Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 406 / 762 oldal |
Pálinkakóstoló 4 fő részére.
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Keresek 1 db Dörmi macifejet, szánjon meg valaki legyen szíves ! Köszi!
Sziasztok!
Láttam van olyan, akinek sok Dörmi maci jött össze. Nálunk egyik lányomnak se sikerült. Ha valaki valamiért felajánlaná, örülnénk nagyon. Köszönjük!
Láttam van olyan, akinek sok Dörmi maci jött össze. Nálunk egyik lányomnak se sikerült. Ha valaki valamiért felajánlaná, örülnénk nagyon. Köszönjük!
jegyek elkeltek
felajánlanék
2 jegyet a Dísznövény 2009., Újbudai Kertészeti Kiállítás és Vásárra! (Helyszín: Budapest, Petőfi híd budai hídfő, Egyetemisták Parkja.)
az első jelentkező viheti
2 jegyet a Dísznövény 2009., Újbudai Kertészeti Kiállítás és Vásárra! (Helyszín: Budapest, Petőfi híd budai hídfő, Egyetemisták Parkja.)
az első jelentkező viheti
levelek elkeltek, köszi edwin
belluszka !
Ma 1-kor jött meg a leveled a freemail nem működött.
Rendben van, írtam, a levelet küldöm.
Köszi
Ma 1-kor jött meg a leveled a freemail nem működött.
Rendben van, írtam, a levelet küldöm.
Köszi
Valaki felajánlhatná, hogy elvisz magával a szerdai Milan elleni meccsre névnapom alkalmából.
" alt="
"> Jippijájééééééééé!
" alt="
">
" alt="
"> Jippijájééééééééé!
" alt="
">edwin,írtam már,nézd meg az emiljeidet,köszi
belluszka, nem publikus az e-mailcímed, írj lécci.
Ha nyer(t) vki és nem tud elmenni a virágkiállításokra, DÍSZNÖVÉNY 2009.
Újbudai Kertészeti Kiállítás és Vásár (ÁPRILIS 17-18-19.) vagy a Dísznövény 2009. Szakkiállítás és vásár (Villányi út-Corvinus egyetem),Ápr. 24-26. Szívesen elfogadnám,fölös jegyeit,előre is köszi.
@-t írj,azt sürűbben nézem,thx.
Újbudai Kertészeti Kiállítás és Vásár (ÁPRILIS 17-18-19.) vagy a Dísznövény 2009. Szakkiállítás és vásár (Villányi út-Corvinus egyetem),Ápr. 24-26. Szívesen elfogadnám,fölös jegyeit,előre is köszi.
@-t írj,azt sürűbben nézem,thx.
julcsi: megvan még a pontgyűjtőd?
Nekem az utolsó Dörmi pályázatomhoz, egy db. macifej kellene. 5 DM pontot tudnék érte adni.
Logók elkeltek!
Győri logók vannak. Ki kéri?
van egy üres pont gyűjtöm dm-es, válaszborítékért.
Hiányzik egy Dörmi levél, tudok helyette 3 db Dörmi logót adni, vagy 4 db dm pontot
Ha majd megérkeznek a Dörmi macik, postaköltségért szívesen küldök annak, aki kisgyereknek adná, nem a teszveszre tenné.
" alt="
">
" alt="
">Van 1 BEBA tápszerhez 400 Ft-os kuponom. Kinek kell?
Szükségem lenne C&A kuponra.