Kedves Norbi!
Örülök, hogy Neked sikeres a játék, és tetszik - az én véleményem nem feltétlen mérvadó, Neked jó játékot, és sok nyerési lehetőséget!
Kedves Tudodki!
A Milliomoshow-n addig játszottam, amig el nem értem az első helyet- azután derült ki, hogy nem léteznek a dijak, ugyhogy nem értem, mi a bajod ezzel, hogy nem tetszik nekem a játék. Csalás volt az egész. Azóta nem játszom.
A Hetifixen, nem azért szólok, mert nem tudok nyerni - hanem mert elrontották a játékot, és itt jobban szeretem az olyat reklámozni, ami valódi értéket ad - a mostani hetifix pedig nem. Ezért már ot se játszom - másokat nem árt megkímélni a csalódástól. Amint megjavul, akkor a pozitiv tapasztalatoknál fogom beirni..
Ha Neked más a tapasztalatod, akkor ird meg oda - és ne engem piszkálj, mert ez a fórum nem erre való. Továbbiakban az off-topicban keress ilyenekkel - függetlenül attól, ki vagy. Nem tudom, de nem is érdekel.
Uomo!
A milliomoshowal, ha jól emlékszem több hónapig játszottál.
Gyakran játszol rossz játékokkal hónapokig?
A másik. Mind a ketten tudjuk, hogy a Hetifixen százezreket nyertél, akkor most miért fikázod?
Nem vagy te egy kicsit rosszindulatú?
Norbi
Örülünk, hogy Te is "megszólaltál". Ha van véleményed, írd meg!
Én nem játszom ezzel a játékkal, így nem tudok véleményt írni.
Legyen átkozott a magyar posta minden olyan dolgozója, aki ellopkodja a leveleimet! És minél előbb.
Nem szoktam fórumokba írogatni, de nem bírom ha valakit vagy valamit igazságtalanul bántanak.
Szerintem nagyon király játék a Hetifix, persze vannak hibái.
Én és családom több tagja az elejétől fogva játszunk. Az elején sok pénzt lehetett nyerni amit mindíg elküldtek, csupán egyszer csúszott, de akkor is megkaptuk. Mostanság valóban lecsökkentek a nyeremények és ritkábban is lehet nyerni, de mi nem ezért játszunk, aki azért játszik, hogy nyerjen annak ez valóban nem a legjobb játék.
A kérdések között vannak hibásak, amiket valóban lassan javítanak, de ez annyira nem zavaró és szerintem nincs 10% Max.: 3-5.
Meglepődve olvasom az ajánlott játékok közt a Hetifixet. Mindenkinek, aki arra jár, tanácsolom, hogy messzire kerülje el - egyszerűen észtvesztő, amit ott csinálnak!
1, A kérdéseknek kb. 10%-a hibás (vagy eleve rossz minden válaszlehetőség, vagy hibás a javítókulcs)
2, Az esetleges észrevételek utáni javítás heteket vesz időnként igénybe, sokszor rosszul.
3, A hibás kulcsok miat hibásak a toplisták, és ezeknek a hibás listáknak az alapján adják ki a nyereményeket (ha kiadják..)
4, Nyerni több hónapos munka után lehet, mint mondtam, nem is az, aki valóban nyerne - messze értelmetlen.
5, az adatokkal többszörösen visszaélnek!! egyrészt, volt, akiét kiadták, másrészt, a törvénnyel ellentétben adott idő után nem törlik!
MInt játék, rossz, mint nyerési lehetőség, még rosszabb - egy munkatárs áldozatos munkája benne van, de ez kevés, mert a többiek messze nem foglalkoznak vele.
A játék első változatat jó és igen szép volt, a mostanitól MINDENKI MENEKÜLJÖN!
Ja, az előzőeknél volt, aki 5-6 hónapos vita után kapta meg nyereményét - volt, aki máig nem (ezek kisebbek voltak, ez lehet a Posta hibája is)
Mindenesetre csalódás számomra, hogy a Webnyereményen ezt a játékot hírdetik - ennél rosszabb csak a Milliomoshow volt..
Ildiről: az én nevem Bánk lett.

