Szükségem lenne 6 dm pontra.
Válaszborítékot vagy postabélyeget küldök érte,ha valakinek lenne még.
Köszi!
Van 7 darab Dm pöttyöm ami nincsen baragasztva.Válaszborítékért elküldöm szívesen.Az első jelentkezőnek adom oda

" alt="

">
A pontgyűjtő elkelt:-).Nagyon köszönöm a jelenkezést Mindenkinek.
Van egy dm pontgyűjtő füzetem 15 bergaasztott ponttal.A kuponfüzet már be lett váltva vele,de a 15%-ot még felhasználhatod.Válaszborítékért nagyon szívesen elküldöm akit érdekel.
2 dörmi levelet szeretnék. Borítékot küldenék. Valakinek esetleg?Köszi

" alt="

">
törpi

" alt="

"> irok!
3 a kiskukában volt papírok között,szóval nekem van,ha kell.
köszi agica

" alt="

">
évike69 nekem sem volt pontgyűjtő füzetem, mert nem volt már a DM-ben, felragasztottam egy papírra, és ma váltottam be. Elfogadták.
Lenne valakinek egy DM pontgyűjtőfüzete?
Vannak pontjaim,csak nincs füzetem!
1 db Dörmi logó és 1 db dörmi felirat kellene ahhoz, hogy 1 pályázatot el tudjak küldeni....
Még megvan az a vendégjegy, mely a 18. Beauty Forum Hungary Szakkiállítás és Vásárra szól (SYMA, 2009. ápr. 25-26) és mellyel 3790 Ft helyett 2790 Ft-ért lehet megvásárolni a szakmai belépőjegyet. Felbélyegzett válaszborítékért szívesen elküldöm az első jelentkezőnek

" alt="

">
Én is keresek Dörmifejet. Ha valakinek lenne még, szívesen fogadnám.
Felajánlok egy 2 személyre szóló belépőt a Dísznövény 2009. kiállítás
és vásárra...
Esetleg valami apróságot szívesen fogadok

" alt="

">
Kérhetnék én is maci fejet, tappancsot vagy levelet, ha maradt még vkinek felesleges? Sok Győri logóm lenne cserébe.
Köszönöm a kedvességeteket, már nem keresek macifejet.
Olyan jó, hogy többen is felajánlottátok. Köszönöm.

" alt="

">
Van egy páros jegyem holnap este 19 órakor kezdődő Príma Primavera című film premier előtti bemutatójára az Urániába.
1 Dörmi macifejet szeretnék.
van vkinek? Légysziiii
Válaszborítékért van egy előfizetői ajándékkuponom a Kismama babaruhabörzére,ami a belépő árából kedvezményt biztosít.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások