Multifilter nyereményjáték
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 42 / 50 oldal |
Ha meghirdetnek egy nyereményjátékok, ahol a nyerés feltétele az, hogy beküldj 5 vonalkódot, de olyan nyerné a díjat, aki csak egy kódot küld be, reklamálnátok? Tuti. Na egy ugyanaz. A szabályok be nem tartása.
Itt kellene pontot tenni az egész végére,mert ez már nem a multi nyereményjátékról szól,sőt az sem amit most írni fogok,és ez mindenkire vonatkozik,mert mindenki ezt csinálja.Szóval aki szívja a cigit az is és aki nem az is fog mindig játszani,ez mindig is így olt és mindig is így lesz.
Más termékeknél is ki lehetne zárni az embert,mert nem fogyasztja azt a terméket,és mégis nyer.pl.nekem megvan a telefon kivételével az összes pampers játékom,és nem azért mert azt használom,hanem mert cseréltem őket.ennyi erővel kizárhattak volna,mert ráadásul utálom a pampers pelenkát,liberót használtam mindig is.
Balaton szeletet sem szeretem,azt is cserélem-igaz még nem nyertem,akkor azzal sem játszhatnék???
Mert ha így lenne,akkor mi állandó fórumtagok szinte alig játszhatnánk valamivel,nem?
Szerintem ezt gondolja át mindenki...akinek van miért átgondolni a dolgokat,és békénhagyni egymást!
Más termékeknél is ki lehetne zárni az embert,mert nem fogyasztja azt a terméket,és mégis nyer.pl.nekem megvan a telefon kivételével az összes pampers játékom,és nem azért mert azt használom,hanem mert cseréltem őket.ennyi erővel kizárhattak volna,mert ráadásul utálom a pampers pelenkát,liberót használtam mindig is.
Balaton szeletet sem szeretem,azt is cserélem-igaz még nem nyertem,akkor azzal sem játszhatnék???
Mert ha így lenne,akkor mi állandó fórumtagok szinte alig játszhatnánk valamivel,nem?
Szerintem ezt gondolja át mindenki...akinek van miért átgondolni a dolgokat,és békénhagyni egymást!
Akkor bocsi, azt hittem, az egész család játszik.
valaki
A többi se nem játszik, se nem dohányzik.
A többi se nem játszik, se nem dohányzik.
Sohaj
A te egészségedre! Én legalább nem mérgezem magam azzal a szeméttel. inkább játszom az nem olyan káros
sada
)))))
A te egészségedre! Én legalább nem mérgezem magam azzal a szeméttel. inkább játszom az nem olyan káros
sada
)))))Pl. az unokáim nem.
A játékosok 80%-a aktívan, a maradék passzívan.
A játékosok 80%-a aktívan, a maradék passzívan.
Hát, nem lehetsz egy matek zseni!
Nem kellene hosszan számolnod.
Nem kellene hosszan számolnod.
sada
Nálatok mindenki dohányzik a családban?
Nálatok mindenki dohányzik a családban?
sada
Össze sem tudnám számolni, hogy ti mennyi mindenért és milyen apróságokért tudtok "füllenteni" úgyhogy ezt hagyjuk
Össze sem tudnám számolni, hogy ti mennyi mindenért és milyen apróságokért tudtok "füllenteni" úgyhogy ezt hagyjuk
Sohaj
De hirdetem
Sőt emlékszem arra is, hogy volt olyan alkalom hogy te is megkérdezted, hogy a filmes újságban milyen kérdések voltak. Nem gondolod, hogy akkor neked abban a játékban nem kellett volna részt venned?
De hirdetem
Sőt emlékszem arra is, hogy volt olyan alkalom hogy te is megkérdezted, hogy a filmes újságban milyen kérdések voltak. Nem gondolod, hogy akkor neked abban a játékban nem kellett volna részt venned?
broáfka
Bizony, hogy feltétel!!!!
A nyeremény feltétele a regisztrálás.
És ott szóba sem állnak veled, amíg ki nem jelented, hogy dohányzol. Sőt elmeséled mit, mennyit..
De ha neked nem gond a "füllentés", legalább ne dicsekedj vele!
Bizony, hogy feltétel!!!!
A nyeremény feltétele a regisztrálás.
És ott szóba sem állnak veled, amíg ki nem jelented, hogy dohányzol. Sőt elmeséled mit, mennyit..
De ha neked nem gond a "füllentés", legalább ne dicsekedj vele!
Broáfka, már bocs, de egészségedre. Továbbá ha férfi vagy menj el nögyógyászati szürésre is, söt ha netán kiskórú akkor igyál vodkát ha azzal van játék. Nem gondolod, hogy bizonyos játékok bizonyos célcsoportoknak vannak kitalálva? Nem véletlenül. De tudod mit, ha teszed is, tedd, csak legalább ne hirdesd!
A cigis játéknál sem feltétel hogy szívj el egy cigit és csak akkor kapod meg a nyereményt
Oké, befogtam, elvonulok...
valaki
Tökéletesen igazad van! Amit nem tudnak nem fáj! Én sem dohányzom de jáccok jáccok és jáccok!
Tökéletesen igazad van! Amit nem tudnak nem fáj! Én sem dohányzom de jáccok jáccok és jáccok!
Sokáig volt békesség a fórumon. 

18 elműltál már? Akkor játszhatsz is sörös játékkal. De ott is benne van a játékszabályzatban, hogy 18 éven felülieknek. Tehát ott nem is nyerhetnél, ha fiatalabb vagy. A cigiseknél sem nyerhetnél, ha nem dohányzol...
Én is játszom cigis játékokat, mégsem dohányzom. Sőt, sört sem iszom!!! A lényeg, hogy nyerjek, nem?
Ha meghirdetnek egy nyereményjátékot bizonyos szabályokkal, azt illik betartani oda-vissza, a szervező cégnek is meg a játékosoknak is. A cigis játékokat dohányzóknak hirdették meg. Broáfka, akkor mi itt a kérdés???
Majd beperlik a játékot az esélyegyenlőség nevében!
A rákszűréssel kapcsolatban már van vmi hasonló ...
A rákszűréssel kapcsolatban már van vmi hasonló ...