uott van, mint reggel
most néztem
Reggel megtaláltam a Bubbát, de nem tudtam belépni a játékba. Most meg nincs ott a Bubba, a ... oldalon.

Eltűnt???
Sbetty, te tudnál nekem válaszolni a kérdésemre, amit a másikban tettem fel?
Töltsd le, utána meg töröld ki
Én nem töltök le ilyeneket, mert így is rátelepszik egy csomó hülyeség a gépemre, meg elvesz egy csomó helyet a képernyőből.Így is le vannak tiltva a pop-upok, mert abból is elegem van már

Ezzel tisztában vagyok. De azt írják, hogy csak akkor vehetsz részt a fődíj sorsolásán, ha letöltöd a toolbart. Erre voltam kiváncsi, hogy ezt hogyan ellenőrzik.
A toolbar sztem csak arra szolgál, h annak segítségével csak egy kattintással elérsz dolgokat. tool=eszköz
A yahoo-nak is van toolbarja, de a képernyőből elvett egy csomó helyet, és nem is használtam a rajta lévő funkciókat, így letöröltem sürgősen.
kaptunk értesítést a nyerésről, de nem írták, hogy vissza kell igazolni. ez baj?
Ha én nem tudom használni a toolbart a gépemen, akkor nem nyerhetem meg a főnyereményt? A gépemre letöltöttem, de nem jelenik meg.
Sbetty:sztem úgy hogy ahhoz hogy használni tudd a toolbárt ahhoz csatlakozni a kell a serverhez.
Fáreó, Várszegi Viki, lenne egy kérdésem, a kérdések topikban megkérdeztem. Ha tudtok, válaszolnátok?

Hogy ellenőrzik, hogy a toolbar-t letöltötted?
tehát,akkor mégse kell beálítani,csak javasolt?
már teljesen összezavarodtam...tehát annélkül is nyerhetek?

Birka: ez egy jó szándékú kérés tőlük, de ellenőrizni nem tudja hogy valóban beállítottad-e.
Akkor miért írták bele a szabályzatba?
Köszönöm szépen !
meg is találtam
Elég ha tippeket elolvasod! Abban minden világos!
és hogy keresitek meg a bubbát? nekiáltok végig menni az oldalakon?
Csatlakozom Vikihez! Én is 3 családtagnak nyertem már, de egyiknek sincs beállítva kezdő oldalnak!
Ez hülyeség. Én 3 párnát nyertem és nincs beállítva kezdőlapnak. Illetve aki nyert a családomban neki sincs beállítva.
Hát Én is remélem hogy nyerünk!

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások