Termékekkel kapcsolatos tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 42 / 63 oldal |
törpi: oké, majd átküldöm este
sünkutya: leírod a 2 receptet? köszi. ez akkor már tuti bevált recept
" alt="
">
" alt="
">Én is megsütöttem a Princess leveles tésztát.
Az egyikből sajtos roló lett, a másikból sósrúd készült. Nekem szép magasra megnőtt. Közben kimentem teregetni és mire visszamentem a sósrúd eltűnt a tányérról. A fiúk mind megették.
" alt="
">
Kénytelen voltam még 2 csomagot kiolvasztani, hogy holnapra is maradjon.
Az egyikből sajtos roló lett, a másikból sósrúd készült. Nekem szép magasra megnőtt. Közben kimentem teregetni és mire visszamentem a sósrúd eltűnt a tányérról. A fiúk mind megették.
" alt="
">
Kénytelen voltam még 2 csomagot kiolvasztani, hogy holnapra is maradjon.
mel6: nekem tökéletesen sikerült, valamit nem jól csináltál. Szobahőmérsékleten kiolvad majd én még nyújtottam is rajta kicsit. Töltelék bele (diós) és egybe feltekertem. De lehet kifliket is vagy batyukat vagy sajttal kockára vágva.
Princess leveles tészta: nagyon szar. Nem sül meg, tiszta morzsa az egész
" alt="
">
" alt="
">Minya
Pontosat nem tudok, mert tesóm több dolgot vett, de valahol 600 forint körül van.
Pontosat nem tudok, mert tesóm több dolgot vett, de valahol 600 forint körül van.
betti79, mennyibe kerül ez a tea ?
Viki
Egyenként van csomagolva kis fehér textil (selyem, de lehet muszlin) "zacskóba". Nagyon szupi!
Egyenként van csomagolva kis fehér textil (selyem, de lehet muszlin) "zacskóba". Nagyon szupi!
Na tudtam én hogy ott vette. És egyenként be van tasakolva? Én nagyon szeretem a Tcibo boltot annyi mindent vetem már ott, még kuktát is és szuper.
" alt="
">
Rászoktam az ott vásárolt és helyben darált kávéra is, de annak sajna meg nincs vonalkódja.
" alt="
">
" alt="
">
Rászoktam az ott vásárolt és helyben darált kávéra is, de annak sajna meg nincs vonalkódja.
" alt="
">
Tchibo boltban vette tesóm Pécsen az Árkádban.
Viki, nem fogsz csalódni!
Viki, nem fogsz csalódni!
Tchibo boltban tuti van. Aréna, MOM park. Én is fogok venni, gerjedek az ilyenekre.
Köszi Betti.
Köszi Betti.
hol lehet kapni? Szeretem a finom teákat...
fozo.gabi
Tuti nem fogod megbánni! Én is tesómnál ittam először, most épp két dobozra adtam le neki rendelést!
" alt="
">
Tuti nem fogod megbánni! Én is tesómnál ittam először, most épp két dobozra adtam le neki rendelést!
" alt="
">Köszi betti79!
Valszeg én kipróbálom
" alt="
">
Valszeg én kipróbálom
" alt="
">Ha valaki nagyon szereti a finom teákat, ajánlom figyelmébe a Tchibo Tandalti teát!
" alt="
">
Isteni finom gyümölcstea, ráadásul már mikor az ember a dobozt a kezébe fogja, vagy a dobozt kibontva a filtereket megpillantja (vékony selyemhálóban van a teafű a gyümölcsdarabokkal, nem pedig papírban), megbizonyosodik róla, hogy tökéletesen választott!
" alt="
">
" alt="
">
Isteni finom gyümölcstea, ráadásul már mikor az ember a dobozt a kezébe fogja, vagy a dobozt kibontva a filtereket megpillantja (vékony selyemhálóban van a teafű a gyümölcsdarabokkal, nem pedig papírban), megbizonyosodik róla, hogy tökéletesen választott!
" alt="
">Marcsi35,
azt a penész-eltüntetőt hol lehet kapni?
azt a penész-eltüntetőt hol lehet kapni?
én is csatlakozom a rafinéria pártiakhoz. nem biztos, hogy olyan borzasztó annak a családnak. nem mindenki engedheti meg magának, hogy egész nap otthon üljön és lesse a család kívánságát. egyszerűen csak főtt ételt szeretne a család asztalára tenni. és persze a bolti zöldségekben található vegyszerekről már ne is beszéljünk. egyébként az adalékok nélkül meg sem tudnánk enni az ételeket. kóstoljátok meg a bébipürét
" alt="
"> borzasztó
" alt="
"> borzasztóNekem is kerekedett a szemem, ennél jobban a krumplistészta zacskóban-on lepődtem meg.
Hát igen, ismerni kell a fűszereket, egyéb hozzávalókat, nálunk már a fiam is pillanatok alatt olyan ízeket kreál, hogy az ilyen porok a közelükbe sem jönnek. Ja, és nem akarok az adalékanyagokkal jönni, na-glutamát, stb. :-))
Nézem a reklámot, a nő az asztal közepére rakja a silány, semmi szakácstudomány kaját, hát sajnálom azt a családot. Nemrég tudtam meg, hogy a pari levesbe is ételízesítő kell. :-)
Nézem a reklámot, a nő az asztal közepére rakja a silány, semmi szakácstudomány kaját, hát sajnálom azt a családot. Nemrég tudtam meg, hogy a pari levesbe is ételízesítő kell. :-)
VViki: biztos anélkül is finom, mert jó alapanyagokból csak jó dolog sülhet ki
" alt="
"> de ettől a főzőtejszínes rafinériás keveréktől lett olyan szottyos
" alt="
"> anélkül nekem picit száraz lett volna sőt mi a krumplit is mellette sütöttük ami szintén olyan lett
" alt="
"> isteni
" alt="
">
" alt="
"> de ettől a főzőtejszínes rafinériás keveréktől lett olyan szottyos
" alt="
"> anélkül nekem picit száraz lett volna sőt mi a krumplit is mellette sütöttük ami szintén olyan lett
" alt="
"> isteni
" alt="
">