Magyar termék
Mikor postáz? Jan. 04-től 70 napon belül?
(Szeptember elején nyertem csomagot)
Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 411 / 9339 oldal |
Mindenkinek köszönöm a válaszokat!
Iszasa
Nekem a 20ezer Ft-os nyereményt 4 db 5 e. utalványként küldték.
Tesco önkiszolgáló kassza simán elfogadta egymás után mind a négyet.
Hisz rajta van a vonalkód...
Nekem a 20ezer Ft-os nyereményt 4 db 5 e. utalványként küldték.
Tesco önkiszolgáló kassza simán elfogadta egymás után mind a négyet.
Hisz rajta van a vonalkód...
Én is nyertem Tesco utit, nekem is 5 db ezres jött. Letöltöttem és simán ment a beváltásuk, mintha csak egy Clubcard utalvány lett volna. Igaz én boltban, önkiszolgáló kasszánál váltottam be és kellett a pénztáros segítsége, mert jóvá kellett hagynia a terminálon.
Aki nyert a tavalyi Tesco-Ceres játékon 5000ft-os Tesco E utalványt az be tudta váltani?
Több sebből vérzik,egyrészt 5db 1000ft-os uti jött(tehát nem 1db 5000ft-os!),és ha jól értelmezem a webáruházas vásárlást,egyszerre 1db váltható be.Ami pont semmit sem ér,mert a szállítás meg minimum 800ft.....szóval 200ftért nem érdemes szórakozni....
Másrészt nincs kuponkód(csak pin kód a jelszóhoz---amit viszont nem is kér!),az utalványon meg vonalkód van.
Szóval beváltani nem sikerül.
Írtam nekik,elolvasták,de nem válaszolnak....
Ha valakinek sikerült beváltani írjon már,köszi.
Több sebből vérzik,egyrészt 5db 1000ft-os uti jött(tehát nem 1db 5000ft-os!),és ha jól értelmezem a webáruházas vásárlást,egyszerre 1db váltható be.Ami pont semmit sem ér,mert a szállítás meg minimum 800ft.....szóval 200ftért nem érdemes szórakozni....
Másrészt nincs kuponkód(csak pin kód a jelszóhoz---amit viszont nem is kér!),az utalványon meg vonalkód van.
Szóval beváltani nem sikerül.
Írtam nekik,elolvasták,de nem válaszolnak....
Ha valakinek sikerült beváltani írjon már,köszi.
Fórumról már kapott is egy csere ajánlatot az autó nyertes.
" alt="
">
" alt="
">És a Visa kártyás autót ki nyerte?
Bolla László Zsolt
Opel Mokka-e Edition elektromos autó, egy Mobiliti feltöltőkártya 600 000 Ft értékben és egy
Mastercard® alapú Edenred bankkártya 1.800.000 Ft értékben
Opel Mokka-e Edition elektromos autó, egy Mobiliti feltöltőkártya 600 000 Ft értékben és egy
Mastercard® alapú Edenred bankkártya 1.800.000 Ft értékben
És ha ez még nem lenne elég, a Real Madrid is kikapott...
A nádudvaritól hívott egy hölgy, hogy türelmet kér, mert olyan sok volt a részvevő a játékban, hogy időbe telik, mire külföldről megérkeznek a termékek.
sada
Nekem is így logikus, de mikor elsőnek hívott a hölgy, az volt hozzám a kérdése, hogy megérkezett-e már hozzám ? Mondtam még nem.
Erre volt az a válasz, hogy pedig már itt kéne, hogy legyen, de akkor biztos hétfőre ideér majd. Aztán mondott valamit, hogy a külföldről érkező csomagok kiszámíthatatlanok ?! Meg, hogy ha mégsem érne ide akkor jelezzek.....
Nekem ők, rendkívül kaotikusak...
Vágási Feri
Teljesen egyetértek.
Ha egy játéknál több 100 nyeremény van, hát hivatkozzanak beszerzésre, akármire.. (Bár akkor sem értem miből gondolják, hogy majd egyszerre be fognak tudni szerezni x darabot ...) De mikor meghírdetnek egy több hónapos játékot ahol mondjuk csak heti díjak vannak... Miért nem szerzik be amíg tart a játék ???
Nem logikus... Nem életszerű.... Kvázi tök értelmetlen...
Nekem is így logikus, de mikor elsőnek hívott a hölgy, az volt hozzám a kérdése, hogy megérkezett-e már hozzám ? Mondtam még nem.
Erre volt az a válasz, hogy pedig már itt kéne, hogy legyen, de akkor biztos hétfőre ideér majd. Aztán mondott valamit, hogy a külföldről érkező csomagok kiszámíthatatlanok ?! Meg, hogy ha mégsem érne ide akkor jelezzek.....
Nekem ők, rendkívül kaotikusak...
Vágási Feri
Teljesen egyetértek.
Ha egy játéknál több 100 nyeremény van, hát hivatkozzanak beszerzésre, akármire.. (Bár akkor sem értem miből gondolják, hogy majd egyszerre be fognak tudni szerezni x darabot ...) De mikor meghírdetnek egy több hónapos játékot ahol mondjuk csak heti díjak vannak... Miért nem szerzik be amíg tart a játék ???
Nem logikus... Nem életszerű.... Kvázi tök értelmetlen...
Június elsején indult a játék, havonta 4 nyeremény vala, azaz 28 db.
Ezt a 28 nyereménytárgyat síííííííííímán be tudták volna szerezni az elmúlt évben. Azzal kellett volna indítani a nyáron. Nem romlik meg a pesti raktárban...
Oké, benne van a nyj szabályzatban, hogy a sorsolást követő 60. napIG vehető át a nyeremény, de ez sem életszerű, egész eccerűen indokolatlan.
Ezt a 28 nyereménytárgyat síííííííííímán be tudták volna szerezni az elmúlt évben. Azzal kellett volna indítani a nyáron. Nem romlik meg a pesti raktárban...
Oké, benne van a nyj szabályzatban, hogy a sorsolást követő 60. napIG vehető át a nyeremény, de ez sem életszerű, egész eccerűen indokolatlan.
sada
mailt küldtem
mailt küldtem
Itt van:
https://nyeremenyjatek.spar.hu/bundles/game/maste
rcard/nyerteslista.pdf
Herta 3 hete beírta a nyertesek topicba.
https://nyeremenyjatek.spar.hu/bundles/game/maste
rcard/nyerteslista.pdf
Herta 3 hete beírta a nyertesek topicba.
Szerintem múlt héten még fenn voltak a nyertesek.
Most én sem találom
https://nyeremenyjatek.spar.hu/nyertesek
Most én sem találom
https://nyeremenyjatek.spar.hu/nyertesek
Rekettye 2023-02-05 :: 14:08
Valaki tudja, hogy ki nyerte a Sparos Mastercard fődíjat?
https://nyeremenyjatek.spar.hu/fizessokosan
nem volt túl transzparens ez a játék
Valaki tudja, hogy ki nyerte a Sparos Mastercard fődíjat?
https://nyeremenyjatek.spar.hu/fizessokosan
nem volt túl transzparens ez a játék
Marcsika58
Ügyfélszolgálat: munkanapokon hétfőtől péntekig 08:00 – 16:00 óráig,
Telefon: +36 54 480 633, e-mail: nadudvari@nagisz.hu
Ügyfélszolgálat: munkanapokon hétfőtől péntekig 08:00 – 16:00 óráig,
Telefon: +36 54 480 633, e-mail: nadudvari@nagisz.hu
Nádudvaritól én még csak az első körös beváltásomat kaptam meg. Minden körben váltottam be pontot, a többiről még semmi hír.
Tisztelt Fórumozók !
Megtudná adni nekem valaki a Nádudvari telefonszámot reklamálásra.
Levelemre nincs válasz.
Köszönettel:
Megtudná adni nekem valaki a Nádudvari telefonszámot reklamálásra.
Levelemre nincs válasz.
Köszönettel:
Úgy gondoltam, h nagy tételben megrendelték külföldről.
Az egyéni csomagok összeállítása már nyilván itthon történik.
Az egyéni csomagok összeállítása már nyilván itthon történik.