Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 408 / 9339 oldal |
Az Aldi milka játék nálatok működik?
Bombi játékról valami infót tud valaki ?
Vénember, Vágási Feri nagyon szépen köszönöm, végre sikerült 🙂
Für verka:
Laptopról most (nekem) nem megy...
Itt: https://login.consumer.shell.com/login nem enged belépni.
Technikai probléma
A szerverünk nem válaszol, próbálkozzon később.
Laptopról most (nekem) nem megy...
Itt: https://login.consumer.shell.com/login nem enged belépni.
Technikai probléma
A szerverünk nem válaszol, próbálkozzon később.
verka
Email üziben megpróbáltam.
Email üziben megpróbáltam.
Én még mindig nem találom a Shell feltöltés felületét, pedig bejelentkezt a clubsmartba.Tudtok segíteni?
Köszi, fitoska! Én is szurkolok neked. 🍀
Amúgy, mint mindenki, én is jobban a fődíjra hajtanék, de arra kevés az esély, így a realista énem egy párnának is nagyon örülne. 😄
Amúgy, mint mindenki, én is jobban a fődíjra hajtanék, de arra kevés az esély, így a realista énem egy párnának is nagyon örülne. 😄
fitoska
Köszönöm! (No, persze nem a párnára hajtottam, de ha így nézzük, legalább valami összejött! :-) )
Köszönöm! (No, persze nem a párnára hajtottam, de ha így nézzük, legalább valami összejött! :-) )
Lidl - Kinderre köszönöm mindenkinek a válaszokat!
" alt="
">
Vágási Feri,drukkolok neked,én már 1 párnával is beérném mert náluk még soha nem nyertem! Johnny - X, gratulálok!
" alt="
"> pieceofluck,drukkolok neked is!
" alt="
">
" alt="
">
Vágási Feri,drukkolok neked,én már 1 párnával is beérném mert náluk még soha nem nyertem! Johnny - X, gratulálok!
" alt="
"> pieceofluck,drukkolok neked is!
" alt="
">Infó az ALDI - Magyar tej nyereményjátékról:
kijavították és nem kötelező 3 terméket bejelölni, tettek be egy opciót: "Elértem az 1000 forint vásárlási értéket" lehetőséget is!
" alt="
">
kijavították és nem kötelező 3 terméket bejelölni, tettek be egy opciót: "Elértem az 1000 forint vásárlási értéket" lehetőséget is!
" alt="
">LIDL Kinder
Napi nyeremény: NEM azonnal jön az értesítés. Nekem 1 párna "becsúszott", igaz, még a játék indulásának első napjaiban töltögettem. Ide 1 nappal később jött az üzenet a nyertességről.
Napi nyeremény: NEM azonnal jön az értesítés. Nekem 1 párna "becsúszott", igaz, még a játék indulásának első napjaiban töltögettem. Ide 1 nappal később jött az üzenet a nyertességről.
Szerintem nem azonnal értesít, hanem csak másnap, vagy pár nap múlva. (Még nem nyertem, de ez a tapasztalatom az utóbbi kinderes játékoknál, amikor nyertem napit.)
Ha meg heti nyeremény, akkor gondolom a játékhét lezárulta után.
De írjon olyan, aki már nyert. 😅
Ha meg heti nyeremény, akkor gondolom a játékhét lezárulta után.
De írjon olyan, aki már nyert. 😅
Én csúcsidőben, napközben páHázom.
Hátha így megúszom a párnát...
Hátha így megúszom a párnát...
Remélem, hogy azonnal értesít...
Nem szeretnék a napokban e-mail-t kapni tőlük... Max 20ezreset.
Nem szeretnék a napokban e-mail-t kapni tőlük... Max 20ezreset.
Lidl - Kinder napi nyereményre azonnal küld nyertes emailt,vagy arra is várni kell?
Játékos vendéglátó helyet kell keresni.
Screvo játékhoz talált már valaki valahol kódot?
Nekem is válaszolt a Screvo :
Kedves ....., több mint 1000 étterem vesz részt a játékban, mindenhol jól látható helyen ki van plakátolva a bejáratnál a játék. Egyelőre sajnos nem tudunk listát adni az éttermekről, de amint lesz, közzé fogjuk tenni. 😊 Sok sikert neked és szép hétvégét! Üdv, Screvo
Kedves ....., több mint 1000 étterem vesz részt a játékban, mindenhol jól látható helyen ki van plakátolva a bejáratnál a játék. Egyelőre sajnos nem tudunk listát adni az éttermekről, de amint lesz, közzé fogjuk tenni. 😊 Sok sikert neked és szép hétvégét! Üdv, Screvo
A Játéknak nem feltétele a Bizalomkártyával történő vásárlás, azonban nyertesség esetén -
amennyiben a Bizonylaton látható a Bizalomkártyaszám-, akkor a Szervező csakis abban az
esetben fogadja el érvényes Pályázatként azt, ha a Bizonylaton szereplő Bizalomkártyaszám
megegyezik a Játékos Bizalomkártyaszámával.
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
amennyiben a Bizonylaton látható a Bizalomkártyaszám-, akkor a Szervező csakis abban az
esetben fogadja el érvényes Pályázatként azt, ha a Bizonylaton szereplő Bizalomkártyaszám
megegyezik a Játékos Bizalomkártyaszámával.
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">Akkor most ráfaragtam a kedvességre
" alt="
">
Köszönöm a választ
" alt="
">
Köszönöm a választ