Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 42 / 511 oldal |
Ha megkapják a telefonszámlát, biztos korlátozzák.
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
A tv2-n a betelefonálós játékban most nyert egy kislány. Egyedül van otthon.
Gondolom, a szülei hogy fognak örülni a telefonszámlának.
És hány hasonló számla születhet gyerekek jóvoltából, akik még csak nem is nyernek?
Csak tudnám, a szülök miért nem korlátozzák a hívható számokat...
Gondolom, a szülei hogy fognak örülni a telefonszámlának.
És hány hasonló számla születhet gyerekek jóvoltából, akik még csak nem is nyernek?
Csak tudnám, a szülök miért nem korlátozzák a hívható számokat...
De azért elfogadnám! 

-balu-
A Szabályzatban benne van. Opel Corsa-D Essentia 1.1, magma piros, Brillant fényezés, Essentia felszereltség, + Blaupunkt CD-rádió
Akárhogy nézem ez a legalapabb.
A Szabályzatban benne van. Opel Corsa-D Essentia 1.1, magma piros, Brillant fényezés, Essentia felszereltség, + Blaupunkt CD-rádió
Akárhogy nézem ez a legalapabb.
Balu úgyan ott lennél mint az elején mert valószínüleg mindenki kapott duplázós sms-t és akkor a sorrend nem nagyon változna. Szerintem

Az szép! Gratulálok neki!
Vajon melyik Corsa? Az alap vagy a full extrás ?
Vajon melyik Corsa? Az alap vagy a full extrás ?

Kriszty!
Nekem is volt már gondom a nyerjma.hu-val. A nyereményértesítőben megadott 302-7696-os telefonszámot hívtam, nagyon kedvesek és készségesek voltak, sikerült megoldani a problémát.
Ezzel az e-mail címmel is érdemes próbálkozni (hozzájuk tartozott a nyerjma játék): akereskedo@akereskedo.com
Nekem is volt már gondom a nyerjma.hu-val. A nyereményértesítőben megadott 302-7696-os telefonszámot hívtam, nagyon kedvesek és készségesek voltak, sikerült megoldani a problémát.
Ezzel az e-mail címmel is érdemes próbálkozni (hozzájuk tartozott a nyerjma játék): akereskedo@akereskedo.com
savika szerintem is ez a vodás ez olyan játék. 1sms, hogy az esély meglegyen azt csá! Semmi vásárlás, gyűjtögetés...stb. Nincs benne élvezet... legalább a dm-alwaysnál van egy csomo betét. (meg pár parfüm) A GO-nál lehet blokkokat böngészni... a Vodánál meg csak sms, azt annyi. Ráadásul a voda az aki mindent visz. 

Látod, azért csak összejött neki az autó.
(l. nyertesek topic)
(l. nyertesek topic)
100ezer forint az szép! Én többet nem játszok ilyennel, nekem az volt a tanulság!
Amugy ma küldtek egy smst, hogy a kis 13 ezer pontomat áthozhatom erre a hétre... fél óra múlva, ha most küldök egy smst akkor megduplázhatom a pontjaimat egy kérdésért cserébe. Aztán megint kaptam rá fél órára ha 3smst beküldök akkor fél óránként 30pontot kapok bónuszként
Kiváncsi lennék mennyit keres ebből a vodafone! Ha már a pszichológiát kihasználva támad
Nem küldtem smst. De ilyenkor nagyon benne van az emberben, hogy hoppá duplázza?
Gondolom a tulajdonos most spórol egy Karib tengeri szállodára, hogy megtriplázza a vagyonát. :S
De lehet a hazai vezetők látnak belőle pár milliót
kitudja... jó nagy átverés
Amugy ma küldtek egy smst, hogy a kis 13 ezer pontomat áthozhatom erre a hétre... fél óra múlva, ha most küldök egy smst akkor megduplázhatom a pontjaimat egy kérdésért cserébe. Aztán megint kaptam rá fél órára ha 3smst beküldök akkor fél óránként 30pontot kapok bónuszként
Kiváncsi lennék mennyit keres ebből a vodafone! Ha már a pszichológiát kihasználva támad
Nem küldtem smst. De ilyenkor nagyon benne van az emberben, hogy hoppá duplázza?
Gondolom a tulajdonos most spórol egy Karib tengeri szállodára, hogy megtriplázza a vagyonát. :S
De lehet a hazai vezetők látnak belőle pár milliót
kitudja... jó nagy átverésIgen. De legaláb a vasárnapi autóból csak egyet lehet nyerni.
A nyerjma.hu oldallal már meggyűlt a bajom, és most megint. Egy masszázsutalványt nyertem tőlük, és elcseréltem, a cserepartnerem meg beszélt a szalonban valakivel, aki azt állította, hogy nem érvényes az utalvány. Én úgy kaptam, hogy tollal rá volt írva a kiállítás dátuma, és a régi áthúzva. Pecsét, aláírás, miegyéb rajta van. Most mit tegyek szerintetek? A weboldal már nem is működik, fogalmam sincs, hogy hogyan reklamálhatnék... 

Sőt nem is a heti, hanem egyáltalán a legtöbb ponttal rendelkező játékos kapja a vasárnapi autót..
5.3 pont
5.3 pont
gerekati!
Neked is köszönöm az együttérzést!
Elég bosszús voltam,amiért félreérthető volt az a fontos momentum,hogy mikorra kell beérkezni a gyorasági díjhoz.Az első hónapban még nagyon kevés beküldő volt,ezért kaptunk gyorsasági csomagot.
Neked is köszönöm az együttérzést!
Elég bosszús voltam,amiért félreérthető volt az a fontos momentum,hogy mikorra kell beérkezni a gyorasági díjhoz.Az első hónapban még nagyon kevés beküldő volt,ezért kaptunk gyorsasági csomagot.
Hugi: és ő csak 1 ember. Ha csak 20 ember költ 100.000-et, akkor az eleve 2 milla és ez a kocsi nem ér jóval többet (gondolom olyan 2,5-3 milla körül van alapfelszereltséggel)
És gondolom minden héten van aki ennyit költ, sőt a nyertesek valószínűleg ennél jóval-jóval többet.
Utálom az ilyen játékokat, eleve nem játszom ilyeneken, vagy ha igen, akkor max 1 sms-el
És gondolom minden héten van aki ennyit költ, sőt a nyertesek valószínűleg ennél jóval-jóval többet.
Utálom az ilyen játékokat, eleve nem játszom ilyeneken, vagy ha igen, akkor max 1 sms-el

szednori, sajnálom a kutyust
Akkor jövő hónapban még újra próbálkozhatunk, ha addig összejönnek a vonalkódok
Köszi
Akkor jövő hónapban még újra próbálkozhatunk, ha addig összejönnek a vonalkódok
Köszi
http://index.hu/gazdasag/magyar/tozsja070207/
lényeg a főcimben benne van: Könnyű pénzkeresetnek számít a tapasztalt befektetők számára az egyre népszerűbbé váló tőzsdejátékok főnyereményeinek a levadászása. A PSZÁF figyelmeztette a négy játékost
lényeg a főcimben benne van: Könnyű pénzkeresetnek számít a tapasztalt befektetők számára az egyre népszerűbbé váló tőzsdejátékok főnyereményeinek a levadászása. A PSZÁF figyelmeztette a négy játékost
Balu, vígasztalódj: vasárnap egyik ismerősöm 100000Ft-ot rávert a Vodás játékra, és nem nyert. Ehhez képest te jóval kevesebbet vesztettél 

gerekati!
Beszéltem a milupásokkal(gyászolom a kutyusom,ezért nem írtam)valóban a postai bélyegző számít.Magyarul:a hónap első napján kell postázni!
Beszéltem a milupásokkal(gyászolom a kutyusom,ezért nem írtam)valóban a postai bélyegző számít.Magyarul:a hónap első napján kell postázni!