ppp
Sajnos igen
Ha valaki tölt fel pályázatot és bizalomkártyával történt a vásárlás, az csak a sajátja lehet a játékszabályzat szerint. A mostanit nem olvastam, az A4C ezt bele szokta írni
Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 409 / 9339 oldal |
Tegnap az Auchanban vásároltam Perfect Fit macskaeledelt, nem volt bizalomkártyám, az utánam következőnek felajánlottam a lehetőséget. Csak később jutott eszembe, hogy nyertesség esetén ebből baj lehet. Lehet?
EvandEra
1000 Ft a lényeg
" alt="
">
1000 Ft a lényeg
" alt="
">Én még sose' láttam.
Persze nagy baj nincs, mert a kefirt ipari mennyiségben eszem.
Bár a Magyar kefir nem a kedvencem...
Persze nagy baj nincs, mert a kefirt ipari mennyiségben eszem.
Bár a Magyar kefir nem a kedvencem...
Az ALDI-ban az előző hasonló (ugyanilyen??) akció alkalmával raklapszám álltak az egyéb tejek, az akcióban résztvevő tejből néhanap kiraktak pár zsugorral. Kéccer sikrült elkapni, a többi esetben kénytelen voltam sajtot-vajat venni.
Most is így lesz??? 😡🤬
Most is így lesz??? 😡🤬
Ez oké de a 2 termék nevezetesen a tejföl 599/db nem az én hibám hogy 2 termékből megvan
" alt="
"> amúgy írtam nekik is, de még nincs válasz
" alt="
"> amúgy írtam nekik is, de még nincs válasz
Valaki látott már valaha a Fényességes Aldiban Magyar Tejet? Olyat, ami a mostani promóban jáczik.
jelica
köszi
" alt="
">
EvandEra
esetleg 2 termék nem elég ,hogy 1000 Ft legyen
pld:Sajtkrém 399 Ft veszel hozzá tejfólt 599 Ft és még vmi
de próbál az ember 2 termékből kihozni a pályázatot ,jó drágák a termékek
" alt="
">
köszi
" alt="
">
EvandEra
esetleg 2 termék nem elég ,hogy 1000 Ft legyen
pld:Sajtkrém 399 Ft veszel hozzá tejfólt 599 Ft és még vmi
de próbál az ember 2 termékből kihozni a pályázatot ,jó drágák a termékek
" alt="
">Hali! A "Még több Magyar termék az ALDI-ban!" játék miért kéri hogy 3 terméket jelöljek meg a vásárlásnál feltöltéskor, miközben a játék eleve azt kéri hogy legalább 1000 HUFért vásároljak a termékekből? 2 termék megjelölésével nem enged tovább, pedig az is 1200 volt.
Valakinek ötlet?
Valakinek ötlet?
jojó
De az a screvoo játékhoz nem jó... Az "csak" a marveles coca játékhoz való. A screvo-n van külön coca-cola játék, de ahhoz a játszós éttermek egyikében kell coca terméket fogyasztani .
A 20%-os az akciós termékekre nem jó sosem, szerintem az 1,75 akciós volt. ...
De az a screvoo játékhoz nem jó... Az "csak" a marveles coca játékhoz való. A screvo-n van külön coca-cola játék, de ahhoz a játszós éttermek egyikében kell coca terméket fogyasztani .
A 20%-os az akciós termékekre nem jó sosem, szerintem az 1,75 akciós volt. ...
Spárban már kapható 1,75 l 479 Ft 20 % nem jó
" alt="
">
Dupla - 2x 1,75 l 999 Ft elfogadta a 20%-os kupont
" alt="
">
Dupla - 2x 1,75 l 999 Ft elfogadta a 20%-os kupont
Vagyis elküldtek egy kocsmatúrára!
" alt="
">
" alt="
">Ők szervezték
" alt="
"> Mi az, hogy nem tudják
" alt="
"> Nagyon profik
" alt="
">
" alt="
"> Mi az, hogy nem tudják
" alt="
"> Nagyon profik
" alt="
">Én már rákérdeztem a Screvo Játékra ezt válaszolták.Kedves Erzsébet,
Köszönjük a leveledet. Sajnos pontos listát nem tudunk adni. A játék 15-e után indul, 1000 étterem vesz részt a játékban Budapesten és vidéken egyaránt, ki lesz plakátolva a játék, így lehet majd megtudni, hogy melyik étteremben lehet játszani. Okosabb nem lettem.
Köszönjük a leveledet. Sajnos pontos listát nem tudunk adni. A játék 15-e után indul, 1000 étterem vesz részt a játékban Budapesten és vidéken egyaránt, ki lesz plakátolva a játék, így lehet majd megtudni, hogy melyik étteremben lehet játszani. Okosabb nem lettem.
Van, hogy gyorsan reagálnak. Van amikor 1 hét is elteleik...
Mikor felkerült a játék, akkor már néztem, hogy nincs étterem lista,de azt hittem majd belerakják, ezért nem írtam korábban...
Mikor felkerült a játék, akkor már néztem, hogy nincs étterem lista,de azt hittem majd belerakják, ezért nem írtam korábban...
Én is írtam nekik tegnap,de még nem bírtak válaszolni ...
" alt="
">
" alt="
">Én írtam nekik.. Elég nonszensznek tartom, hogy nem képesek egy étterem listát kitenni... Lehet van aki hiába keresi a saját városában, mert amúgy nincs is ott játszós étterem...
" alt="
">
Keresgesse akinek akad rá elég ideje....
" alt="
">
Keresgesse akinek akad rá elég ideje....
....vásárol bármely Játékban résztvevő magyarországi üzletben, kiskereskedelmi forgalmazás
keretében kapható, legalább 1 db-ot (egy darab) a Szervező által forgalmazott, alább felsorolt
termék bármelyikéből (a „Termék”)....
Jelentsen ez bármit is
" alt="
">
keretében kapható, legalább 1 db-ot (egy darab) a Szervező által forgalmazott, alább felsorolt
termék bármelyikéből (a „Termék”)....
Jelentsen ez bármit is
" alt="
">Még nem játazottam, mivel most indult
" alt="
"> Ahogy a leírást nézem, nem boltokban, hanem vendéglátóhelyeken adják. A promócióban résztvevő helyekről listát nem találtam, elvileg plakát van kitéve az adott helyen.
" alt="
"> Ahogy a leírást nézem, nem boltokban, hanem vendéglátóhelyeken adják. A promócióban résztvevő helyekről listát nem találtam, elvileg plakát van kitéve az adott helyen.Screvo coke játékon játszottatok már? Hol adják a kódot? Bármelyik boltban?