Pepsi nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 42 / 284 oldal |
fradigy remélem sok szerencséd lesz!
Akosh köszi az infót, de se bedobott értesítőt, se telefonos értesítést még nem kaptam. Kérlek írd meg priviben ki a feladó.Kösz.
sajna nekem nincs kódom,de érzem,hogy este,mikor kezdődik a tüzijáték ,talán lenne nyerő időpont.TIPP
nyuh, en eldontottem
osszegyult szep lassan vagy 150 kupakom,
eddig vartam, de ma ejjel bekuldom oket,
1eletem, 1halalom alapon
ejfelkor razenditek, aztan amig birom/vanmit tolom tolom tolom.
majd irol az eredmenyrol.... ha van....
osszegyult szep lassan vagy 150 kupakom,
eddig vartam, de ma ejjel bekuldom oket,
1eletem, 1halalom alapon
ejfelkor razenditek, aztan amig birom/vanmit tolom tolom tolom.
majd irol az eredmenyrol.... ha van....
3 hét alatt megkaptam a telefont. ha a posta nem talál otthon 3 nap akkor hivnak és ha ugysem találnak akkor visszaküldik!!! a juniusit azért nrm kaptad meg . én is juniusban nyertem és megkaptam már rég , sőt már el is adtam egyből :-))
Sajnos a pepsi oldala ma hajnalban sem müködött! 

Igen 1ből válaszolnak, sőt ha neten küldöd akkor is kapsz SMS.t!
Úgy tudom igen és csak akkor jön válasz ha nyertél.
Ha sms-ben küldöm a kódot egyből válaszolnak ha nyertem?
Talán fortuna így akarta, hogy megmaradjon egy másik napra a kódod.
Nembaj zsanett csak elkeseredésemben nem tudtam már mikor küldjem , de a netes beküldés 3/4kettő után nem működött. Utána telefonon küldtem egyet 2kor, és akkor a telefonomról is elfogyott a pénz
11kódom még maradt!
11kódom még maradt!
Aki júniusban nyert telefont mindenki megkapta csak én nem?
Akosh
Mennyi idő után kaptad meg a telefonokat?
Mennyi idő után kaptad meg a telefonokat?
NYCMB
Bocs, mire írtál már elmentem aludni.
Bocs, mire írtál már elmentem aludni.
Üdv!
Valaki mondja meg,hogy lehet telefont nyerni!Már a harmadik jegy is megvan de telefon az nem.Pedig azt ígértem a fiamnak a játék elején
Azért nem adom fel csak bosszantó napi 6 telo és 3 jegy közül mindig a jegy jön.Üdv!
Valaki mondja meg,hogy lehet telefont nyerni!Már a harmadik jegy is megvan de telefon az nem.Pedig azt ígértem a fiamnak a játék elején
Azért nem adom fel csak bosszantó napi 6 telo és 3 jegy közül mindig a jegy jön.Üdv!
A TELOKAT IS UA AZ A POSTA AZ EMS HOZTA (NEKEM LEGALÁBB IS)
nem tudom beküldeni a kódot nem működik

1et értek akoshal gyakran a telefonoknál sem nézték+ a kupakot, a jegyeket +postán kiküldték....
szerintem meg nem nagy esélye van a pótsorsolásnak mert aki nyert az meg kapta a nyereményét és nem lesz mit potsorsolni :-) mert amugy is csak a teloknál lenne potsorsolás a jegyeknél nem (szerintem)
Halhó!!! Újra itt!!!