anyoka
bejelentkezel - profil - Fiók - Előfizetés - ajándék vagy promóciós kód beváltás :-)
Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 42 / 9364 oldal |
Azon a profilon lehet csak feltölteni a kódot, akinek a nevén van az előfizetés. Profil-fiók-előfizetés kezelése-ajándék vagy promóciós kód megadása.
Weber első körös netflix sem jött mind még meg nekünk.Pontemelés utáni dolgok meg egyáltalán nem.
Valaki akinek régebb óta van Netflix előfizetése megírná, hogy hogyan kell ezt az 5000-es bizbaszt beváltani ? Vagy én vagyok a béna, vagy a miénk nem is jó.
Valaki akinek régebb óta van Netflix előfizetése megírná, hogy hogyan kell ezt az 5000-es bizbaszt beváltani ? Vagy én vagyok a béna, vagy a miénk nem is jó.
Nestlé másnál is le van maradva az ajándékok kiküldésével? 3 hete várok rájuk.
Az 5.1-es pontban felsorolt DIGITÁLIS Ajándékokat (5.1.5, 5.1.6, 5.1.7, 5.1.8) a Lebonyolító emailben juttatja el a Játékosnak az általa a regisztrációkor megadott e-mail címre. Lebonyolító az
Ajándék kézbesítését kétszer kísérli meg, a Pontbeváltást követő 5 munkanapon belül.
Az 5.1-es pontban felsorolt DIGITÁLIS Ajándékokat (5.1.5, 5.1.6, 5.1.7, 5.1.8) a Lebonyolító emailben juttatja el a Játékosnak az általa a regisztrációkor megadott e-mail címre. Lebonyolító az
Ajándék kézbesítését kétszer kísérli meg, a Pontbeváltást követő 5 munkanapon belül.
Milka:
Új regisztráci nem megy, a korábbira lehet tölteni.
De...
"c) Nem nyertes pályázat: A feltöltéshez nem társul sem Napi Nyeremény, sem Tulajdoni Lap."
Én eddig hármat töltöttem a saját nevemre (AP kódokat), mindig a Tulajdoni lapot választottam, jelenleg ennyit ír a rendszer:
"Narancssárga ingatlanok
Már csak 2 kártya kell
Rózsaszín ingatlanok
Nincs még kártyád"
Azt feltételeztem, hogy tulajdoni lapok minden feltöltéshez járnak és lehet gyűjtögetni, hogy minél több esély legyen Londonra ill. a 15millás utalványra. (Mint pl. a Győri Édes játéknál, ott minden feltöltésért-termékért jár pont.)
De ezeXerint nem... Így a három feltöltésemből csak egy nyert.
Új regisztráci nem megy, a korábbira lehet tölteni.
De...
"c) Nem nyertes pályázat: A feltöltéshez nem társul sem Napi Nyeremény, sem Tulajdoni Lap."
Én eddig hármat töltöttem a saját nevemre (AP kódokat), mindig a Tulajdoni lapot választottam, jelenleg ennyit ír a rendszer:
"Narancssárga ingatlanok
Már csak 2 kártya kell
Rózsaszín ingatlanok
Nincs még kártyád"
Azt feltételeztem, hogy tulajdoni lapok minden feltöltéshez járnak és lehet gyűjtögetni, hogy minél több esély legyen Londonra ill. a 15millás utalványra. (Mint pl. a Győri Édes játéknál, ott minden feltöltésért-termékért jár pont.)
De ezeXerint nem... Így a három feltöltésemből csak egy nyert.
IGEN és reméljük hamarosan beírja
" alt="
">
" alt="
">Milka fődíj! Én is úgy gondolom,hogy megvan a gazdája.
Nyilván nem egyedi eset hogy nem működik ha ennyien beírjuk!
Hosszú évek óta játszok nyereményjátékot mindenféle módon,akárhányszor hibát jeleztünk annak mindig volt oka,szerintem most is van csak nincs aki ennek utána nézzen!
Már mindenhogy próbáltuk,sehogysem jó!
Hosszú évek óta játszok nyereményjátékot mindenféle módon,akárhányszor hibát jeleztünk annak mindig volt oka,szerintem most is van csak nincs aki ennek utána nézzen!
Már mindenhogy próbáltuk,sehogysem jó!
Gia
Játékszabályzat szerint :"vásárol bármely magyarországi üzletben vagy online, kiskereskedelmi forgalmazás keretében
kapható legalább 1 db (egy darab) bármilyen Rio Mare terméket (a „Termék”)." de mindnehol Lidl van......én is elbizonytalanodtam :-(
Játékszabályzat szerint :"vásárol bármely magyarországi üzletben vagy online, kiskereskedelmi forgalmazás keretében
kapható legalább 1 db (egy darab) bármilyen Rio Mare terméket (a „Termék”)." de mindnehol Lidl van......én is elbizonytalanodtam :-(
Maja12
Nálam is így volt ma délutánig.... Akkor kidobott a rendszer és azóta nem is enged vissza.
Valami itt nagyon el van cseszve.
Kezdve a szabályzattal....
Adnak valakinek 15.000.000-t, ezek után azt hiszem, már megvan házon belül kinek....
Nálam is így volt ma délutánig.... Akkor kidobott a rendszer és azóta nem is enged vissza.
Valami itt nagyon el van cseszve.
Kezdve a szabályzattal....
Adnak valakinek 15.000.000-t, ezek után azt hiszem, már megvan házon belül kinek....
Nálam sem működik, kíváncsi lennék pedig már rá.
Nem értelek titeket, hiszen semmi baj a Milka játékkal. Működik az indulás óta. Szuper!!!
A Milka nekem sem sikerül, lehet hogy ez a cél?
Igen, jól látod.
Rio Marét bárhol lehet venni, nem csak a Lidl-ben. Vagy rosszul látom?
A jsz módosítva: 2026. év április hó 10 napján.
Bravos:
A 6. pontban megjelölt nyeremények nyerő időpontjainak sorsolására 2026. 04.10 és 2026.05.04. napjain kerül
sor. Már volt egy sorsolás.
A 6. pontban megjelölt nyeremények nyerő időpontjainak sorsolására 2026. 04.10 és 2026.05.04. napjain kerül
sor. Már volt egy sorsolás.
Johnny-X
Köszönöm hogy válaszoltál,akkor annak most tök jó aki tud tölteni!
" alt="
">
Én már mindent megpróbáltam,ugyanez a hibaüzenet!
Bízom benne hogy minél hamarabb működni fog!
Köszönöm hogy válaszoltál,akkor annak most tök jó aki tud tölteni!
" alt="
">
Én már mindent megpróbáltam,ugyanez a hibaüzenet!
Bízom benne hogy minél hamarabb működni fog!
Tixxi
Valami valóban nem stimmel a Milka játéknál. Én (is?) "Something went wrong" üzenetet kaptam több böngészőből, laptopon, és telefonon is a regisztráció végén (=sikertelen volt a regisztrációm). Simán lehet, hogy a sok bejelentés kapcsán hegesztgetnek valamit. Reménykedjünk / bízzunk benne, hogy jó irányban alakítanak rajta!
Az eddigi infók alapján: dobozos csomagolásban van egyedi kód, de kisebb táblás + szeletes termékeknél az AP kód feltöltése volt célravezető (már azon szerencséseknél, akiknek sikerült regisztrálni).
Valami valóban nem stimmel a Milka játéknál. Én (is?) "Something went wrong" üzenetet kaptam több böngészőből, laptopon, és telefonon is a regisztráció végén (=sikertelen volt a regisztrációm). Simán lehet, hogy a sok bejelentés kapcsán hegesztgetnek valamit. Reménykedjünk / bízzunk benne, hogy jó irányban alakítanak rajta!
Az eddigi infók alapján: dobozos csomagolásban van egyedi kód, de kisebb táblás + szeletes termékeknél az AP kód feltöltése volt célravezető (már azon szerencséseknél, akiknek sikerült regisztrálni).
Sziasztok!
Csak egy kérdés,most akkor működik a Milka játék vagy sem?
Én nem tudok se regisztrálni,se játékszabályzatot elolvasni,se semmit!
Pedig rajtam nem szokott kifogni egy regisztrálás,de ez most nagyon nem akar összejönni!
És kód kell a csomagolásról,vagy AP kód?
Köszönöm szépen!
Csak egy kérdés,most akkor működik a Milka játék vagy sem?
Én nem tudok se regisztrálni,se játékszabályzatot elolvasni,se semmit!
Pedig rajtam nem szokott kifogni egy regisztrálás,de ez most nagyon nem akar összejönni!
És kód kell a csomagolásról,vagy AP kód?
Köszönöm szépen!