Korcika
A baj az, hogy valószínűleg "beragadt" ez az értesítés az informatikai rendszerben a lebonyolítónál. Nem túl reális, hogy egy ekkora promóciónál még az 5. napon van gyorsasági nyeremény (a 100-ból). Valószínűleg naponta nem 10-20 db, hanem sokkal inkább több-100... netán több-1000 pályázat érkezik...
Többen írták (írtuk), hogy mostanában egyre több játék akadozik, ügyetlenkednek a lebonyolítók, bénázik a szerver, nem kapunk válaszokat az érdeklődő üzenetekre, stb. Nálam idén a Kinder volt a "csúcs" (az első napokban az idő nagyobb részében NEM műkódött a feltöltés, és csak a kisebb részében igen), de ezt már elengedtem.
Szerintem annyit tudsz tenni, hogy írsz a lebonyolítóknak, és bízol benne, hátha kitalálnak valami értelmes kompenzációt! (Nekem nagyon úgy tűnik, hogy jóval több nyertes értesítés ment ki, mint amennyi nyeremény ténylegesen rendelkezésükre áll(t). Majd írd/írjátok meg ide is, hogy mit jeleztek vissza, komolyan, engem is érdekel!)
Sziasztok !
Én is megjártam, a powerade-val jan. 6-án adtam fel a férjem is nyert és én is.Nincs a gyorsasági között a nevünk, pedig benne voltunk a 100-ban. A baj az, hogy én nem fotóztam le a képernyőt.
Elküldtem én is reklamációt a BangBang-nak, hogy "itten bangbang lesz" ha elsípolják a gyorsasági nyereményünket! Csatoltam a nyertes nyugta fotóját és a nyerésről szóló képernyőfotót is;-)
Én sem látom a nevem a Powerade nyertesek között, e-mailben elküldtem nekik a gratuláció képernyőfotót. Kíváncsi vagyok mit kezdenek ennyi jogos reklamációval...
Powerade SPAR kapcsán:
A játék 2025.01.02-án kezdődött. Itt, a fórumon visszakeresve 01.06-án még kb. 5 emberke jelezte, hogy nyert gyorsaságit. Vagyis 5 nappal az indulás után?! belefértek az első 100-ba. Na, ez azért gyanús!
Továbbá: az hagyján, hogy most, 7 nappal a játék befejezése után sem teljes a gyorsasági lista (94/100), de a napi (5/36), a heti (4/5), illetve a fődíjasok névsora (0/3) is eléggé foghíjas.
Sajnos nem a régi már ez a Bang-Bang! (Pedig őket bírtam, egész normális lebonyolító csapat voltak!)
Zorro sajnos nem csak náluk van zűr. Idén nem tudom mi van a lebonyolítókkal de nagyon remélem hogy abba marad mert nem lenne jó egész év így zajlana ....
Nálam is 2 gyorsasági sikerült de sehol a nevünk.Ideje lenne az illetékesnél bepanaszolni a banbangot,mert mostanság elég zürös a társaság.
Mi sem vagyunk a listán 3-an.
nyikolaj007 .Én is küldtem képernyőfotót és a nyertes blokkot is. Válasz semmi.
Szerintem ugyanaz a lebonyolító, mint a Lidl pöttyösnél. Ott sem jött e-mail és minden kommunikáció nagyon nehézkes volt. Mi kettőt nyertünk elvileg, de csak egyikőnk neve van kint(ő sem kapott e-mailt), a másikat én el is engedtem, mert amúgy is hihetetlen volt hogy a beírás napján este még volt a 100-ból.
Férjem és tesóm is nyert gyorsasági nyereményt de nekik sincs kint a nevük és email sem jött azóta se
Írtam nekik, mert az én nevem sincs a listában. Jan. 6-án 11 felé adtam be, tehát még az elején.
Mi is nyertünk Powerade gyorsaságit még a legelején, de nevünk nem szerepel a nyerteslistán. Az azonnal felugró "Gratulálunk, Nyertél!"lefotózva!
Hát ezért szerintem reklamáljatok. Emailt is kaptatok, nem ?
Csatlakozom. Viszont így már nagyon úgy néz ki, hogy tovább mutatta a gyorsasági nyereményt, mint amennyit szándékoztak kiosztani.
Igen, én is nyertem és a férjem is gyorsaságit de mi sem vagyunk a listán.
Na alljunk mar meg egy pillanatra Par eve volt egy fonyeremeny ami csak eg oda- vissza repjegy volt Talan Los Angelesbe? En inteztem el h a nyertes kapott meg melle 4 csillagos 4 ejszakas felpanzios ellatast- csak szolok! Az a tull szoknya milyen derekboseggel lenne?
anyoka
VF esete azért nem ugyanaz.
Valóban gyakran morgott, amikor apróságok, kacatok miatt elbukta az esélyét a fődíjra, de rengeteg játékot írt be a wny-re és sok probléma megoldását kiharcolta.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások