Indítson nyereményjátékot a...
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 42 / 68 oldal |
Dr. Oetker indíthatna: elég sok lekvárt eltettem 3:1-gyel és a cukor nélküli müzlijük is fini.
Kellene már Calgonit játék, elfogyott itthon az összes bogyóm. Tavaly egész évben volt vele játék, most meg semmi. 

A Sió nem akar az idén nyáron ?
Bauhaus - nagy vásárlást tervezek ott (fürdőszoba felújítás), jó lenne visszanyerni valamit az árból! 

A DM a saját márkás cuccaival. A kozmetikumokról nem tudok nyilatkozni, de a tisztítószerek nagyon jók.
A folttisztító szappan mentett már meg olyan fűfoltos gyerekgatyát, amit a V...sh nem tudott.

Én is a Darlingra szavazok
Onnan már van takarón + müzlistálunk

Theodora, Szentkirályi!!!
kutyakajáról jut eszembe!Béres-A alucsomis gyorskajája is olyan jellegű,nekem nem jött be,a pulykafalatkák szerintem a darling-ba szebbek,mint ebbe a kajába!brrr...csak erős idegzetűeknek!

Milli krémtúró. Tavaly nyáron volt.
Valamilyen kutyakajás is indulhatna ( Darling, Pedigree, Chappi ). Vénusz és Floriol is rég volt
Calgon, Somat, Vénusz étolaj, Floriol és a Bertolli is indíthatna már játékot!
A Pick szalámi is régen játszott...

A Pick szalámi is régen játszott...
Hamé. Folyamatosan megy a reklámja a TV-ben, kiegészíthetnék egy fedőfóliás/vk-os beküldéssel.
pont nekem is a milky way tejitalos dobozokról jutott eszembe, ezzel is lehetne már játék...
MAGGI is találhatna ki valamit a pontokkal vagy vonalkódokkal.
..... a Multifilter is régen indított játékot, Somat hallgat még mindig..a Schlossgold is indítson nyereményjátékot!
/nem tudom eljut-e hozzájuk ez a sok kérés,,,?...
/nem tudom eljut-e hozzájuk ez a sok kérés,,,?...
A Boci csoki is olyan gyatrán ment... azzal legalább évekkel ezelőtt nyertem mobil-telót, akkor még újdonság volt a handy , örültem is nagyon akkor....../ pedig bármilyen boci csomagolásból kellett beküldeni vonalkódot 10-et, ha jól emlékzem/ , azóta nem nagyon erőlködnek..
milky way ébredhetne az átcsomagolás után!
A knorr máskor jobb akciókat indított, vonalkódosakat és nem egyforma termékükkel... ez a mmostani gyengécske nagyon és nem is biztos, hogy nyerünk.. Húzz bele Knorrr. mert nem veszlek meg! 

én a gyermelyire szavazok, igaz még nem tettem félre egy csomagolást sem, de állandóan azt esszük.
jöhet mellé még a knorr, meg a maggi is. ezekkel úgyis sok akció volt mostanában.
jöhet mellé még a knorr, meg a maggi is. ezekkel úgyis sok akció volt mostanában.
vonalkódost a Domestos