Cerbonának írtam piros gyümölcsös nem szerepel a felsorolásba. Az áfonyás viszont 2x .
Ezt válaszólták. Köszönjük, nyugodtan jelölje be az áfonyást.
Annak mi értelme, van, hogy egyes promókból kimaradnak termékek?
Pl. most a Lidl-Cerbona játékban nincs benne a piros gyümölcsös 20 g-os müzliszelet. Az annyira kurrens, hogy nem kell promózni?
Vagy egész egyszerűen kifelejtették?
Még jó, hogy megsasoltam a játék oldalát, mielőtt vettem Cerbonát...
Szórakozik velem ez a Müllermilch.
Ha 55-kor vagy 56-kor nyomok rá (itthon vagy a cégbe'), felad képeket pipálásilag, tehát elkésem...
Ha korábban nyomok rá (52, 53), hogy legyen időm pipálgatni, akkor nem ad fel semmit, hanem kiírja, hogy korán küldtem...
Kollégám gépén soha nem ad fel pipálgatnivalót, pedig ő is 56 körül küldi. De neki sem sikerül az a nyomorult minihűtő, csak az Alarmooo!, azokat meg nem kérjük.
https://www.youtube.com/watch?v=rb6QYwfD-kc
Szuper interjú! Ajánlom

" alt="

">
VENDÉGSÉGBEN POLGÁRÉKNÁL! ZSENIKÉPZÉS - MODERN SAKK - SIKERTÖRTÉNET! EXKLUZÍV, SZÜLINAPI INTERJÚ!
Nos, lehet, nem én kerestem meg a válaszokat, hanem az egyik kollégám, mert felváltva szoktunk ezen a projekten dolgozni. Jelezte, hogy a 4. és 6. kérdésre nem tudja a választ. Érdeklődtem másoknál is és végül megtudtam, hogy mik a "helyes" válaszok.
Ennek ellenére sikerült elcsesznem, mert a +1-es kérdésre rossz választ adott a kollégám így csak 13 helyes válaszom lett. Azóta beírtam neki egy fekete pontot.
Marad szombatra a sörözés Szegeden. 26 fok lesz.
Feri!
Az MLSZ totóban rosszul van feltéve a kérdés, mert 1986.10.15-én nem Hollandiában játszott a válogatott, hanem itthon a Népstadionban (0-1 lett) EB selejtezőt. Ekkor biztos Komora volt a szövetségi kapitány. 1987.04.29-én volt a Hollandia-Magyarország EB selejtező (2-0) ekkor már Verebes József volt a szövetségi kapitány.
Köszi, már megkaptam a helyes megfejtéseket. (Amit mos te írtál a 6. kérdésre az nem jó...)
Valaki esetleg tudja az aktuális MLSZ-totó 4. és 6. kérdésére a helyes választ?
Újabb érdekes Fridi podcast! Ajánlom!

" alt="

">
https://www.youtube.com/watch?v=87myEmokmG4
TAMÁS FREI WROTE A NEW ADVENTURE NOVEL (interview) /// Friderikusz Podcast 80.
A g-mail ősszesen napi 15 milliárd kéretlen levelet blokkol az MI segítségével.
Pedig az Iglo zöldborsó messze a legfinomabb, szerintem.

" alt="

">
Mindig megbánom, ha másmilyent veszek.
Nálam 2 ár verte ki a biztosítékot az elmúlt napokban, mindkettő a Prímában.
Kezeletlen citrom kilója (kerekítve) 4400 Ft, ill. II. osztályú (!!) olasz alma 2299 Ft/kg.
Az alma nem gond, vigye, akinek az kell, van lengyel meg magyar ezrekkel kevesebbért is. De a citrom?

" alt="

">
Zöldborsófőzi vala a terv ma, gondoltam, veszek 2 db Iglo-t, hátha nyerek vele.
450 gramm 1.090,- Ft
Hát elmennek a pitschába.
Maradt az Auchan zöldborsó.
Rita21
Az úgy drága lesz.
(A hűtő nyitogatása. Energiazabáló, a hűtő is "kopik".)
Valamilyen kalapot szerkesszetek Mú-nak, és akkor eresszdelahajam: "bőg a tehén, ha nincs kalap a fején" ! 😁
Nem értettem, hogy lett 721 óránkénti nyeremény a Rossmann játékban 720 helyett.
Hát az óraátállítás miatt.

" alt="

">
Elég lefotózni és jól felnagyítani.

" alt="

">
Holnap elmegyek a Zofotértbe és csináltatok egy Kinley kupakkód-olvasó szemüveget...
írtam

" alt="

">
Nagyon off leszek sajnos! Rákerestem google-ban többször, többféleképpen. de nem találtam. Esetleg vki tudja, hogy a temetkezési vállalkozóknak ki a felügyeleti szerve, vagy hogy hová lehet fordulni panasszal ( a Fókuszon kívül

" alt="

"> köszönöm előre is, és priviben kérném. A fórumon maradjon csak a vidámság. Szép hètvégét mindenkinek!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások