Szalika,megadnád a számot amin a "partner céggel" beszéltél?
@.t írtam. Köszönöm Teri
Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 408 / 511 oldal |
Ma délelőtt sikerült beszélnem Zsebedics Krisztával a Kraft-tól, azt mondta továbbítja az üzenetemet a partner cég felé. A partner cég most hívott vissza (megjegyzem a hölgy nem tudja ki a Zsebedics Kriszta), és azt mondta 9 db cd tokot már elpostáztak. Kérdeztem, hogy mikor, sajnos azt nem tudja megmondani. Bemondtam neki az összes létező telefonszámot és nevet, hogy utána tudjon nézni. Azt ígérte holnap visszahív. Mondtam neki mennyire nem bízom a magyar postában, szerintem már rég itt kellene lennie a csomagnak. Vagy nagyon szervezetlen ez a játék, vagy tényleg lenyúlta a posta. Azt nem értem, hogy nem kellett volna először a cd tartókat kipostázni, és csak utána megkezdeni a nyakbaakasztós postázását? Valaki már azt is megkapta, ezért nem tudom elképzelni, hogy mi a fenét kever ez a cég?!
Nálunk van rajta matrica is.
Gondolom, az új szállítmányon már ott is lesz.
Gondolom, az új szállítmányon már ott is lesz.
A Pennyben ugyan van 155-ért Mokate, de nincs rajta akciós matrica....
Bocsánat, hogy még egyszer szólok miatta.
Szép, hogy itt védi magát LJL. A felvetésekre se a saját fórumukon, se levélben személyesen nem válaszolt. Ezek után az őszinteségében nem hiszek, mert akkor legalább egy elnézést a hibáért ott is kellett volna kérni. Esetleg a javítást megcsinálni.
Szerintem ez csak szépítkezés. A valóság más.
Nekem marad igen negatív a tapasztalat. Talán akkor nem az egész csapat, de az oldalért felelős programozó (Vass úr) mindenképpen negatívvá teszi.
Szép, hogy itt védi magát LJL. A felvetésekre se a saját fórumukon, se levélben személyesen nem válaszolt. Ezek után az őszinteségében nem hiszek, mert akkor legalább egy elnézést a hibáért ott is kellett volna kérni. Esetleg a javítást megcsinálni.
Szerintem ez csak szépítkezés. A valóság más.
Nekem marad igen negatív a tapasztalat. Talán akkor nem az egész csapat, de az oldalért felelős programozó (Vass úr) mindenképpen negatívvá teszi.
Nem tudom, idevaló-e reagálni LJL hozzászólására.
Igen hamar válaszolt itt, ettől még az LJL lustasága miat vesztettem el a fődíjat, mert akkor több héten át nem történt semmi. A veszteségemet ez nem hozza visza. Örültem volna, ha ere pl. az LJL fórumán válaszol időben.
A beküldött kérdéseknél szerepel,hogy meg kell adni netes forrást is. Ehelyett kritika nélkül fogadtak el bármit.
A fórumuk szerint már hónapok óta kritizálják a játékot. Tehát a javításhoz tényleg idő kell nekik. De az se elég.
Akinek tetszett, annak további jó játékot. Én ezután nem játszom. Úgy érzem, elvették a nyereményemet.
Igen hamar válaszolt itt, ettől még az LJL lustasága miat vesztettem el a fődíjat, mert akkor több héten át nem történt semmi. A veszteségemet ez nem hozza visza. Örültem volna, ha ere pl. az LJL fórumán válaszol időben.
A beküldött kérdéseknél szerepel,hogy meg kell adni netes forrást is. Ehelyett kritika nélkül fogadtak el bármit.
A fórumuk szerint már hónapok óta kritizálják a játékot. Tehát a javításhoz tényleg idő kell nekik. De az se elég.
Akinek tetszett, annak további jó játékot. Én ezután nem játszom. Úgy érzem, elvették a nyereményemet.
Anonymus
Nekem is ez a problémám. Legalább hosszabb időt hagytak volna, hátha nyáron találok valami frankó túraszandált.
Nekem is ez a problémám. Legalább hosszabb időt hagytak volna, hátha nyáron találok valami frankó túraszandált.
A matáv telefonkártyával nyert BK utalvány nem sokat érő.Az Árkádban megnéztem mire lehet beváltani.Csak cipőre(igaz ez rajta van az utalványon) de összevonni nem lehet két utalványt és a kinálat nagyon szegényes mikor ott voltam volt kb 20 pár cipő.Annak is a fele akciósan de ha utalvánnyal fizetsz akkor nem az akciós árat számolják.
x
Nem olvastam a könyvet, de a neten rákerestem, és tényleg Lafcadio a hőse.
Nem olvastam a könyvet, de a neten rákerestem, és tényleg Lafcadio a hőse.
Ki a vatikán titka c regény hőse? Nem Lafcadio?
A Hetifix épp most csökkentette a pontjaim számát, mert szerinte nem jó a válaszom
Szerintem meg jó.
A Hetifix épp most csökkentette a pontjaim számát, mert szerinte nem jó a válaszom
Szerintem meg jó.

Kedves Webnyeremény olvasók!
Sajnálattal értesültem, hogy a negatív tapasztalatok között olvashatok a Hetifixről, de azért örülök, hogy voltak akik megvédték.
Hibás kérdések előfordulnak ezt el kell ismernem. A játékban több mint 10 000 kérdés van és vannak közülük, amik elveszítik aktualitásukat illetve más lesz a helyes megoldás.
Vannak kérdések amik alapból hibásak. Ennek legfőbb oka a rossz forrás, hiszen a kérdések írói nem kitalálták azokat, hanem valahol olvastak, hallottak róluk. Az ő hibájuk, hogy nem néztek utána több forrásban... Szóval nehéz jó kérdéseket írni, főleg sokat.
Szerencsére rengeteg olvasói kérdés is érkezik és sajnos ezek közül is vannak hibásak, ezeket kiszűrni sem könnyű feladat és legfőképp rengeteg idő.
A kérdések javítási sebességén javítani fogunk.
A kérdések összekeveredésének okára sajnos máig nem derült fény, de az újbóli szétválogatáson dolgozunk, sőtt nagyrészt meg is történt már.
Elnézést kérek a legjobblap minden munkatársa nevében a kellemetlenségekért.
Mindezek problémák mellett, reméljük jó és egyre jobb játék lesz a Hetifix, persze ehhez az Önök segítsége is elengedhetetlen.
Mi mindenesetre igyekezni fogunk.
Sajnálattal értesültem, hogy a negatív tapasztalatok között olvashatok a Hetifixről, de azért örülök, hogy voltak akik megvédték.
Hibás kérdések előfordulnak ezt el kell ismernem. A játékban több mint 10 000 kérdés van és vannak közülük, amik elveszítik aktualitásukat illetve más lesz a helyes megoldás.
Vannak kérdések amik alapból hibásak. Ennek legfőbb oka a rossz forrás, hiszen a kérdések írói nem kitalálták azokat, hanem valahol olvastak, hallottak róluk. Az ő hibájuk, hogy nem néztek utána több forrásban... Szóval nehéz jó kérdéseket írni, főleg sokat.
Szerencsére rengeteg olvasói kérdés is érkezik és sajnos ezek közül is vannak hibásak, ezeket kiszűrni sem könnyű feladat és legfőképp rengeteg idő.
A kérdések javítási sebességén javítani fogunk.
A kérdések összekeveredésének okára sajnos máig nem derült fény, de az újbóli szétválogatáson dolgozunk, sőtt nagyrészt meg is történt már.
Elnézést kérek a legjobblap minden munkatársa nevében a kellemetlenségekért.
Mindezek problémák mellett, reméljük jó és egyre jobb játék lesz a Hetifix, persze ehhez az Önök segítsége is elengedhetetlen.
Mi mindenesetre igyekezni fogunk.
A hetifixről, valaki igen védte - hát nekem más a tapasztalatom.
A kérdések témakörönként vannak, de összekeveredtek. Időben emiatt szóltunk, időben igéretet is kaptunk, hogy javítják. Nem tették meg.
Emiatt az egyik héten a heti listán nem első, hnem 2. lettem, összesen 20 pontot vesztettem. Ez önmagában nem sok, de ezzel a teljes listán éppen én lettem volna a 27. Akkor megnyerem a fődíjat. Így meg semmit.
