Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 409 / 762 oldal |
Köszönöm meglettek a dm pontok, köszönöm mindenkinek!!
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
dm pontok elkeltek.
Ja, és ha valakinek füzete is lenne hozzá azt megköszönném
" alt="
">
" alt="
">Keresek 3-4 db dm pontot
" alt="
">
" alt="
">Van 2 db dm pontom, meg 1 db éléskeres pontom (Békés megyei bolthálózat, 10 pont után lehet ajándékkosárra váltani.)
Aki kéri, szívesen elküldöm.
Aki kéri, szívesen elküldöm.
dm elkelt
" alt="
">
" alt="
">találtam még pár dm pontot... 4-5 db lehet. aki kéri, írjon
" alt="
">
" alt="
">A jegyek elkeltek.
Felajánlok 2 jegyet a Mary Poppins c. filmre ma délután 6 órára az Arénába.
Kedves Thalia!
Tedd nyilvánossá az email címedet,hogy tudjak írni.Egyébként 15 kilóról van szó.
Szia
Veronika
Tedd nyilvánossá az email címedet,hogy tudjak írni.Egyébként 15 kilóról van szó.
Szia
Veronika
Szia Vercsi!
Engem érdekelnek a Burdák.Nővéremmel együtt nagyon szeretünk varrni.Csak néha jut rá pénz,hogy ilyen drága szabásmintás újságot megvegyünk.Sajnos személyesen nem tudunk érte menni.Postai úton eltudná küldeni részünkre?Mennyi lenne a postaköltség?Üdvözlettel:Erika
Engem érdekelnek a Burdák.Nővéremmel együtt nagyon szeretünk varrni.Csak néha jut rá pénz,hogy ilyen drága szabásmintás újságot megvegyünk.Sajnos személyesen nem tudunk érte menni.Postai úton eltudná küldeni részünkre?Mennyi lenne a postaköltség?Üdvözlettel:Erika
1980 és 2000 közötti Burdák ( nem teljes sorozat).Nagyon szívesen odaadom,ha van rá érdeklődő. Kidobásra vannak ítélve.Személyes találkozó lenne célszerű Budapesten (a súlyuk miatt).
van 4 sulipontom, postakést borítékért felajánlom
Princess blokk elkelt.
pöttyös kódok elkeltek.
szepy szia,írtam mailt.
4 pöttyös kód.
Lementem Princess-t venni és találtam egy +csoki-vanil. blokkot.
Ha kell vkinek csak egy blokk....
Ha kell vkinek csak egy blokk....
ha van valakinek feles DM pontja szívesen fogadnám, 5 db-ra lenne szükségem, válaszborítékot küldök
dm pontok elkeltek.