Sziasztok.
El felejtettem venni a múlt héten Füles újságot

" alt="

"> Kérem azt a fórumost,aki szívesen segítene, írja meg priviben a számokhoz tartozó betűket.
Köszönöm a segítséged !
trendy, sünkutya! Köszi, kicsit megnyugodtam, de nem értem, miért nem válaszolnak, hogy kb karácsonyra, vagy húsvétra várjam

" alt="

">
Facebook-on úgy láttam,a legnagyobb nyereményeken kívül(kerékpár)mindet átadták már.Majd csak megérkezik!
zsenci: én ugyan nem játszottam, de többször is olvastam itt a fórumon, hogy a Kella nem a gyorsaságáról híres. Több hónap után kapták meg a nyereményt.
A KellaQ10 játékon egyik fődíj nyertes lettem, (Kelly's kerékpár) de semmilyen értesítést nem kaptam. Amikor észrevettem a nevem a nyertesek közt, egy területi képviselővel sikerült beszélnem, aki tudott róla, és mondta, hogy két héten belül keresni fognak. Ez volt szeptemberben. Azóta írtam e-mailt, a Facebook-on is, semmi válasz. Semmilyen telefont nem vesznek fel. Azt hittem, a szokásos vontatott ügyintézés, de eddig tartott a türelmem. Mit lehet tenni???!! Légyszi segítsetek!
Az ilyen hosszú linkeket rövidítsétek:
http://goo.gl/
trendy, köszönöm. Nem is figyeltem a törésre, de most már jó.

" alt="

">
Valószínű azért,mert 2 helyen meg van törve a link és neked így nem adja be.
De ha az arumania.hu-n beírod fent a keresőbe hogy cat b25,kiadja alul amit keresel.
trendy, köszönöm, de azt írja ki, hogy a keresett termék vagy oldal már nem található.
Utángyártott biztos hogy van,például itt:
https://www.arumania.hu/adatatvitel-adatkabel-es-
tolto-toltovel-toltokent-is-hasznalhato-fekete-cat-b
15-cat-b25-86752
Sziasztok! Tudja valaki, hol lehetne venni Caterpillar B25-ös telefonhoz töltőt? A netet hiába nézegetem, nem találtam sehol. A GSM-boltokat meg egyesével nem járnám végig, ha valakinek van célirányos ötlete. Köszönöm.
Van olyan közöttünk aki a postán dolgozik, de nem kézbesítő-ablakban ülő, hanem magasabb pozícióban vagy esetleg közeli ismerőse-rokona?
Ha igen légyszi keress meg privátban, kérdezni szeretnék, fontos!
Köszi!
sada , írtam e-mail , szeretnélek akkor megkérni ...
VargaErzsi Írtam e-mailt, de ha nem írsz, nem tudom mit csináljak!
Nincs valamilyen c&a kupon, akár telekomos, akár vmi reklámújságban található?
Tudja valaki a Class fm Kiruccanás játékának kérdését?
Megoldódik a dolog

" alt="

">
Köszi!
Van fórumtárs Ceglédről?
Aki néha Budapesten is előfordul?

" alt="

">
Egy könyvet kéne odavinni
Köszi!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások