál a nyertes--értesítésre, az vajon tudja-e, hogy létezik ezen weboldalnak fórum rovata?
(Költői kérdés volt!)
roska Köszönöm!
" alt="
"> Most kaptam email-t, megvan a 2000 bónuszom, juhé!
" alt="
">
" alt="
"> Most kaptam email-t, megvan a 2000 bónuszom, juhé!
" alt="
">