Koronavírus
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 42 / 48 oldal |
...ja és akkor abból ültetnek be ötöt... Amiből kettő megkapaszkodni. Vagy egy...
"A Szervező fenntartja magának a jogot a hivatalos részvételi feltételek, illetve jelen Játékszabályzat megváltoztatására, amennyiben szükségesnek ítéli meg."
Nagyon leegyszerűsítve:
A természetben általában havonta egyszerre egy petesejt érik be.
A lombik programban több petesejtet szívnak le és tesznek a petri csészébe. Rájuk cseppentik amit kell. Minden petesejtet egyetlen hímivarsajt termékenyít meg: az, amelyik leggyorsabban "meghódította".
A természetben általában havonta egyszerre egy petesejt érik be.
A lombik programban több petesejtet szívnak le és tesznek a petri csészébe. Rájuk cseppentik amit kell. Minden petesejtet egyetlen hímivarsajt termékenyít meg: az, amelyik leggyorsabban "meghódította".
Elindult játékot kár beszüntetni, mert ki kell/ene/ sorsolni a nyereményeket így is. Akkor meg minek leállítani???
Legfeljebb az újakat, a tervezetteket kellene elhalasztani. Szerintem.
üdv
Legfeljebb az újakat, a tervezetteket kellene elhalasztani. Szerintem.
üdv
Kezdem nem érteni... Akkor hogy ültetnek be ötöt pl? Öt kor futás van? 😁🤔
Paintuci
A versenyfutást a lombik programban is megrendezik (a hímivar sejteknek).
" alt="
">
Szelektálni a megtermékenyített petesejtek között szoktak, abból az ősi megoldásnál csak 1 van.
A versenyfutást a lombik programban is megrendezik (a hímivar sejteknek).
" alt="
">
Szelektálni a megtermékenyített petesejtek között szoktak, abból az ősi megoldásnál csak 1 van.
Supergril
Helyzetből adódóan ,nehéz kitalálni ?
" alt="
">
" alt="
">
Helyzetből adódóan ,nehéz kitalálni ?
" alt="
">
" alt="
">Paintuci!
Tudom hogy viccelsz.
De én tényleg ebből sütöm a mindennapit!
És működik❤️
Tudom hogy viccelsz.
De én tényleg ebből sütöm a mindennapit!
És működik❤️
Én meg sokszor csak viccelek...
Ajaj én már a nyílgyokernel elvesztettem a fonalat... 🤔
Ajaj én már a nyílgyokernel elvesztettem a fonalat... 🤔
Én csak azt írtam, hogy lehet sok mindent helyettesíteni.
Csak pl példa volt a fagyasztott petesejt is.
Na megyek búzaliszt helyett: treff, hajdina, köles, nyílgyökér liszttel meg a többiekkel kenyeret sütni, élesztő helyett a hűtőmben pihent öregtésztával, ami már 5 éves, és 3-4 naponta etetem, friss tésztával.
Na megint eltűnök!
Puszi mindenkinek!!! Kitartás!
Jó egészséget minden fórumosnak és családjának❤️
Csak pl példa volt a fagyasztott petesejt is.
Na megyek búzaliszt helyett: treff, hajdina, köles, nyílgyökér liszttel meg a többiekkel kenyeret sütni, élesztő helyett a hűtőmben pihent öregtésztával, ami már 5 éves, és 3-4 naponta etetem, friss tésztával.
Na megint eltűnök!
Puszi mindenkinek!!! Kitartás!
Jó egészséget minden fórumosnak és családjának❤️
Péntek te ennyit sütsz? 🤔🙄 Ez nem hangzik rosszul.
De nem ítélem el a lombik programot nehogy lelőjön itt vki... 🙄
A sütéshez ilyen mélyen nem értek viszont egyszer vki azt mondta a lombik baba program az univerzumba belenyulás, mert egyszer amikor a szüleid nem kis sámlít csináltak hanem mást vhol egy adag cuccban Te voltál a leggyorsabb, jobb, ügyesebb, az első... A nyertes... A lombiknal meg amelyiket éppen elkapják az beültetik... 🤔
Igazából ehhez se nagyon értek... De jó megoldásnak tűnik.
Egy haverom meg azt mondta ha ő volt a legjobb abban az adagban milyen lehetett a többi... 😁
Igazából ehhez se nagyon értek... De jó megoldásnak tűnik.
Egy haverom meg azt mondta ha ő volt a legjobb abban az adagban milyen lehetett a többi... 😁
Supergirl
+ azért, mert most nem az a cél, hogy vásárlásra ösztönözzenek (boltokba mászkálj), hanem pont az ellenkezőjét szeretnék, hogy maradj otthon.
+ azért, mert most nem az a cél, hogy vásárlásra ösztönözzenek (boltokba mászkálj), hanem pont az ellenkezőjét szeretnék, hogy maradj otthon.
Supergirl
Azért mert a kormány hozott szabályokat!
Minél kevesebb ember legyen közösségben, és ezeket a játékszabályokat, a játék lebonyolítóknak, és szervezőknek is tiszteletben kell tartani!
Ha nem büntetést vonhat maga után.
Azért mert a kormány hozott szabályokat!
Minél kevesebb ember legyen közösségben, és ezeket a játékszabályokat, a játék lebonyolítóknak, és szervezőknek is tiszteletben kell tartani!
Ha nem büntetést vonhat maga után.
Meg gondolom már az egész éves adagot megvették az emberek, lisztből, cukorból, turobol, lekvarbol, wc papírból... stbbol a cégnek nem érdeke a játékot folytatni.
Supergirl azért mert felesleges nyerni wellnesst, uszodabelepoket, utazást amikor nem lehet tudni hogy fel tudod e használni. Persze lecserelhetnék más nyereményre de nem teszik...
Péntek!
Sosem bántanálak, hisz annó 2018 nyarán amikor beírtam, hogy 13 év fórumos vásárlások után, én is el kezdek játszani, te az egyik voltál, aki nem szégyellted, és írtál..,egyszerű ötleteket, hogy hogy kezdjem el.
Ami nem titok mert annyit írtál: azt vedd amivel nyerni lehet, háztartási mennyiségben! Köszönöm ezt!
De ez fontos tényleg igaz amit írsz, hogy nehéz az alapot helyettesíteni, de ugye mégis születnek Lombik bébik is😀, és ez lehet durva megközelítés.
Sok minden működik, ha akarjuk és teszünk érte, de lehet ez már nem ide tartozik.❤️
Sosem bántanálak, hisz annó 2018 nyarán amikor beírtam, hogy 13 év fórumos vásárlások után, én is el kezdek játszani, te az egyik voltál, aki nem szégyellted, és írtál..,egyszerű ötleteket, hogy hogy kezdjem el.
Ami nem titok mert annyit írtál: azt vedd amivel nyerni lehet, háztartási mennyiségben! Köszönöm ezt!
De ez fontos tényleg igaz amit írsz, hogy nehéz az alapot helyettesíteni, de ugye mégis születnek Lombik bébik is😀, és ez lehet durva megközelítés.
Sok minden működik, ha akarjuk és teszünk érte, de lehet ez már nem ide tartozik.❤️
Sziasztok,
Esetleg valaki elmagyarázza nekem, hogy a nyereméyjátékokat/promóciókat miért zárják/ szüntetik meg a koronavírusra hivatkozva?
Esetleg valaki elmagyarázza nekem, hogy a nyereméyjátékokat/promóciókat miért zárják/ szüntetik meg a koronavírusra hivatkozva?
Szia!
Igaz amit írsz!
De hidd el sokan sok háborút megéltek élesztő nélkül is!
Egy a lényeg, a muszály nagy úr! Mindent meg lehet oldani, egyszerűsíteni!
És minden tud működni!
Igaz amit írsz!
De hidd el sokan sok háborút megéltek élesztő nélkül is!
Egy a lényeg, a muszály nagy úr! Mindent meg lehet oldani, egyszerűsíteni!
És minden tud működni!