Info a Mizse játékhoz!
2. A Játékban való részvétel további feltétele az is, hogy a Játékos
az eredeti Blokkot megőrizze és a jelen Játékszabályban írtak
szerint beküldje a Szervezőnek. Csak azokat a vásárlást igazoló
Blokkokat fogadja el a Szervező érvényesnek, amelyeken a Játékban résztvevő termékek - márkanevet is tartalmazó - megnevezése is szerepel.
A Játékos kérhet tételes, a saját nevére és címére szóló számlát a
vásárlás igazolásaként és az így elkészített számlát is érvényesnek fogadja el a Szervező a Blokk helyett, amennyiben az
tartalmazza az AP Kódot/számlaszámot, a számla kibocsátási
dátumát és időpontját, valamint a - márkanevet is tartalmazótermékmegnevezéseket (a számla és a Blokk a továbbiakban
együttesen úgy is mint: a Blokk).
https://www.mizseviz.hu/nyeremenyjatek
Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 406 / 9339 oldal |
jojó igen, köszönöm 🙂
Reál kis hősök pályázaton nyert valaki a gyerek csoportjának/osztályának a vásárlós-sorsolós változattal?
Andi4
engedi
engedi
Okorszil
Még nem kaptam meg, de ha a hétfőn kapott sms ben a linkre kattintasz a végleges listát adja be.
Bizom hogy 5000 össze jött 😀
Még nem kaptam meg, de ha a hétfőn kapott sms ben a linkre kattintasz a végleges listát adja be.
Bizom hogy 5000 össze jött 😀
Mizse vizet nem tudom feltölteni, màsnak se engedi az óra percet?
Puttó pontvadászaton akik játszottak: Megkaptátok már a bónusz egyenleget? Lehet azt látni valahol, hányadik helyen végzett az ember? A vége előtt írták email-ben, hogy a 200-as rész elején vagyok, ami a 2000-res bónuszhoz volt elég. Ennyire lecsúsztam volna utána, hogy még az ezresbe sem fértem bele?
csak a garantált Bombi és az 5X 300 000 a nyeremény
...és azt kérdeztem 500 pont beküldése= megyek a sorsolásra a csapatommal, vagy beválthatok ajándékra is.
5ször 100 az 500... 5 fő... 5ös csoport.
100 pontom nekem is van,de lesz-e még ? nem olcsó a Bombi ,megér-e annyit kb 10-es csoport 30 000 ft
Paintuci ahányszor 500 pont annyiszor esély a sorsolásra .
Bombi: Bár nem jól értelmezem lehet, de 500 pont esetében csak a sorsolásban vagyunk benne, törölközőt, ezt meg azt nem lehet kérni?
Vágási Feri! Köszönöm!
Pénteken sorsolnak.
Az Utazás kiállításon bedobott tombola sorsolásának időpontjáról van valakinek infója. A gyerek bedobta, de nem kérdezett rá ilyen apróságokra. Köszönöm a választ!
Bármilyen Oreot vásárolhatok ?
köszi, ezek szerint változó, akkor nem reklamálok
" alt="
">
" alt="
">kirri
én megkaptam pár hete a decemberben rendelt 2 Tefal serpenyőt
én megkaptam pár hete a decemberben rendelt 2 Tefal serpenyőt
kirri!Mi nem,csak az előtte rendeltet.