Archivum - Pall Mall cigaretta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 42 / 319 oldal |
csak a kódot és a nappostánál tudod elküldeni
Kaptam 6 kódot, de nem tom hova kell beküldeni, és csak a kódot, vagy kell írni mellé valami mást is?
Hogy belépjek a nyeretlenek sorába.......
Nekem is mindíg üres volt a széf, és semmit nem sikerült vásárolnom sem.
Nekem is mindíg üres volt a széf, és semmit nem sikerült vásárolnom sem.

"Sok a fóka kevés a hal...."
Én így ismerem:
"Sok az eszkimó, kevés a fóka.."
De végülis ez csak 1 fokkal van magasabban a táplálkozási láncban..
Én így ismerem:
"Sok az eszkimó, kevés a fóka.."
De végülis ez csak 1 fokkal van magasabban a táplálkozási láncban..
Úgy legyen, speckó 2 próbálkozásból, most mind a 2-szer üres volt a széf.
Majd holnap. 
Majd holnap. 
most nyertem egy nyakpántot. így már jut a nővéremnek is.ez ugyanis a második.meg nyertem 2x 2 pontot. de a játék nekem sem jött be.soha nem volt nyitva a bolt, de ebbe már beletörődtem. ez van. de gondoljatok arra, hogy most kifogyott a raktárkészlet és új dolgokat lehet majd nyerni a következő játékban. én már csak erre gondolok.

A széfnek nincsen titka, nekem van egy ajándék zacskóm, olyan díszdobozos abba gyűjtöm az elmúlt nyár beküldött dolgait, meg a pall mallt is, de az oldalon megjelenítik, mennyi "elhasznált pontom van" kb. olyan 100-as nagyságrndű beküldésből amely szerintem SOK (több névvel játszom) szóval abból kb. olyan 20-25 ajándék lett, persze legtöbb nyakbaaki. Ez kb. olyan 20%-os termés. Szóval hihetetlen, hogy mindig akkor nyisd ki amikor üres....
Boltból én csak az elején vásároltam....
Utána nem is fárasztottam magam. Végülis ehhez is szerencse kell, hogy a széf dobjon vmit. Azt meg meg kell szokni, eszméletlen sokan vagyunk, és nem jut mindenkinek. "Sajna"
Pl: én most a Marlboroval nem nyertem semmit, pedig elég sokat szoktam velük nyerni. Valaki meg 2 PDA-t is nyert. A Fortuna nem mindig egyenletesen forog, ugyanolyan sebességgel.
Ez van. Ezért meg nem kell elküldeni senkit a melegebb éghajlatra mert nem nyersz, majd talán mással, Fortunát sem szabad elküldeni, mert a végén nem jön vissza. 
Boltból én csak az elején vásároltam....
Utána nem is fárasztottam magam. Végülis ehhez is szerencse kell, hogy a széf dobjon vmit. Azt meg meg kell szokni, eszméletlen sokan vagyunk, és nem jut mindenkinek. "Sajna"
Pl: én most a Marlboroval nem nyertem semmit, pedig elég sokat szoktam velük nyerni. Valaki meg 2 PDA-t is nyert. A Fortuna nem mindig egyenletesen forog, ugyanolyan sebességgel.
Ez van. Ezért meg nem kell elküldeni senkit a melegebb éghajlatra mert nem nyersz, majd talán mással, Fortunát sem szabad elküldeni, mert a végén nem jön vissza. 
Nem tudom elképzelni, hogy lenne trükkje. Én egyszer nyitottam sorozatban a széfet, először nyakbaaki, rögtön utána 2 pont, utána pedig dugóhúzó. Kb. egy percen belül. Talán ez a titok.
A széfnyitós trükköt én is kérem szépen! Valaki küldje el légyszi.
Őrzik a nagy semmit 

Ez a biztos ajis széf kinyitós dolog,engem is érdekelne priviben!
Mert legtöbbször nálam is nesze semmi,fogdd meg jól!
Mert legtöbbször nálam is nesze semmi,fogdd meg jól!

az utóbbi időben én is kinyitottam vagy 20-szor és semmi,szerintem a széfben is alig van már valami.
Paint
igen, pontosan azt mondtam sajnos. A széfben nálam soha nem volt semmi... Megint van egy csomó pontom, amivel már nem tudok mit kezdeni, mert sem nyereményre nem lehet feltenni, sem boltban venni...
A széfet hogy lehet úgy kinyitni,h legyen benne vmi?? Ez nekem nem tiszta.... Írnál emilt? Kíváncsi vagyok, nekem 0000 eredmény.
igen, pontosan azt mondtam sajnos. A széfben nálam soha nem volt semmi... Megint van egy csomó pontom, amivel már nem tudok mit kezdeni, mert sem nyereményre nem lehet feltenni, sem boltban venni...
A széfet hogy lehet úgy kinyitni,h legyen benne vmi?? Ez nekem nem tiszta.... Írnál emilt? Kíváncsi vagyok, nekem 0000 eredmény.
Egyáltalán nem érdemes nézni az oldalukat....

Paint
Én is ezt írtam.18 pontot gyüjtöttem össze.3-at elpazaroltam valami heti nyereményre ami nem jött be
a többit elszéfesztem és semmi
A boltot én még sosem láttam nyitva mivel nem az elejétől játszottam a játékkal.Az információnál mikor reklamáltam a hölgy elég derüsen csak annyit mondott a telefonba,csak várjak biztos szerencsém lesz.Nagyo örülök így utólag hogy a jobbik énemet mutattam neki és nem küldtem melegebb éghajlatra.(végülis biztos nem ö találta ki ezt a rendszert,csak egy alkalmazott akinek ez a munkája)
Na szóval ez nem az én játékom volt
De remélem lesz ez még másként 
Én is ezt írtam.18 pontot gyüjtöttem össze.3-at elpazaroltam valami heti nyereményre ami nem jött be
a többit elszéfesztem és semmi
A boltot én még sosem láttam nyitva mivel nem az elejétől játszottam a játékkal.Az információnál mikor reklamáltam a hölgy elég derüsen csak annyit mondott a telefonba,csak várjak biztos szerencsém lesz.Nagyo örülök így utólag hogy a jobbik énemet mutattam neki és nem küldtem melegebb éghajlatra.(végülis biztos nem ö találta ki ezt a rendszert,csak egy alkalmazott akinek ez a munkája)
Na szóval ez nem az én játékom volt
De remélem lesz ez még másként 
Rádiós toll,most !!!
mia azt akarod mondani, hogy sem a boltból sem a széfből nem szakítottál?
Mondjuk én eleve nem boltolok, mert nincs időm itt ücsörögni egész nap, meg ha van akkor olyan lassan lép be a gép, hogy tépem a hajam, mert lefagy 5-ször. De a széfet úgy is ki lehet nyitni, hogy legyen benne valami....
Szerintem....
Mondjuk én eleve nem boltolok, mert nincs időm itt ücsörögni egész nap, meg ha van akkor olyan lassan lép be a gép, hogy tépem a hajam, mert lefagy 5-ször. De a széfet úgy is ki lehet nyitni, hogy legyen benne valami....
Szerintem....Az Állami áruház van a tv-ben.
Mint a Pall Mall bolt: csomó kacat, kifosztott bolt.
De a végén tele lesz csupa jó cuccal!
Mint a Pall Mall bolt: csomó kacat, kifosztott bolt.
De a végén tele lesz csupa jó cuccal!

Júhé! mágneses toll! 

akkor bocsi,én nem próbáltam a sátrat,csak láttam azt írta ki heti nyereménynek.