Pom BAR plüss maci a szabályzatban 60*50*40cm......
a valóságban 24cm......a gyerek nagyon csalódott.
Negatív tapasztalatok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 42 / 2011 oldal |
Bárcsak elmondhatnám ugyanezt a Frei-csomagot illetően. Többszöri üzenetváltás óta még mindig semmi...
Pénteken megérkezett az Omnia nyeremény, úgyhogy mégsem volt kamu! 🤗
Kamuoldal ígéri, hogy nyereményjátékon szerezhetünk szegedi bérletet:
https://szegeder.hu/helyi/2024-08-15/kamuoldal-ig
eri-hogy-nyeremenyjatekon-szerezhetunk-szegedi-berle
tet/66bdb73247d3c002f0044d4c
https://szegeder.hu/helyi/2024-08-15/kamuoldal-ig
eri-hogy-nyeremenyjatekon-szerezhetunk-szegedi-berle
tet/66bdb73247d3c002f0044d4c
nyikolaj007
real boltokat nagy ívben kerülöm, csak végszükség esetén térek be olyan üzletbe.
Azon üzletek nyereményjátékait meg sem nézem már.
real boltokat nagy ívben kerülöm, csak végszükség esetén térek be olyan üzletbe.
Azon üzletek nyereményjátékait meg sem nézem már.
Reál 30 ezres!!!!!!
Megfogadtam , nemhogy nem töltök fel egyetlen blokkot se,de még a nyerteslistát sem nézem meg....
Megnéztem!!!!!
Minden hónapban kiveri nálam a biztosítékot!!!!!
Ez senki szemét sem bántja????
Ez nem egyszeri dolog ,ez már szinte évek óta így megy.
Esély sincs a nyerésre!!!!
Kapzsi g....cik.😬
Megfogadtam , nemhogy nem töltök fel egyetlen blokkot se,de még a nyerteslistát sem nézem meg....
Megnéztem!!!!!
Minden hónapban kiveri nálam a biztosítékot!!!!!
Ez senki szemét sem bántja????
Ez nem egyszeri dolog ,ez már szinte évek óta így megy.
Esély sincs a nyerésre!!!!
Kapzsi g....cik.😬
anyoka
Amit pityesz76 ír (5000), az a történelem,
amit én írok (4000) az a jövő: 15.-én kezdődik.
Amit pityesz76 ír (5000), az a történelem,
amit én írok (4000) az a jövő: 15.-én kezdődik.
Sőt még be tették egy regre azt hiszem napi 3 blokkot lehetett tölteni.
jó, értettem.
A korlátozás megvolt, csak nem értettem mire írja sada a 4000 Ft-ot...
A korlátozás megvolt, csak nem értettem mire írja sada a 4000 Ft-ot...
anyoka
A végetért 5000 Ft os legyen élmény a mosás játék szabály 8.pontja :
"1 játékos ill. 1 háztartás 1 db napi és egy darab heti nyereményre jogosult.. .
Egy háztartás fogalma alatt azonos lakcim alatt élőket tekinti ,függetlenül a rokoni kapcsolat tól.
A végetért 5000 Ft os legyen élmény a mosás játék szabály 8.pontja :
"1 játékos ill. 1 háztartás 1 db napi és egy darab heti nyereményre jogosult.. .
Egy háztartás fogalma alatt azonos lakcim alatt élőket tekinti ,függetlenül a rokoni kapcsolat tól.

Nem is tudtam.

anyoka az első ecofamily játéknál 3 a mostaninál 1 kártya volt nyerhető... amit sada említett azt azért tette, hogy úgy kellene csinálni és akkor nincs blokkgyűjtés.
Nekem az a fura, hogy az "olcsó"/"blokkgyűjtős" játékoknál általában nagyobb nyeremények vannak, míg a több feltételes játékoknál kevésbé.
Szerintem az egy és/vagy olcsó termékes játékoknál sok pici nyereményt és egy vagy több közepes értékű díjat kellene kiosztani. Pl. a mostani Pom-Bär játék jó ilyen szempontból.
Míg ha drágább és/vagy összetettebb a játék, ott több közepes díjat és egy vagy több nagy díjat.
Szerintem az egy és/vagy olcsó termékes játékoknál sok pici nyereményt és egy vagy több közepes értékű díjat kellene kiosztani. Pl. a mostani Pom-Bär játék jó ilyen szempontból.
Míg ha drágább és/vagy összetettebb a játék, ott több közepes díjat és egy vagy több nagy díjat.
Elbeszéltek egymás mellett...
A már végetért játéknál nem volt korlátozás, csak a min. vásárlási érték. A majd 15.ével kezdődőn pedig 4000-ért kell majd Unilever terméknek lennie.
A már végetért játéknál nem volt korlátozás, csak a min. vásárlási érték. A majd 15.ével kezdődőn pedig 4000-ért kell majd Unilever terméknek lennie.
Ennyi...
Nem 1 v 2 Unilever kell, hanem legalább 4.000 Ft értékben promócióban résztvevő Unilever termék.
Szerintem ilyen blokkokkal nincs tele a szemetes.
Szerintem ilyen blokkokkal nincs tele a szemetes.
Akkor ezt is el kell mondani az ecofamilynek...
De eszméletlenül "jó" játék, vásárolj 5000ért, és nyerhetsz 5000t,
" alt="
"> persze, csomagot is, meg külön, meg fődíjat is... de annak kisebb az esélye.
De eszméletlenül "jó" játék, vásárolj 5000ért, és nyerhetsz 5000t,

A 3 az korrekt volt, az is korlátozás a legtöbb családnak, de már ennyiért érdemes elmenni vásárolni. Mondjuk én még ott nem találtam eldobált blokkot, viszont lehetett volna az is, hogy kötelezően legyen rajta mondjuk 2 Henkel, vagy Unilever, vagy mittudomén mi és akkor kevésbé blokkgyűjtős annak, aki hozzáfér.
Pl: Aki nem vásárolta le az előző két játék kártyáit, az visszaadhatja nekik ha nyer.
" alt="
">

Mert blokkgyűjtős játék, és ne nyerjék tele magukat az ismert családok, és egyes nagyságos urak betelefonáltak gondolom, és az előző játékban 3 megnyerhető kártyát 1re csökkentették.
Legközelebb mi adunk az ecofamilynek vmi nyereményt, ha nyerünk.
" alt="
">
Mert az 1t is lehet csökkenteni.
" alt="
">
Legközelebb mi adunk az ecofamilynek vmi nyereményt, ha nyerünk.

Mert az 1t is lehet csökkenteni.