// Csere-bere feketelista
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 42 / 110 oldal |
szildi igazad van!
frézia71
13.45-kor még azt írtad, hogy csak 1 hetet késtél az utalással.
14.04-kor ez már 3 hét lett.
" alt="
">
Gyorsan megy az idő: 20 perc alatt 2 hetet.
13.45-kor még azt írtad, hogy csak 1 hetet késtél az utalással.
14.04-kor ez már 3 hét lett.
" alt="
">
Gyorsan megy az idő: 20 perc alatt 2 hetet.
én ilyet nem tudok gyártani! De megtaptad a pénzt igaz?
Frézia , semmilyen adatom nem volt rajta ,megmutattam egy bankos barátnőmnek és kiröhögött .
Bocsánat marcsi35 3 hétre utaltam,de az az utalásról szóló e-mail is eredeti volt amit rögtön cserénk után küldtem,csak valami oknál fogva nem ment át a pénz!
Frézia , nem egy héttel ,hanem 3 héttel késtél .
Küldtél nekem egy olyan levelet amiben az utalásról szóló nyomtatvány volt ,amin se a nevem se a szlszámom nem volt és nem is ért ide .
Nem válaszoltál a leveleimre .
Végülis miután ide beírtam utaltál .
Küldtél nekem egy olyan levelet amiben az utalásról szóló nyomtatvány volt ,amin se a nevem se a szlszámom nem volt és nem is ért ide .
Nem válaszoltál a leveleimre .
Végülis miután ide beírtam utaltál .
Sziasztok! Tovább nem akarlak keseríteni benneteket! Nagyon jól éreztem itt magam 3 éven keresztül,de sajnos ezekkel a vádakkal nem tudok már megküzdeni! Ez a három problémám volt .
Pipe,sajnos a cseréjét nem kaptam meg,de én nem vártam el tőle,hogy küldje vissza a delikátokat,visszaküldte.
marcsi35 kb. egy hét késéssel utaltam a második csere után a pénzt,átutaltam,nem tartozok.
zsanett nem kapott meg 4 db lays kódot postai elsőbbségi levélben,de emailben előtte elküldtem így nem érzem magam hibásnak
Mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok! Békességben nyugalomban,nekem ezekre a támadásokra nincs szükségem.!
Köszönöm azoknak a cserepartnereknek akikkel cseréltem,hogy örülhettem cseréiknek, remélem ők is szerencsével jártak velem!
Sziasztok!
Pipe,sajnos a cseréjét nem kaptam meg,de én nem vártam el tőle,hogy küldje vissza a delikátokat,visszaküldte.
marcsi35 kb. egy hét késéssel utaltam a második csere után a pénzt,átutaltam,nem tartozok.
zsanett nem kapott meg 4 db lays kódot postai elsőbbségi levélben,de emailben előtte elküldtem így nem érzem magam hibásnak
Mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok! Békességben nyugalomban,nekem ezekre a támadásokra nincs szükségem.!
Köszönöm azoknak a cserepartnereknek akikkel cseréltem,hogy örülhettem cseréiknek, remélem ők is szerencsével jártak velem!
Sziasztok!
Olvasgatlak benneteket, és felidéztem magamban az első webnyereményes cserémet idén februárban, ami sajnos számomra nagyon rosszemlékű marad. Fréziával cseréltem. Felkerültem ide a fekete listára, állítólag nem ért oda az elsőbbségi levelem, igaz hiába érdeklődtem előtte, hogy odaért-e már, nem kaptam választ, aztán egyszer csak olvashattam magam ezen a topicon. Rögtön visszaküldtem ajánlva a már megkapott Delikát kódokat, furcsa volt nekem, hogy ezúttal is csak akkor tudtam meg, hogy megérkeztek a visszaküldött vonalkódok, mikor egy idő után rákérdeztem a kihangsúlyozottan ajánlott levelemre.
Jó érzés volt, hogy nem ezen a néhány kódon múlt a játszóterünk!
" alt="
">
(és egy kicsit a saját lelkem megnyugtatására is "jó" olvasnom most a beírásaitokat...)
Jó érzés volt, hogy nem ezen a néhány kódon múlt a játszóterünk!
" alt="
">
(és egy kicsit a saját lelkem megnyugtatására is "jó" olvasnom most a beírásaitokat...)
frezia
akkor valami még sem oké nálad mostanában
" alt="
">
akkor valami még sem oké nálad mostanában
" alt="
">Szia frezia71!
írtam már egy két levelet,de arra nem válaszolsz.hát akkor itt megpróbálom,
mi megegyeztünk a postaköltségben,és erre csak a felét küldted.mikor pótolod a többit?
és a tányérokkal mi van?
írtam már egy két levelet,de arra nem válaszolsz.hát akkor itt megpróbálom,
mi megegyeztünk a postaköltségben,és erre csak a felét küldted.mikor pótolod a többit?
és a tányérokkal mi van?
hjaj Marcsi, hát hogyne
" alt="
">
azóta gondolom még hány embert átvágott, mert neki minden kell és persze ingyen
" alt="
">
" alt="
">
azóta gondolom még hány embert átvágott, mert neki minden kell és persze ingyen
" alt="
">Frézia ,válaszoltam a leveledre ,de ha azt nem hiszed olvass vissza itt :Hozzászólás - 2008. június 01. :: 13:36
Azért emlékszem ,mert ezt volt az egyetlen ilyen cserém eddig...
Miközben visszakerestem olvastam birkát ,krida lehet most kapod meg karácsonyra a csocsót ...
Azért emlékszem ,mert ezt volt az egyetlen ilyen cserém eddig...
Miközben visszakerestem olvastam birkát ,krida lehet most kapod meg karácsonyra a csocsót ...
frezia
mivel, hogy a stellához nem kellettek a kódok, de ha kérted volna postázni is tudtam volna
mivel a lays kódjaim a wc-be landoltak fiam jóvoltából így azon már csak szűz kódokkal tudnék játszani
vagy szűz kódot vagy értékben egyező blokk
most megyek aludni holnap délután elérhető leszek
szép álmokat
mivel, hogy a stellához nem kellettek a kódok, de ha kérted volna postázni is tudtam volna
mivel a lays kódjaim a wc-be landoltak fiam jóvoltából így azon már csak szűz kódokkal tudnék játszani
vagy szűz kódot vagy értékben egyező blokk
most megyek aludni holnap délután elérhető leszek
szép álmokat
igaz te se postáztad a 4 stella kódot,de nem is kértem!
De most szeretmén ha megírnád mit kérsz! Ajánlottan feladom!
Hát nagyon elvagyok keseredve! Már az biztos nem lesz meg! Ha nyernél biztos kérnék a kódokat? Betti
-- Eredeti üzenet --
Feladó: Zsanett szne.zsanett@invitel.hu
Címzett: Kovács Gábornéfrezia71@citromail.hu
Másolat:
Elküldve: 12:46
Téma: Re: Re:
Szia
Ma se ért ide a levél
" alt="
">
üdv
-------------------------------------------------
----------------------
http://www.prizee.com/?refer=Zsanett0525
http://www.packbarre.com/?pa=24982
http://www.winive.hu/index.php?referer=4400
----- Original Message -----
From: Kovács Gáborné
To: Zsanett
Sent: Wednesday, December 10, 2008 8:55 AM
Subject: Re: Re:
Szia! Elsőbbségivel küldtem! Betti
-- Eredeti üzenet --
Másolat:
Elküldve: 2008.12.09 23:28
SZia
Még mindig nincs itt a leveled.
Simán vagy elsőbbségivel küldted?????
üdv
Itt nem volt szó kárpótlásról
" alt="
">
-- Eredeti üzenet --
Másolat:
Elküldve: 12:46
Szia
Ma se ért ide a levél
" alt="
">
üdv
-------------------------------------------------
----------------------
http://www.prizee.com/?refer=Zsanett0525
http://www.packbarre.com/?pa=24982
http://www.winive.hu/index.php?referer=4400
----- Original Message -----
From: Kovács Gáborné
To: Zsanett
Sent: Wednesday, December 10, 2008 8:55 AM
Subject: Re: Re:
Szia! Elsőbbségivel küldtem! Betti
-- Eredeti üzenet --
Másolat:
Elküldve: 2008.12.09 23:28
SZia
Még mindig nincs itt a leveled.
Simán vagy elsőbbségivel küldted?????
üdv
Itt nem volt szó kárpótlásról
" alt="
">Miért? Te itt leveleztél a héten! Holott szerintem már ismersz engem régóta!
frezia
akkor talán privátba kellene folytatnunk
írd meg mit tudnál ajánlani
akkor talán privátba kellene folytatnunk
írd meg mit tudnál ajánlani
Zsanett!
Most olvasom,hogy a héten a fekete listán elég sokszor írtál rólam! Pedig már többször cseréltünk,szerintem eddig nem volt gond. Most sem arra a 4 db lays kódra volt szükségem amit már sms-ben beküldtem. A kódokat emailben elküldtem így felhasználni sem tudom,de nem is akarom az internetes oldalon! Ha itt kell egyezkednünk légyszíves írd meg mivel tehetem jóvá bünöm. Az igaz,hogy a héten igen elvoltam foglalva és nem minden leveledre válaszoltam,de azt megkérdeztem most mit tegyek!
Most olvasom,hogy a héten a fekete listán elég sokszor írtál rólam! Pedig már többször cseréltünk,szerintem eddig nem volt gond. Most sem arra a 4 db lays kódra volt szükségem amit már sms-ben beküldtem. A kódokat emailben elküldtem így felhasználni sem tudom,de nem is akarom az internetes oldalon! Ha itt kell egyezkednünk légyszíves írd meg mivel tehetem jóvá bünöm. Az igaz,hogy a héten igen elvoltam foglalva és nem minden leveledre válaszoltam,de azt megkérdeztem most mit tegyek!
Zsanett azt hiszem oltári mákos vagy, vagy nálunk nagyon szemetek a postások de én még csak jan.-febr. óta webnyereményezem és eddig 8 levelem nem ért célba, 3 nem ért ide és 1 estben az is előfordult, hogy 2 héttel a feladás után kaptam meg egy levelet...
Amúgy minden esetben pótoltam, vagy az illető pótolta a cserét, hiszen így természetes, szerintem.
Legutóbb például egy simán feladott 2 termékes swarzkopf csomim tűnt el, sajnos az én hibám volt, hogy simán ment.
Amúgy minden esetben pótoltam, vagy az illető pótolta a cserét, hiszen így természetes, szerintem.
Legutóbb például egy simán feladott 2 termékes swarzkopf csomim tűnt el, sajnos az én hibám volt, hogy simán ment.