Telefonos játékok, emelt díjas, rádiós játékok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 42 / 93 oldal |
A Juventuson csak az sms pályázók között sorsolnak napi 1x mobiltelefont, a telefonos pályázók között csupán T-mobil ajándékcsomagot osztanak, póló, sapka, ilyesmi.
Gratulálok a győri hölgynek! 

Nyertem a juventuson
)Olyan boldog vagyok
Szerintetek a T-Mobil ajándékcsomaga mit jelent? Talán egy telefont? Hú mindenkinek ilyen jó napot

Bocsi, én nem hallottam, hogy már az elején szólt a műsorvezető, hogy aki játszott 30 napon belül, az ne telefonáljon. Egyébként szerintem is teljesen jogosan zárták ki. Csak az nem világos, miért tagadta le, hogy már játszott, hiszen úgyis ellenőrzik.
A lényeg, hogy újra reménykedhetünk - legalábbis akik az elmúlt 30 nap alatt nem nyertek a Slágeren semmilyen játékban.
.
A lényeg, hogy újra reménykedhetünk - legalábbis akik az elmúlt 30 nap alatt nem nyertek a Slágeren semmilyen játékban.

.
A sláger szabályzata a legrugalmasabb, az egy hónap elég hamar eltelik. Én most kivételesen hallottam, hogy a műsorvezető felhívta a figyelmet, csak az telefonáljon, aki nem játszott egy hónapon belül. Persze budaörsiek előnyben vannak szerintem, most is onnan volt a nyertes.
Dit,
Gratulálok, ennyi sms-ből igazán szép teljesítmény, hogy tudtál nyerni náluk.
Dit,
Gratulálok, ennyi sms-ből igazán szép teljesítmény, hogy tudtál nyerni náluk.

Kit zártak ki és honnan?
A T-mobile EB sms-kvízén nyertem pólót, tollat meg még egy valamit csak arra nem emlékzem, úgy elhadarta a nő. De nagyon örülök neki.
Előtte mondták, hogy az hívja aki nem játszott 1 hónapon belül.
Jogos hogy kizárták!!!
Jogos hogy kizárták!!!
Én is a Slágert akartam beírni. A múltkor "beregadt" állítólag a pénz. A hölgy, "elfelejtette", hogy egy hónapon belül játszott, viszont jobb lett volna ha a T. műsorvezető a telefon-özön indítása előtt hívta volna fel a figyelmet, hogy az NE telefonáljon, aki az elmúlt 30 napban játszott. Ettől még persze a nő lehetett volna őszinte, amikor megkérdezték tőle. Ja, ez inkább a negatívba passzolna, bocsi.
Nemsokára újra indul a Slágeren az 1. millás játék. Figyeljétek! Szerintem a jövőhéten kezdődik.
Ilyen infóhoz nyugodtan beírhatod a neved és köszönjük.
Más: Slágeren sms játék indul hamarosan, jelentős mennyiségű gyümölcslevet lehet nyerni. Danubiuson megy a pepsivel közös álmodós játék az EB-s jegyekért.

Juventus vészbulirepcsi telités,ha hangzik a szignál és 10. vagyx holnap! mehet velük valahová... 

Juventuson valami mozijegyeket lehet nyerni.
Danubius hamarosan foci döntőre visz, felhívnak valakit, meghallgatják a storyját/álmait és a nekik tetszőt visszahívják + aláírt póló a jutalom.
Figyeljetek!
Ebben az órában azaz 14-15 óra között fogják leadni S.W. számát.
Sok sikert és szerencsét mindenkinek!
Ebben az órában azaz 14-15 óra között fogják leadni S.W. számát.
Sok sikert és szerencsét mindenkinek!

Tery,
Hát, az valami borzasztó lehetett!!! Mi így jártunk 3 éve egy csodaszép autóval, 11 000 pályázó közül kihúztak kettőt, az egyik egy autót, a másik egy francia utazást nyerhetett, az választhatott, aki elsőként betelefonál és bár én voltam az első, nem fogadtak el, mivel a családunk egy tagja volt a nyertes és nem én. Gondolhatod, hogy az ilyesmi mekkora ösztönző erő, legalábbis nekem..
Sláger millió? Hajrá!
Hát, az valami borzasztó lehetett!!! Mi így jártunk 3 éve egy csodaszép autóval, 11 000 pályázó közül kihúztak kettőt, az egyik egy autót, a másik egy francia utazást nyerhetett, az választhatott, aki elsőként betelefonál és bár én voltam az első, nem fogadtak el, mivel a családunk egy tagja volt a nyertes és nem én. Gondolhatod, hogy az ilyesmi mekkora ösztönző erő, legalábbis nekem..

Sziasztok!
Most már tuti, hogy holnap lesz az 1 milliós dal, én meg mivel mára tippeltem, talán a lottón majd jobban bejön a a hétvégére, mint a Slágerrel kapcsolatban.
Holnapra is mindekinek szerencsés pénzvadászatot kiívánok : )
Most már tuti, hogy holnap lesz az 1 milliós dal, én meg mivel mára tippeltem, talán a lottón majd jobban bejön a a hétvégére, mint a Slágerrel kapcsolatban.
Holnapra is mindekinek szerencsés pénzvadászatot kiívánok : )
sorry. Félre írtam.P nem másik egymillás volt . Összekevertem a sluszkulcsost az egymillás játékkal. A Dancsin leadták a Sz.W. számot,én meg min "állat" tárcsáztam... de ez semmi amikor a 100 telefonáló nyerte anno az egymillát én a 99 voltam. Az életem "hatalmas élménye" azóta sem hevertem ki. 

egész délután mondogatták, hogy lesz 1 szám...... este 6-ig.
erre 3/4 hatkor S.W. egy másik számát játszották le.
a sok hüle (mint én is
) remegő kézzel állt vagy ült a telefonok mellet.
persze hiába vártuk a milliós számot.
erre 3/4 hatkor S.W. egy másik számát játszották le.
a sok hüle (mint én is

persze hiába vártuk a milliós számot.