(véletlenül sem klikkeltem rá a linkre)

Ildiről: így lettem én Jakab Ede!
Van valaki aki még játszik a taktikán? Én csalódtam benne már nem is játszom mert linkek.Beváltottam azt a néhány pontomat ami volt de csak arra volt jó,hogy eltünjön a pontom mert ajándékot nem adtak és a reklamáló emilre nem is válaszolnak.
Ildi nevű "barátnőnk" valószínű nem csak a fórumról szedi az e-mail címeket, mert rajtam kívül a két fiamnak is küldött képeslapot, pedig az ő címük soha nem szerepelt itt a fórumon. Néhány nyereményjátékban azonban az ő nevükön is játszottunk.
Nem hozták ki a mobilomat - még novemberi nyeremény - bár először nem került elő, aztán arról értesítettek, hogy megvan, most meg semmi...
Elkeseredtem!
Ilditől én is kapam, egem Pistaként emlegetett
De én gonoszabb voltam mint Ti, nem bírtam ki én is küldtem neki egy Szia Béla kezdetű képeslapot. Megnézte
Remélem ezzel nyerek majd

Sajna én is bedőltem Ildinek. Sebestyénnek keresztelt. Róla ennyit!!!
Más. A posta 1 hónap múlva ügyintéz csak! Abszolút tájékozatlanság, ami ott van. A honlap szerint postafiókra nem lehet értékbiztosítással levelet küldeni. Az alkalmazottak szerint lehet! Aztán. A tudakozványt beadva a gép 1 Ft díjat állapított meg. A hölgy másképp emlékezett, persze. Mondta, hogy várjunk, amíg a főnök befejezi a hivatalos tájékoztatást, majd megkérdezi, mennyibe kerül. A gyerek közben mér felmászott mindenre, amire csak ott lehetett, így nem vártuk meg. Végül megegyeztünk abban, hogy befizetek 300 Ft-ot, ő is ennyire emlékezett, ti is ennyit írtatok. Most várunk. Az biztos, hogy ebből CD-tartó már nem lesz
De azt ki kell derítenünk, hogy kinek küldték ki a mi ajándékainkat!
Ildi.
Köszönöm a képeslapot, kérlek, hogy a jövőben ne fáradj ilyesmivel.

Stellára ma hiába küldtem sms-t, egyikkel sem nyertem.
És még egy apróság: ordítóan férfi névre szóló mail-címre női megszólítással képeslapot küldeni....

Ciki. Vagy ahogy az újabb generációtól hallottam: zsírgáz

Én is nagyot néztem, mikor tegnap megkaptam a képeslapot.
"Kedves Máté!
Ildi szeretne ezúton meglepni Téged egy vidám startlapos karácsonyi üdvözlőlappal. ....."
Nem érvényesítettem, mert, ha valaki még a nevem sem tudja, akkor biztosan nem ismerem.

ildykee@freemail.hu
Ugye nem szeretnél spameket kapni?
Én is kaptam múltkor 2-őt tőle,de még nem tudtam mi ez,ki ez,és sajna megnéztem!

Többet nem teszem!

Ildi aláírással startlapos karácsonyi lapokat küldözgető fórumolvasgatónak üzenem:
állj le, Ildi, nagyon tisztességtelenül működsz!
Az itt összegyűjtött címekre idegen nevek megszólításával küldöd a lapokat, ez meglehetősen kimeríti a no fair play szabályait.
Mások figyelmét is felhívom arra, hogy ne kattintsatok rá az Ildi feladójú, számotokra ismeretlen lapok linkjére. Ezzel, kedves Ildi, sehová nem jutsz, senki nem fogja megnézni a lapodat, és gyűjteni neked a pontokat, mert véleményem szerint mindenki szereti, ha saját nevén szólítják! Az általad küldött lapokból pedig kiderült, hogy fals a megszólítás, tehát tisztességtelen eszközökkel gyűjtögetsz. Erre itt senki nem vevő!

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások