hello
egy 3 pontos pampers cserere var. ajandek bogre v. milka ajandek (nem a gyorsasagi tehen), inkabb a termo bogre erdekelne v. libero upandgo 7kilotol.
vagy mondd mit tudsz adni.
// Baba-Mama csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 412 / 539 oldal |
hidegpárásítót keresek gyerekszobába
Lenne 1 db Milumil 2 kódom, és 3 db Milupa Kódom
1 db Milka csomagolásom
Liberó bábot keresek cserébe kisfiam részére ( de nem a nyuszit, mert az megvan) Vagy bármilyen más kézbábot, de elötte képet kérek róla!
1 db Milka csomagolásom
Liberó bábot keresek cserébe kisfiam részére ( de nem a nyuszit, mert az megvan) Vagy bármilyen más kézbábot, de elötte képet kérek róla!
2*20 %-os rossmann pöttyös füzetet adok 2*60 db spar pontért 

Sziasztok Pampers Vonalkód Gyűjtő Anyukák!
Azt javaslom, hogy tértivevénnyel adjátok fel és külön - külön a beküldendő pontgyűjtő füzeteket, mert mostanában nagyon kelendő a vonalkód.....
Üdv: Hexe
Azt javaslom, hogy tértivevénnyel adjátok fel és külön - külön a beküldendő pontgyűjtő füzeteket, mert mostanában nagyon kelendő a vonalkód.....
Üdv: Hexe
20 spár, és 40 dm pontért pampers vonalkódot keresek.
Cserére vár: 500Ft-os fisher price kupon, dm kedvezmények világa kuponfüzet, 3 db elsőbbségi posta kupon, 1 gilette sensor 3 női borotva (4+2 db) 300Ft-os kupon.
Szeretnék: liberó bábfigurát vagy milka tehénkét
Szeretnék: liberó bábfigurát vagy milka tehénkét
Még mindig keresek Milka bőgő tehénkét egy 3 pontos Pampersem van.
Van 2,5 kg rama vonalkódom, pampers játszós vonalkódot szeretnék érte. /vagy esetleg c&a -50% kupont/
Van egy Pampers Jumbo 4-es csomagról származó vonalkódom, ha esetleg van olyan akinek még hiányzik. Várom az ajánlatokat.
Szia Vanda!
A IBERO figurákért mennyi RAMA vonalkódot szeretnél? Engem érdekel. Írok privit!
A IBERO figurákért mennyi RAMA vonalkódot szeretnél? Engem érdekel. Írok privit!

Az utolsó 50%-os kuponomból is pelust vettem, Pampers 4-es Jumbo-3 pontot érő. Milka bögő tehénkét szeretnék érte, nem a gyorsaságis tehénkét.
Elfelejtettem írni: Dm kedvezmények világa kuponfüzetem is van.
Dm pontjaimat rossmanra cserélném.
cserére vár: 2 libero figura, 500Ft-os fisher price kupon, 2 db elsőbbségi posta kupon, 1 gilette sensor 3 női borotva (4+2 db) 300Ft-os kupon. Szeretnék érte liberó bábfigurát, vagy Ráma vonalkódot.
Van két Rossmann pontom, egy Tollém.
Keresek Milumil 2,3-at.
Keresek Milumil 2,3-at.
Köszi az infót
Volt egérke (az nagyon ari), Teknős, kacsa, meg liba. Én ezeket láttam csak, de lehet, hogy másfajta is volt. Én is tekit, meg kacsát hajtok, ha van valakinek írjon légyszi!
Azt tudom hogy a kódos játék más! Csak az érdekelt hogy milyenek voltak a bábok!
Ma láttam egyet, de sajna a hónap elején bevásároltam Pampersből!
Ma láttam egyet, de sajna a hónap elején bevásároltam Pampersből!
A liberó báb a tescoban kapható liberó pelusokhoz volt csomagolva, nem a kódoshoz. A kódos játék más.