Nagyon köszönöm azoknak a fórumosoknak, akik önzetlenül folyamatosan segítettek hogy 3év után eltud a családom jutni egy pár nap pihenésre. Detki fődíj az egyik.
Köszönöm.
Remélem sok beírás/nyertes / lesz a Fórumon !

" alt="

">
Egész jó hét lesz: 3 autó és 1 Bali, meg sok-sok más.

" alt="

">
Rossmann téma. Az elmúlt hetekben 2alkalommal 'felejtette el' a pénztáros a 4000Ft feletti kupont átadni, én meg tiszta hülye voltam, mert annyira rohantam, hogy csak otthon esett le, hogy hoppá. Írtam az ügyfélszolgálatra, 3hét után válaszoltak, hogy írjam meg, mely üzletek voltak, és hogy blokkal együtt menjek vissza, meg fogom kapni a kupont. A héten behajtom őket🤞
Évikém én is!

" alt="

"> Bár nem ez volt az úti cél!

" alt="

">
Szerintem tök jó minőségű a Kinder-mappa.
A mérete is nagyobb a vártnál, én teljesen elégedett vagyok vele.
Csak azért, hogy ez a téma se tűnjön el:
Maxxon- Pickwick
Ma értesítettek, hogy nyertem, küldtem a blokkot mailben, jött 5 perc múlva a visszaigazolás és a tájékoztatás, hogy a nyeremények postázása folyamatos.
Piros pont.

" alt="

">
Köszönöm sünkutya azonnali segítségét az Auchan játékban, ha zshajni is segít duplán esélyes leszek, és köszönöm hogy segïtettek.😍
Ritka jó fórum ez.👄
Szerintem sada csak arra gondolt,hogy nem jó szót használtál.Nem igazán hallottam még én sem frappáns kapcsolattartásról.
sada- korrekt volt a lebonyolítas is szerintem. Bár nem törekszem csalásra, így a kiskapukat sem keresem/találom meg úgy mint mások.
A Kinder csapatnak köszönet, ma küldtek a hibás hangszóró helyett egy jól működőt.☺
Már letettem róla,de mégis csak megérkeztek a pótnyertes Henkel dobozok,ráadásul szuper új termékekkel!

" alt="

">
Jobban szeretem, ha a kapcsolattartás korrekt, mint ha frappáns.

" alt="

">
Ma idáig csak morogtam , így írok vmi pozitívat.

" alt="

">
A Maxonosokkal idáig nagyon elégedett vok. Azonnal írtak, amikor megkapták a blokkot, és a kapcsolattartás is frappáns volt.
A Signálék javítottak a programukon.
Végre.
Ez a pozitív, ez való ide. Ennyi.
igen, ez akár pozitív is lehet... ha végre én is nyerek. módosult a játékszabály is.
zzizzi 2018-06-15 :: 16:53
Signalék észrevettek valami furcsát?
változott a felület pontos időponttal

" alt="

">
A signal játéknál most már kérnek órát percet is.
A rosszat észre vesszük,a jót ritkán

" alt="

">Szóval szuper,hogy eltűntek az autó reklámok a Webnyeremény oldaláról

" alt="

"> Hála érte
Auchan szerencsekerék - a kezdeti tucat 1 gombóc fagyi, Vodafone SIM kártya után csak sikerült hasznosabb dolgokat is nyerni: medence, Tchibo kávéfőző, rádió, Billerback hengerpárna stb. Jó kis játék volt.

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások