Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 406 / 511 oldal |
Azért is valószínű, hogy egyszerre küldik ki az ajándékokat, mert a játékszabály szerint futár hozza házhoz őket. Biztos, hogy nekik nem adják ki apránként, csak egyszerre az 5000 pólót és 50 tv-t.
Krisztina0311
Vannak játékok, ahol csak a sorsolást követően (egyszerre) postázzák a nyereményeket, erre van 90 napjuk. Ha vmiért nem kaptad meg, ugyanez idő alatt reklamálhatsz a Kraft Foods Hu.Kft-nél, 1117 Bp. Budafoki út 187-189, v. az infovonalon: 06-40-200.473 . A sorsolás dec. 8-án volt. A nyerő papírokat -ha jól emlékszem. dec.19-ig lehetett beküldeni. Tehát még nem késtek le semmit.
Kraft Foods Hungária Kft. Budapest XI. kerület 1117 Budafoki út 187 /189 (1) 203-0300, (1) 382-4242, (80) 202-999, fax (1) 203-0800
Vannak játékok, ahol csak a sorsolást követően (egyszerre) postázzák a nyereményeket, erre van 90 napjuk. Ha vmiért nem kaptad meg, ugyanez idő alatt reklamálhatsz a Kraft Foods Hu.Kft-nél, 1117 Bp. Budafoki út 187-189, v. az infovonalon: 06-40-200.473 . A sorsolás dec. 8-án volt. A nyerő papírokat -ha jól emlékszem. dec.19-ig lehetett beküldeni. Tehát még nem késtek le semmit.
Kraft Foods Hungária Kft. Budapest XI. kerület 1117 Budafoki út 187 /189 (1) 203-0300, (1) 382-4242, (80) 202-999, fax (1) 203-0800
Nem jött válasz a Törley-től a második levelemre.
Figyelem!!! Aki érintett sorsolás ügyben, írjon a Törleynek! Kérje számon rajtuk - 300 pezsgőspohár készlet, és 1 welness hétvége - hol a sorsolás eredménye. A szabályokat nekik is be kell tartaniuk, nem csak nekünk.
Ha sokan ráklamálunk, háha lesz valami eredmény.
Levélírási lehetőség a Törley oldalán, "Törley palackposta" .
Figyelem!!! Aki érintett sorsolás ügyben, írjon a Törleynek! Kérje számon rajtuk - 300 pezsgőspohár készlet, és 1 welness hétvége - hol a sorsolás eredménye. A szabályokat nekik is be kell tartaniuk, nem csak nekünk.
Ha sokan ráklamálunk, háha lesz valami eredmény.
Levélírási lehetőség a Törley oldalán, "Törley palackposta" .
A sportszelet legutóbbi akciójában volt egy olyan csokipapírom, amiben pólót nyertem. A papírt beküldtem még az akció időtartama alatt és a pólóm azóta is érkezik hozzám, csak győzzem kivárni...
Ideje hozzáfognom a PIROS ajándékaim után való nyomozáshoz. ( 11.21-én adtam fel az első borítékot, és még mindíg semmi.)
Látom, hogy már többen elindultatok ezen az úton, kérlek Benneteket közöljétek itt a telefonszámokat. Azét a bizonyos Zs. Krisztáét és a kézbesítő cégéét. Köszönöm! A költségtől függetlenül végig akarom járni az utat, ha kell a postán kerestetem az ajándékokat, ha kell a fogyasztóvédelemnek írok a játék szabálytalanságáról. Ha engem egyszer felmérgesítenek...!
Látom, hogy már többen elindultatok ezen az úton, kérlek Benneteket közöljétek itt a telefonszámokat. Azét a bizonyos Zs. Krisztáét és a kézbesítő cégéét. Köszönöm! A költségtől függetlenül végig akarom járni az utat, ha kell a postán kerestetem az ajándékokat, ha kell a fogyasztóvédelemnek írok a játék szabálytalanságáról. Ha engem egyszer felmérgesítenek...!
Visszahívtak, de nem tudtak segíteni, az illetékes kolléga már nincs benn. Hétfőn megint hívnak.
A céginfo természetesen nem tartotta be az ígéretét, és nem hívott vissza kedden, sőt azóta sem. Most felhívtam őket, 5 percig kiabáltam a hölggyel megemlítettem neki, hogy ha nem tesznek rendet a házuk táján, további lépéseket fogok tenni az ügyben. Azt mondta utána néz és visszahív. Persze megint be kellett diktálnom azokat az adatokat, amiket már hétfőn bediktáltam nekik (gondolom az a cetli úgy ahogy van ment a szemétkosárba). Ha ma nem hív vissza, jövő héten tényleg máshoz fogok fordulni.
Az a baj, hogy regisztrálnának Ők is Anonim nevekkel, és maradna a stilus szerintem.
Csak reménykedni lehet, hátha visszaszoknak a régi helyükre.

Csak reménykedni lehet, hátha visszaszoknak a régi helyükre.

