Nézte valaki tegnap az ötöslottó-sorsolást?
Voltak egyáltalán nézők a stúdióban

Hatos: 5, 8, 21, 24, 34, 43
nem volt öttalálatos
a 4es 1327ezret meg egy kis aprot,
a 3as 16.050, kettes pedig 1125öt ér

Igazad van, utánanéztem: a pályázók közül nyolcat sorsolnak, abból öten vesznek részt a lottóhúzáson, egyikük végzi.
Nem lesz 90 néző! Nézd meg a honlapukon a sorsolások résztvevőit! Dec. 29-én volt utoljára asok 45x2 nézőjátékos!
Szegről végről nyertem egy szívinfarktust!
Tegnap adtam fel lottót gazdaságpolitika kollokvium előtt. Időpont a szelvényen: 8.30. Szuper ezzel úgy se fogok nyerni(gondoltam)!
Du. megyek fel a honlapra látom első időpont 8.30. Bevillant az 5 milcsi. És látom, hogy Szeged

.... És csak bőgtem 10 percen keresztül
Évi**!
Szerintem ugyanúgy meglesz a 90 néző ( a pályázók közül húzzák ), csak a milliós nyertes sorsolásának módja változik.
Szerintem sem jártunk jobban. Sőt!
Az áremelés pozitív hatása a nyereményekre sem feltűnő.
Hát igen megkavarták egy picit! LUXOR-ba 5 játékos van a stúdióba! eddigi 35, sőt a korábbi 75-höz képest! Én eddig 7-szer voltam LUXOR felvételen, de így már nehéz lesz bekerülni! 5-ös LOTTÓ: szintén 5 ember lesz a felvételen a korábbi 45 pár helyett! Nem akarnak a sok emberrel foglalkozni, legyen inkáb kevesebb, kevesebb nyűg stb.! Igaz így kevesebben fognak pályázni a kissebb esély miatt! Tehát kevesebb szelvény fogy! Köszönjük Szerencsejáték Zrt.!
Viszont úgy látom, már nézőjátékosnak nem lehet jelentkezni.
Csak azt nem tudom, akkor kik lesznek a nézők

Meglepődve láttam, hogy idén már nevesítették az ötöslottó számhúzó jelölteket.
Megnéztem, most már írásban értesítik az esélyeseket:
"Pályázatának kisorsolása esetén írásban értesítjük, hogy lehetőséget kap az Ötöslottó élő televíziós sorsolásában való részvételre. A játékosok közül a helyszínen dől el, hogy ki lesz a műsor 5 számhúzó-jelöltje, és kik a tartalék játékosok. A számhúzó-jelöltek közül az élő műsorban sorsoljuk ki a számhúzót. "
És egyik-másiknyeremény is több lett:
"A kisorsolt, és a stúdióban megjelent játékosok alapnyereménye 30.000 Ft.
A számhúzó nyereménye 1.000.000 Ft, a négy számhúzó-jelölt nyereménye pedig egyenként 100.000 Ft az alapnyereményen felül."
Én rendszeresen a neten játszom. Sajnos, nagyobb nyereményem nem volt még.
ugy látom az otpt használja és ez elég megbizható rajtad mulik

Én netes fogadásra gondoltam

mert ott kéri ugye a bankszámlaszámot... meg merjem adni?
hm gondolom a netesről kérdeztél?
Igen,én most adtam fel egy OTP-terminálon bankkkártyás fizetéssel.Csak ennek az a hátránya,hogy csak gépi számokkal lehet játszani,én nem irhatom be a saját számaimat. 2 nyugtát ad ki,az egyik bla-bla szöveg,a másikon pedig a lottószámok,és a szelvényszám.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások