Kérdések és válaszok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 42 / 9173 oldal |
Nem igazolták vissza pl..
A vigyorgó fejet értem(?), mert látom, hogy valaki egymás utáni nap nyert 1-1 utalványt, de ettől még a kérdésem áll, hogy miért nincs meg a napi 2 nyertes? Lehet elírták a játékszabályban és csak 1 van?
weber
Én nem tudom, de FlyGuy nevető fejénél gyakran úgy érzem, hogy van, aki legalábbis sejt valamit...
Én nem tudom, de FlyGuy nevető fejénél gyakran úgy érzem, hogy van, aki legalábbis sejt valamit...
Tényleg! Sehol nincs meg a 2 nyertes, sőt van hogy 1 se. Hogy van ez?
bőven elég 1
megnyerhetsz 2 napit egymás után, mint látod " alt="">
megnyerhetsz 2 napit egymás után, mint látod " alt="">
Valdornál hol a napi 2 nyertes?
fanita írj rám
Sziasztok. Segítsetek légyszi l. Nagyon boldog vagyok nyertem a milkaval napi nyereményt 100000 ft. De kérik nevem adó táj szám bankszámla szám stb. Küldjem el és a csatolt dokumentumot is küldjem el aláírva de nincs csatolva semmi email-be. Vagy csak az adatokat írjam meg írjam alá és szkennelve küldjem el?
Köszönöm agi80
https://www.szentkiralyi.hu/tehetsegek/2024-es-nyerem
enyjatek-nyertese/
enyjatek-nyertese/
SzerencsésFlótás
Nem látni a szentkirályi nyertest...nem tették még közzé
Nem látni a szentkirályi nyertest...nem tették még közzé
Sziasztok! Hol lehet megnézni a Szentkirályi autósorsolás eredményét?
Screvo működik?
weber Hozzászólás: 2024. szeptember 18. :: 18:08
kicsizolika!
Még nem biztos. A képen és a leírásban nem egyeznek a nyeremények. Majd a játékszabályból kiderül.
kicsizolika!
Még nem biztos. A képen és a leírásban nem egyeznek a nyeremények. Majd a játékszabályból kiderül.
ederz Már két nap után jött az email hogy elfogadtàk.
Puzsi10 És a képfeltöltés után kb. hány napra jeleznek vissza, hogy elfogadták a blokkot? Válaszodat előre is köszönöm!
ederz igen a nyertestől, feltöltéskor nem kell.
Puzsi10 A Lidl Finish játékon csak a nyertestől kérik be a blokk képét? Válaszodat előre is köszönöm!
Köszi, én is kaptam " alt="">
kirri!
Most küldte ki az OTP a Rossmann nyerteseknek az e-mailt! Nézd meg, hátha.
Most küldte ki az OTP a Rossmann nyerteseknek az e-mailt! Nézd meg, hátha.