Dörmik elkeltek

" alt="

">
7db Dörmi tappancsot és 5db Dörmi Győri Édes logót válaszboritékért elküldök annak aki kéri

" alt="

">
4 db DM pontomat, és gyűjtőfüzetemet válaszborítékért cserébe felajánlom az első emberkének, aki ír!
1db éléskeres reál matricát keresek!
Szükségem lenne még 5 dm pontra....
Nekem is van 4 ingyenjegyem, amely a
"Rockzenészek a rákbetegség túlélőiért!" elnevezésű koncertre.
A rendezvény helyszíne és időpontja:
Syma Sport- és Rendezvényközpont
1146 Budapest, Dózsa György út 1.
2009. április 10. (péntek) 17:00 órától.
Fellépők:
Charlie, Somló Tamás, Keresztes Ildikó, Varga Miklós, Ganxsta Zolee és a Kartel, Pokolgép, Belmondo, Anti Fitness Club, Takáts Tamás, Török Ádám és a Trió, Nagy Feró és a Beatrice, Rudán Joe, Vikidál Gyula, Zeffer András és a Rock Band, Sic Transit
Aki kéri, már ne írjon, hívjon a +36309499891-en!
Ki gyűjti a tea filtereket? Már van egy nagy adag.
Rossmann pontokat keresek(már csak 4db hiányzik).
Ha vki esetleg tud felajánlani,emailre írjon.
Előre is köszi,szép napot mindenkinek!
Van 4 belépőjegyem, amely a
"Rockzenészek a rákbetegség túlélőiért!" elnevezésű koncertre.
A rendezvény helyszíne és időpontja:
Syma Sport- és Rendezvényközpont
1146 Budapest, Dózsa György út 1.
2009. április 10. (péntek) 17:00 órától.
Fellépők:
Charlie, Somló Tamás, Keresztes Ildikó, Varga Miklós, Ganxsta Zolee és a Kartel, Pokolgép, Belmondo, Anti Fitness Club, Takáts Tamás, Török Ádám és a Trió, Nagy Feró és a Beatrice, Rudán Joe, Vikidál Gyula, Zeffer András és a Rock Band, Sic Transit
Aki kéri, írjon!
6 db jegy a "Rockzenészek..."-re
5 db DM pontot szeretnék , most találtam meg a beragasztott pontgyűjtő füzetemet.
10 sulipontot elküldök annak aki kéri

" alt="

">
Felbélyegzett válaszborítékért elküldök egy vendégjegyet, mely a 18. Beauty Forum Hungary Szakkiállítás és Vásárra szól (SYMA, 2009. ápr. 25-26)
A vendégjeggyel 3790 Ft helyett 2790 Ft-ért lehet megvásárolni a szakmai belépőjegyet!
Az én jegyeim elkeltek, de tudok még két belépőjegyet a "Rockzenészek a rákbetegség túlélőiért!" nevű koncertre pénteken (17 óra) a Syma csarnokba.Jelentkezzetek bátran!!!!
Julu, én is kaptam kedves fórumosoktól pár db-al még több is lett, küldök szívesen dobd át a címed mailben ltszi

" alt="

">
julu! én szivesen küldök neked

" alt="

">
Egyetlen egy árva dm pöttyöm hiányzik, a többit összehoztuk közösen hárman a családban. Megszánna esetleg valaki? Válaszboríték természetesen megy! Köszi
Két belépőjegy a "Rockzenészek a rákbetegség túlélőiért!" nevű koncertre pénteken a Syma csarnokba.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások