Baba a legnagyobb Főnyeremény! Társalgó
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 42 / 72 oldal |
nadina Te érted ezeket a GYED, Gyes dolgokat? Ha igen lehet privibe egy kérdésem? Köszi
pmjudit!
Itt tudod megnézni, lehet, hogy én tudtam rosszul
http://www.google.hu/search?q=gyes+melletti+munka
v%C3%A9gz%C3%A9s&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozi
lla:hu
" alt="
">fficial&client=firefox-a
Itt tudod megnézni, lehet, hogy én tudtam rosszul
http://www.google.hu/search?q=gyes+melletti+munka
v%C3%A9gz%C3%A9s&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozi
lla:hu

Szia!
Nem mehetsz el vele táppénzre, mivel két ellátást egy gyerek után nem folyósítanak. Ő utána meg már eleve kapod a gyest. (az nem számít, hogy kinek utalják)
Ha jól tudom, akkor a másik gyerkőccel sem, de ebben nem vagyok biztos.
Nem mehetsz el vele táppénzre, mivel két ellátást egy gyerek után nem folyósítanak. Ő utána meg már eleve kapod a gyest. (az nem számít, hogy kinek utalják)
Ha jól tudom, akkor a másik gyerkőccel sem, de ebben nem vagyok biztos.
Léghyszi segítsetek!
Kisfiam márciusban lesz 2 éves és megyek vissza dolgozni, ő megy a bölcsibe.
A törvény lehetőéget biztosít arra, hogy igénybe vegyem a Gyest is /ill. nálunk a nagymama lesz vele gyesen/.
Viszont nem tudom, hogy ha a gyerek beteg lesz, mehetek-e táppénzre - hiszen gyesen van vele a mama. Valamint mi van akkor, ha a nagyobbik gyerek lesz beteg?
Légyszi segítsetek. Vagy szerintetek hol tudok utána nézni?
Találok olyan oldalt, ahol a szakértő válaszol?
Kisfiam márciusban lesz 2 éves és megyek vissza dolgozni, ő megy a bölcsibe.
A törvény lehetőéget biztosít arra, hogy igénybe vegyem a Gyest is /ill. nálunk a nagymama lesz vele gyesen/.
Viszont nem tudom, hogy ha a gyerek beteg lesz, mehetek-e táppénzre - hiszen gyesen van vele a mama. Valamint mi van akkor, ha a nagyobbik gyerek lesz beteg?
Légyszi segítsetek. Vagy szerintetek hol tudok utána nézni?
Találok olyan oldalt, ahol a szakértő válaszol?
Sziasztok!
Itt volt téma a bárányhimlő, ezért itt kérdezném (az enyéim ui. már nem babák
" alt="
"> ) Ha két testvér közül csak az egyik esett át a betegségen, és a másik nem kapta el tőle (egy szobában is alszanak), érdemes a másik gyereket beoltatni, vagy szerzett valamiféle védettséget? A fiamon sajnos megmaradt egy-két pötty helye, szerencsére nem az arcán, de szeretném ezt megelőzni a csajszinál.
Itt volt téma a bárányhimlő, ezért itt kérdezném (az enyéim ui. már nem babák

Ezt most találtam:
" Az anyaság a legtitokzatosabb szentség a világon. Fájdalomban, könnyben születik, mérhetetlen öröm és bánat fakad belőle. De nagyobb boldogságot nem adhat semmi, mint anyának lenni. "
" Az anyaság a legtitokzatosabb szentség a világon. Fájdalomban, könnyben születik, mérhetetlen öröm és bánat fakad belőle. De nagyobb boldogságot nem adhat semmi, mint anyának lenni. "
Sziasztok!
Nem tudom jó helyen kérdezem-e, de valaki nem tudja mildibé tápszer honlapját?
Nem tudom jó helyen kérdezem-e, de valaki nem tudja mildibé tápszer honlapját?
betti79: Mielőbbi gyógyulást a kisfiadnak! A mesék nagyon sokat segítenek a gyerekeknek, s bár nekünk sohasem volt elég a meséből, még ki is kellett találnom meséket elalvás előtt, azért sok szép pillanat maradt meg ezen esetékből. Az én fiam már 10 éves, de még mindig szereti a meséket.
Nem tudom ki mennyire szokott olvasni a manókájának, de mi rendszeresen mesélünk. Most fedeztük fel a Bogyó és Babóca sorozatot, rettenetes nagy sikert aratott, sőt ismerősöknél is bevált. Ajánlom figyelmetekbe, ha valaki nem ismerné még!
" alt="
">

nadina
Kisfiam be van oltva, 3 hete nem volt oviban, lappangási idő ide vagy oda, tegnap reggelre jöttek ki a pöttyök. Azt mondta az orvos, hogy ha karácsonyra nem jön ki rajta, már nem is fog. Hát tévedett.
Nem túl sok a pöttye, se nem lázas, de sajnos ő már vakaródzik.
Jobbulást nektek!!!
Egyébként országszerte most van "szezonja" a bárányhimlőnek!
" alt="
">
Kisfiam be van oltva, 3 hete nem volt oviban, lappangási idő ide vagy oda, tegnap reggelre jöttek ki a pöttyök. Azt mondta az orvos, hogy ha karácsonyra nem jön ki rajta, már nem is fog. Hát tévedett.
Nem túl sok a pöttye, se nem lázas, de sajnos ő már vakaródzik.
Jobbulást nektek!!!
Egyébként országszerte most van "szezonja" a bárányhimlőnek!

Úgy látszik tegnap kicsit naiv voltam. Azt hittem, hogy most vagyunk a betegség tetőfokán, de nem. Szinte óráról-órára jönnek elő a kiütések. Akárhányszor ránézek a babára, mindig látok egy újabbat. Ennek sose lesz vége?
" alt="
"> Az az egy mázlink van, hogy nem vakarózik.

Nem lesz semmi baj!!
" alt="
">

szőkebabu
Mi azt reméltük, hogy most kimarad, közeleg és névnapja és a szülinapja és most nagyon szomorú. Azért remélem az oltás mellett nem lesz annyira beteg.
Mi azt reméltük, hogy most kimarad, közeleg és névnapja és a szülinapja és most nagyon szomorú. Azért remélem az oltás mellett nem lesz annyira beteg.
szőkebabu Hozzászólás - 2009. január 01. :: 13:27
Legalább túl lesztek rajta!
Én kétszer kaptam el,ami állítólag nem lehet.
De voltam kiskoromban,majd 20 évesen szilveszter este újra
" alt="
">
Pont lakásavató házibulit tartottunk és én 40 °-os lázban fetrengtem.
Senki sem kapta el tőlem, pedig össze-vissza puszilgattak.
" alt="
">
betti79 Hozzászólás - 2009. január 01. :: 13:25
Az én idei első nyereményem bárányhimlő a kisfiamnak.
" alt="
">
Ez is jól kezdődik.
" alt="
">
Legalább túl lesztek rajta!
Én kétszer kaptam el,ami állítólag nem lehet.
De voltam kiskoromban,majd 20 évesen szilveszter este újra

Pont lakásavató házibulit tartottunk és én 40 °-os lázban fetrengtem.
Senki sem kapta el tőlem, pedig össze-vissza puszilgattak.

betti79 Hozzászólás - 2009. január 01. :: 13:25
Az én idei első nyereményem bárányhimlő a kisfiamnak.

Ez is jól kezdődik.

nadina, 2 hét a lappangási ideje a bárányhimlőnek, és ha be van oltva az nem garancia arra, hogy nem kapja el, csak hogy kevésbé esélyes, hogy elkapja, ha igen, akkoris gyengébb lefolyással, de hordozó lehet
" alt="
">

Nekem azért volt hihetetlen, mert én voltam bárányhimlős és még szoptatom a babát (tehát valahol megkapja az immunanyagokat) + még a fiam is be van oltva és nem vittem az óvodába, ahol összeszedhette volna.
A gyerekorvosunk is azt mondta, hogy nem godnolná, hogy így el fogja kapni.
Hát elkapta.
A gyerekorvosunk is azt mondta, hogy nem godnolná, hogy így el fogja kapni.
Hát elkapta.
Nálunk az oviban egész decemberben járvány volt, ki volt írva az ajtóra is. Kisfiamon összesen 4pötty volt karácsonykor, nem vittem el dokihoz, igaz még mindig nem vagyok benne 100%-ig biztos, hogy bhimlője volt, vagy csak annak hatására képzeltem, hogy az oviban nagyon sokan elkapták. A 2hét lappangási időn nálunk már letelt talán már nem jön ki rajta ....
Jól kezdődik az év! A kislányom bárányhimlős lett! Hogy hogyan, az még rejtély. A fiam ovistársai között nagyon sokan betegek lettek, de ő nem találkozott velük. Elvileg így, közvetlen kontaktus nélkül nem kaphatja el.( A fiam viszont be lett oltva, neki semmi baja.) Ez a bárnyhimlő sem olyan, mint gyerekkoromban. Én emlékszem tele voltam kiütésekkel. Most viszont összesen 8 pötty van a babán. Ha nem jöttek volna az ünnepek lehet, hogy el sem viszem orvoshoz. Annyira rosszat lehetett hallani a bárányhimlőről és a szövődményeiről. Szerencsére ez most enyhe lefolyású. Állítólag most járvány van, más is beteg?
A FP tanulókutya az Intersparban 5500Ft volt a múlt héten, máshol 10000.
Anyukák, köszönöm szépen a segítségeteket!
Én is hasonlókat nézegettem a neten, de így még jobb, hogy Ti is azt mondjátok, hogy jók ezek. Most már leszűkült a kör, s az általatok ajánlottakból fogok választani.
Köszönöm mégegyszer Mindenkinek a segítséget.
Nagyon aranyosak vagytok
" alt="
">
Én is hasonlókat nézegettem a neten, de így még jobb, hogy Ti is azt mondjátok, hogy jók ezek. Most már leszűkült a kör, s az általatok ajánlottakból fogok választani.
Köszönöm mégegyszer Mindenkinek a segítséget.
Nagyon aranyosak vagytok