Szia!
pest megye melyik része?
futárka!
Pest megye kb.mikor kerül sorra?
Üdv köztünk!
Agyon nyúzzuk szegény futárkát...
Ördögöd van, megtettem, csak hála a 3 lánynak, nekem már nem nagyom jut időm itthon netezni

Hátha még a többi témába is beleolvasnál!

Futárka üdv a csapatba!!!!!
Mi is így kezdtük, most meg már a rabjai vagyunk!
Lányok Borsodban!
Nagyon sajnálom, hogy nem értünk oda időben, de holnap mindent elkövetünk, hogy Ti is örülhessetek az ajiknak!
Sose gondoltam volna, hogy így rá lehet kapni egy weboldalra

innocence, mi sem kaptunk még tálat.
futárka
Hozzászólás - 2007. október 11. :: 17:31
Barcika
Bocsi, de ma már nem ér oda, csak holnap! Megcsúszott egy kicsit időben, és nagyon nagy a területe!
Nagyon sajnálom!
Csalódott vagyok

Mára 2 és 5 óra között ígérték a tálat. Nem jött, pedig direkt itthon voltam egész nap emiatt. Mi történt? Nagyon aggódok. Kazincbarcikám már tudtommal járt a futár, de hozzánk nem jött és a barátnőmhöz sem!
Köszönjuk, remélem valóban rászolgálunk a dícséretekre! Azért mint látod nálunk is előfordulnak zökkenők, de majd legyaluljuk az utat!
Futárka!
Nagyon szépen köszönünk mindent. Nagyon aranyos vagy.
Bevallom kellemesen csalódtam! És bocsi, ha előítéleteim voltak a legelején. Úgy látszik a Knorr is érezte, hogy év elején rossz "lóra" tett (januárban nyert téli szett májusban jött meg), de most nagyon jó és gyors "lovacskát" választott magának.
Ha a cégeteknek kell ISO-hoz vevő elégedettségi kérdőív, akkor csak ide kell ellátogatni.
Jó pihenést! Megérdemled!
Köszi, de neki ez a dolga!
Holnap reggel veletek ugyanitt, most muszály mennem, mert a lányaim +levernek+ a gépről, de ha sürgős, este 10-ig a mobilomon elértek! ez az ügyfélszolgálati mobil: 30/694-2458
Sziasztok!
Futárka!
Nem gond ha holnap ér ide.
Most már pihejél! Sokat segítettél itt a fórumosoknak!
trendy Te melyik területen laksz? Zsanett a veszprémi területist mindjárt felhívom megint és ....
Hát hozzám sem ért ide ma a futár.
Köszi Futárka a segítséget!
:-)
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások