Pall Mall cigaretta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 42 / 70 oldal |
Nos,amit most írok,nem kedélyborzolás miatt írom,csak elég erős volt a támadás!!túl erős!ahol dolgozom,egy elég erős forgalmú kocsma-a szó szoros értlmében,általában oda az emberek 2-3 fröccsre,sörre jönnek be akik annyira igénytelenek,hogy mindegy milyen bort isznak,csak ihassanak-nem ritka az a remegő kezű emberke típus sem aki oda bejár.minden 2-dik ember tökrészegen távozik,az anyázás-balhé sem ritka-ezeknek az életcéljuk a napi alkoholadag,meg a gépezés!nem hinném,hogy ha a cigijükből a kódot kiírom akkora nagy kárt tennék bennük,mivel rohadtul nem érdekli őket!csak ennyit akartam!
Én pl a Pallmallhoz mindig itt a középiskolák mellett szedem össze a kódot.Teli van a cigisdobozokkal az iskolák környéke.
ez a pall mall pont olyan eset amikor vettem blikket aztán ki volt vágva a kupon belőle, hát jól összeborzoltam a szemöldököm...
Dehát M.o-n élünk...

sada Hozzászólás - 2008. március 10. :: 22:27
Nem.
törpi Hozzászólás - 2008. március 10. :: 22:27
ha nyer valaki a PM-en attól nem kérik a kódot?én még sosem nyertem,így nem derült ki
jelica Hozzászólás - 2008. március 10. :: 22:26
Őszintén?? Ha én járnék így szerintem kedves SÜTI repülnél az állásodból..... Mert hát az ugye megvan hol vettem a cigit! A ki volt meg hamar kiderülne! Tuti akkora balhét csapnék, hogy zengene a ház...
Ja és csatlakoznék a negatív topicban említett 2%-hoz is!
Talán túl jóra sikeredtem...
Nem.
törpi Hozzászólás - 2008. március 10. :: 22:27
ha nyer valaki a PM-en attól nem kérik a kódot?én még sosem nyertem,így nem derült ki
jelica Hozzászólás - 2008. március 10. :: 22:26
Őszintén?? Ha én járnék így szerintem kedves SÜTI repülnél az állásodból..... Mert hát az ugye megvan hol vettem a cigit! A ki volt meg hamar kiderülne! Tuti akkora balhét csapnék, hogy zengene a ház...
Ja és csatlakoznék a negatív topicban említett 2%-hoz is!
Talán túl jóra sikeredtem...
Marcsi-35 Hozzászólás - 2008. március 10. :: 22:23
..és ha esetleg az is be akarja küldeni aki fizetett a cigiért ???
törpi Hozzászólás - 2008. március 10. :: 22:09
NA MEGINT ÚJAT TANULTAM,KÖSZI
SÜTI Hozzászólás - 2008. március 10. :: 22:08
jah,és a vendég azt már nem látja-illetve nem tudja,hogy a pultban egy nagy nyereményjátékos csaj van aki kiírja a kódokat a cigisdobozból
SÜTI Hozzászólás - 2008. március 10. :: 22:06
nem lehet,viszont a cigarettát kibontjuk a vendégnek,(ÚGY ILLIK),és úgy viszem ki az asztalához,a narancs-illetve a kék pall mall nagyon fogy.
törpi Hozzászólás - 2008. március 10. :: 22:04
ha szétdobálják,akkor azt még lehet postázni,na mindegy,köszönöm. jóéjt!
krysztasz Hozzászólás - 2008. március 10. :: 21:56
törpi
lehet, a sarki kispiszkosban - egyszer hallottam ezt a kifejezést - ott még szálanként is megveszik.
De amire én gondolok, az az, hogy inkább szétdobálják az üreset.
törpi Hozzászólás - 2008. március 10. :: 21:50
a vendéglátóhelyeken sem szabad szálanként cigit eladni vagy tévedek?
SÜTI Hozzászólás - 2008. március 10. :: 21:44
van kb 40db pall-mall kódom(vendéglátásban dolgozom,ezért férek hozzá)tehát nem tudom origi elküldeni,de e-mail-ben igen!csak folyamatosan gyűlik,az összeset úgyse tudom felhasználni.
szeretnékanone-fedőfóliákat,dörmi tappancsokat,douwe-egberts-vonalkódokat érte.
..és ha esetleg az is be akarja küldeni aki fizetett a cigiért ???
törpi Hozzászólás - 2008. március 10. :: 22:09
NA MEGINT ÚJAT TANULTAM,KÖSZI
SÜTI Hozzászólás - 2008. március 10. :: 22:08
jah,és a vendég azt már nem látja-illetve nem tudja,hogy a pultban egy nagy nyereményjátékos csaj van aki kiírja a kódokat a cigisdobozból
SÜTI Hozzászólás - 2008. március 10. :: 22:06
nem lehet,viszont a cigarettát kibontjuk a vendégnek,(ÚGY ILLIK),és úgy viszem ki az asztalához,a narancs-illetve a kék pall mall nagyon fogy.
törpi Hozzászólás - 2008. március 10. :: 22:04
ha szétdobálják,akkor azt még lehet postázni,na mindegy,köszönöm. jóéjt!
krysztasz Hozzászólás - 2008. március 10. :: 21:56
törpi
lehet, a sarki kispiszkosban - egyszer hallottam ezt a kifejezést - ott még szálanként is megveszik.
De amire én gondolok, az az, hogy inkább szétdobálják az üreset.
törpi Hozzászólás - 2008. március 10. :: 21:50
a vendéglátóhelyeken sem szabad szálanként cigit eladni vagy tévedek?
SÜTI Hozzászólás - 2008. március 10. :: 21:44
van kb 40db pall-mall kódom(vendéglátásban dolgozom,ezért férek hozzá)tehát nem tudom origi elküldeni,de e-mail-ben igen!csak folyamatosan gyűlik,az összeset úgyse tudom felhasználni.
szeretnékanone-fedőfóliákat,dörmi tappancsokat,douwe-egberts-vonalkódokat érte.
ha ráérzel a taktikára egyből kész lesz. az első nekem is nehezen ment,de utána már elsőre
fúúú-nekem elég nehezek a játékok,ez a pincérkedéses játék vagy 5*-re sikerült,holott felszolgáló vagyok,és még csak ez az első szint-rohadtul meg kell küzdeni a nyereményekért!
ÓÓÓ köszönöm szépen. Pont azt olvastam el felületesen 

nem a színdomínó,hanem a cd-gyűjtögetős játék-a képen egy csaj áll a zenegép előtt-arra katt-rá!
színdominó
Tudna valaki segíteni? Nem találom az első játékot
Nem lehetek ennyire béna 
Nem lehetek ennyire béna 
bocs macikacska... nem macikacsa
macikacsa az csak meghívottak játéka, a barátom kapott olyan levelet.
köszi,reggel Ferit beküldöm

Igen 

Nyergesen?

Ma a párom a Lukoil kúton kapott egy új fajta öngyújtót.
Rábeszélték, hogy PM-t vegyen
Rábeszélték, hogy PM-t vegyen

Utcán sétálva találtam egy új, 12 karakteres kódot. Erre otthon nem kisült, hogy ukrán?????

A dobozokról mit kell gyüjteni és mennyit, mert erről a Pall Mall oldalán én nem találtam semmit! Ja és mi a beküldési cím, előre is köszi!!!
Dobozokról ikonokat keresek, amely a leveles játékhoz jó.