Az első két hét igen kevés nyereménnyel zárul. Vajon ki/kik lehetnek azok az Anonymous-ok, akik idejönnek kritizálni hozzánk?
Nem lehetne Dani segítségét kérni, hogy csak regisztrálás után léphessünk be? Egy-két helyen nem lehet beírni a fórumba, ha nem azonosítod magad, sok mindent ki lehetne így szűrni. Sokkal jobb lenne rögtön a hangulat szerintem.
Nem lehetne Dani segítségét kérni, hogy csak regisztrálás után léphessünk be? Egy-két helyen nem lehet beírni a fórumba, ha nem azonosítod magad, sok mindent ki lehetne így szűrni. Sokkal jobb lenne rögtön a hangulat szerintem.Sajna, "ott" megszokott volt ez a stílus. Lehet, azért váltottak, ne legyen nyoma
Én onnan eljöttem, kár, hogy ide eljutottak
tényleg nincs esély őket törölni?
((
Én onnan eljöttem, kár, hogy ide eljutottak
tényleg nincs esély őket törölni?
((Teri!
Sajnálom,nem tudom ilyen esetben mit lehetne tenni! ???
Talán a többiek okosabbak és ajánlanak valami megoldást.
Sajnálom,nem tudom ilyen esetben mit lehetne tenni! ???
Talán a többiek okosabbak és ajánlanak valami megoldást.
Fáreó
A csokipapír megvan!!! Ez a leg furcsább az egészben!!! A rendszerük szerint nem nyertem. Pedig jött sms.Én marharépa kitöröltem valahogy most persze verhetem a falba a fejem,de akkor sem lesz meg. Minimum 2000 Ft-t eltelefonáltam! Persze hiába mondtam nézzék meg az ajánlott levelemet a borítékban van a papír a számmal,de persze akkor jött a (szerintem) sablon duma,hopgy az nem jelent semmit,hogy ott a papir mert nincsenek(azt hiszem) egyedi ? kódok. Tehát lehet,hogy én nyertem a telcsit,valaki szintén elkűldte az ua. kódot,és azt regisztálták nyertesnek? Mert ez a lehetőség sem zavarosabb mint az Ő magyarázatuk. (ez itt a csúnya gondolataim helye:............)
A csokipapír megvan!!! Ez a leg furcsább az egészben!!! A rendszerük szerint nem nyertem. Pedig jött sms.Én marharépa kitöröltem valahogy most persze verhetem a falba a fejem,de akkor sem lesz meg. Minimum 2000 Ft-t eltelefonáltam! Persze hiába mondtam nézzék meg az ajánlott levelemet a borítékban van a papír a számmal,de persze akkor jött a (szerintem) sablon duma,hopgy az nem jelent semmit,hogy ott a papir mert nincsenek(azt hiszem) egyedi ? kódok. Tehát lehet,hogy én nyertem a telcsit,valaki szintén elkűldte az ua. kódot,és azt regisztálták nyertesnek? Mert ez a lehetőség sem zavarosabb mint az Ő magyarázatuk. (ez itt a csúnya gondolataim helye:............)
Engem is zavar ez a stílus, nem ehhez szoktam.
Ez a Hetifix fórum itt egyre ocsmányabb!
Mióta ezt idetették,egyre több a kötözködő látogató,és kezdenek eldurvúlni a többi rovatok is!
Szerintem le kéne venni innen,és átteni 1 másik honlapra,folytassa vitáít,csipkelődéseít máshol ez a Hetifixes cég!!!
Ez tök furcsa,hogy 1 másik cég,aki rendelkezik weblappal,sőt volt fórumuk is,a Webnyereményen nyisson 1-et!
Tudom ez jó reklám,hogy hírdetik és sokan jönnek ide,megnézik bekukkantanak a webnyereményre,az rendben,oké! Na de ilyen áron!!!

Mióta ezt idetették,egyre több a kötözködő látogató,és kezdenek eldurvúlni a többi rovatok is!
Szerintem le kéne venni innen,és átteni 1 másik honlapra,folytassa vitáít,csipkelődéseít máshol ez a Hetifixes cég!!!
Ez tök furcsa,hogy 1 másik cég,aki rendelkezik weblappal,sőt volt fórumuk is,a Webnyereményen nyisson 1-et!
Tudom ez jó reklám,hogy hírdetik és sokan jönnek ide,megnézik bekukkantanak a webnyereményre,az rendben,oké! Na de ilyen áron!!!

Csatlakozom hozzátok. Cicám, kutyám kosár nélkül
, és nekem sem esett le egy milliócska sem. 
, és nekem sem esett le egy milliócska sem. 
kotar!
Én is veled szomorkodom,az én cicusomnak Ízisznek,se jött össze semmi,sem most,sem az előzőben!
Pedig rengeteg kódot küldtem be mindkét sorsolásra!
Én is veled szomorkodom,az én cicusomnak Ízisznek,se jött össze semmi,sem most,sem az előzőben!
Pedig rengeteg kódot küldtem be mindkét sorsolásra!Most már nagyon szomorú vagyok, nem sikerül Dalmának egy árva kosarat sem nyernem ( meg általában semmit )
.
.Teri!
Mi volt az elveszett mobilos csokipapir száma? Hátha megtaláljuk azt is,és akkor tudod pótolni!
Ha,tudod,írd be lécci!
Mi volt az elveszett mobilos csokipapir száma? Hátha megtaláljuk azt is,és akkor tudod pótolni!
Ha,tudod,írd be lécci!
Teri.
Sajnálom, hogy így jártál. Én meg itt a piros mobilért harcolok a kezdetek óta.
Sajnálom, hogy így jártál. Én meg itt a piros mobilért harcolok a kezdetek óta.
Pár perce hívott a Pirostól egy hölgy: sajnos sehol nem találjuk,hogy telefont nyert volna .Úgyhogy ez a nyeremény elveszett.
Hát akkor ennyi? kérdeztem. Gyönyörű egy elintézési mod. Közöltem,hogy akkor többek között a Piros is felkerűlt nálam a megbízhatattlanok listájára. Arról nem beszélve,hogy sok sms-re semmiféle válasz nem jön vissza.
Hát akkor ennyi? kérdeztem. Gyönyörű egy elintézési mod. Közöltem,hogy akkor többek között a Piros is felkerűlt nálam a megbízhatattlanok listájára. Arról nem beszélve,hogy sok sms-re semmiféle válasz nem jön vissza.