A játék programozója válaszra se méltatott, javításhoz lusta volt, a hibája miatt elvesztettem egy nyereményt.
Annak, aki így nyeri a díjat, gratulálok. Arra kíváncsi leszek, hogy fog-e valaki az észrevételemre reagálni. De a főoldalra tenni egy ilyen játékot?
A kérdések témakörönként vannak, de összekeveredtek. Időben emiatt szóltunk, időben igéretet is kaptunk, hogy javítják. Nem tették meg.
Emiatt az egyik héten a heti listán nem első, hnem 2. lettem, összesen 20 pontot vesztettem. Ez önmagában nem sok, de ezzel a teljes listán éppen én lettem volna a 27. Akkor megnyerem a fődíjat. Így meg semmit.
A játék programozója válaszra se méltatott, javításhoz lusta volt, a hibája miatt elvesztettem egy nyereményt.
Annak, aki így nyeri a díjat, gratulálok. Arra kíváncsi leszek, hogy fog-e valaki az észrevételemre reagálni. De a főoldalra tenni egy ilyen játékot?
A makói hagymás játékon nyert törött kávéskészlet miatt emilben reklamáltam kb. 3 hete.
Válaszra sem méltattak...
Válaszra sem méltattak...

nem tudom nézitek-e az m1-n 3 napja menő sms játékot. Tiszta pipa vagyok a méregtől. Teljesen követhetetlen a dolog, egy kérdést két különböző időpontban is leadják, nem tudni mikor kell sms-t küldeni.... és még ez a "legelső beérkező sms" nyertes is elég fura.... lehetetlen úgy nyerni, hogy megvárod a 3 választ és akkor küldöd az üzenetet.... remélem tanulnak belőle
BUÉK!
Uomo
Tényleg nagyon sok a hiba a hetifixen, rossznak értékel helyes válaszokat, elég frusztráló élmény ott játszani

Tényleg nagyon sok a hiba a hetifixen, rossznak értékel helyes válaszokat, elég frusztráló élmény ott játszani

Mindhárom társaságnál van ilyen a kártyás szolgáltatásoknál.
Sada, nem írtam be, mert nem gondoltam, hogy mást is érint. Én egyenesen pofátlanságnak tartom, hogy csak úgy zárolják a rajta lévő (kemény gyűjtögetéssel nyert ) pénzösszeget. Én a 1270-en elmondtam a véleményem nekik, 1 nap alatt eljátszottam a 2300 Ft-omat és mehet a szemétbe a kártya. (Azt még azért megvárom, nem kapok-e esetleg nyereményértesítőt!) Tudtommal a Westelnél nincs ilyen, bár ott havi díjas előfizető vagyok és elégedett is.
Ilyet akartam:
És ime, a válasz:
Köszönjük, hogy felkereste honlapunkat!
Kérésének megfelelöen szeretnénk tájékoztatni, hogy az Ön által említett akció keretében történt egyenlegfeltöltés nem érintette az elöfizetés érvényességi idejét.
Amennyiben további kérdése adódik, örömmel várjuk levelét, hívását. Telefonos Ügyfélszolgálatunk munkatársai készséggel állnak rendelkezésére a nap 24 órájában a belföldröl hálózatunkon belül ingyenesen hívható 1270-es számon.
Engedje meg, hogy ezúton kívánjunk Önnek és kedves családjának boldog új évet!
Tisztelettel:
Vodafone Ügyfélszolgálat
És ime, a válasz:
Köszönjük, hogy felkereste honlapunkat!
Kérésének megfelelöen szeretnénk tájékoztatni, hogy az Ön által említett akció keretében történt egyenlegfeltöltés nem érintette az elöfizetés érvényességi idejét.
Amennyiben további kérdése adódik, örömmel várjuk levelét, hívását. Telefonos Ügyfélszolgálatunk munkatársai készséggel állnak rendelkezésére a nap 24 órájában a belföldröl hálózatunkon belül ingyenesen hívható 1270-es számon.
Engedje meg, hogy ezúton kívánjunk Önnek és kedves családjának boldog új évet!
Tisztelettel:
Vodafone Ügyfélszolgálat
Én is kaptam a Vodafontól sms-t, hogy töltsem fel, mert lejárt a rendelkezésre állási idő. A Chios feltöltéssel nem adtak 1 napot sem...