Évikém én is!

" alt="

"> Bár nem ez volt az úti cél!

" alt="

">
Szerintem tök jó minőségű a Kinder-mappa.
A mérete is nagyobb a vártnál, én teljesen elégedett vagyok vele.
Csak azért, hogy ez a téma se tűnjön el:
Maxxon- Pickwick
Ma értesítettek, hogy nyertem, küldtem a blokkot mailben, jött 5 perc múlva a visszaigazolás és a tájékoztatás, hogy a nyeremények postázása folyamatos.
Piros pont.

" alt="

">
Köszönöm sünkutya azonnali segítségét az Auchan játékban, ha zshajni is segít duplán esélyes leszek, és köszönöm hogy segïtettek.😍
Ritka jó fórum ez.👄
Szerintem sada csak arra gondolt,hogy nem jó szót használtál.Nem igazán hallottam még én sem frappáns kapcsolattartásról.
sada- korrekt volt a lebonyolítas is szerintem. Bár nem törekszem csalásra, így a kiskapukat sem keresem/találom meg úgy mint mások.
A Kinder csapatnak köszönet, ma küldtek a hibás hangszóró helyett egy jól működőt.☺
Már letettem róla,de mégis csak megérkeztek a pótnyertes Henkel dobozok,ráadásul szuper új termékekkel!

" alt="

">
Jobban szeretem, ha a kapcsolattartás korrekt, mint ha frappáns.

" alt="

">
Ma idáig csak morogtam , így írok vmi pozitívat.

" alt="

">
A Maxonosokkal idáig nagyon elégedett vok. Azonnal írtak, amikor megkapták a blokkot, és a kapcsolattartás is frappáns volt.
A Signálék javítottak a programukon.
Végre.
Ez a pozitív, ez való ide. Ennyi.
igen, ez akár pozitív is lehet... ha végre én is nyerek. módosult a játékszabály is.
zzizzi 2018-06-15 :: 16:53
Signalék észrevettek valami furcsát?
változott a felület pontos időponttal

" alt="

">
A signal játéknál most már kérnek órát percet is.
A rosszat észre vesszük,a jót ritkán

" alt="

">Szóval szuper,hogy eltűntek az autó reklámok a Webnyeremény oldaláról

" alt="

"> Hála érte
Auchan szerencsekerék - a kezdeti tucat 1 gombóc fagyi, Vodafone SIM kártya után csak sikerült hasznosabb dolgokat is nyerni: medence, Tchibo kávéfőző, rádió, Billerback hengerpárna stb. Jó kis játék volt.

" alt="

">
Pontosabban inkább átálltak.
Végre ráálltak a Niveánál újfajta törölközőre és még tetszik is!

" alt="

">
Adante gyorsan válaszolt

" alt="

">
Penny Plüssök nagyon klasszak

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások