Nem is külföldről jött, legalábbis ide már pesti feladás volt, GLS-sel.
Pedig első telefonra nekem is van külföldi feladást emlegetett a hölgy...
törpi
Ugyanakkor hívtak, mint téged.
Aztán eltelt teljes egy hét és még 3 nap, vagyis összesen 10 nap, ekkor hívtam a hölgyet. Azt mondta nem érti, utána néz.
Visszahívott és azt mondta rossz helyre küldték véletlenül.
2 nap múlva megjött a termék...
De ez még nem a vége, nekem még lógnak utolsó körös termékkel....
törpi
"úton van a cucc"
Viharos a tenger....
Vágási Feri
Igazad van.
De annyit nem ér, hogy idegeld magad.
Árt a szépségednek.
Majd megjön.
Nádudvari ugyan ez. szeptember 30 óta nem tudta kiküldeni a nyereményeket. 2 hete hívtak pénteken,úton van a cucc,külföldről. Felhívott következő hétfőn,akkor azt mondta már nem tudja mit mondjon(3 nap telt el azóta).
Beszélt olyanról is ha 10 nap eltelt írjak. Ma írok,mert hihetetlen ,hogy nem lehet időben postázni
De ez akkor is nonszensz:
"Nyereménye úton van a raktárunkból hozzánk..."
Bő egy hónapja...
Miért vakítanak, miért nem tudják leírni a pontos igazságot.
Honnan van úton? A Yavin 4-ről?? Az Endorrol??? A Tatooine-ról?
Nem értem, hogy miért kell utólag berendelni a nyereményeket??? Arra számítottak, hogy esetleg nem fog senki játszani/pályázni és ennek megfelelően nem is kell sorsolni???
Hihetetlen. Dilettáns banda.
Mindig is Bp-en kellett átvenni a nyereményeket.
Nem szoktak lenyelni semmit.
Úgy tűnik, lassúak. Türelem.
Patroncsere játékkal kapcsolatban nyereményre vár még valaki?
Minket már lassan két hónapja hitegetnek, hogy eccercsak érkezik a nyeremény, egy mixer... Pontosabban majd Pesten kell átvenni.
Kedves Nyertesünk,
Köszönjük a nyereményt igazoló blokkot.
Önnek egyelőre nincs egyéb teendője.
Nyereménye úton van a raktárunkból hozzánk, a budapesti irodánkba, ahol személyesen, aláírás ellenében vehető majd át a tárgynyeremény. Hamarosan értesíteni fogjuk az átvételi időpontról.
Addig is szép napot kívánunk és köszönjük a türelmét!
Ez az üzenet január harmadikán érkezett, de a nyertesértesítés már december 12-én...
írtam nekik egy hete, hogy amennyiben nehézkes beszerezni a nyereményemet, nekem tökéletesen megfelel az is, ha a termék megközelítőleges ellenértékét kapom forintban vagy akár egy Sodastream szódagép is jó lenne egy Pepsi Max csomaggal.
Válasz nincs.
Hetek előfizetés játékon nyert vki? A facebook oldalon azt írták, h megvolt a sorsolás, a következő számban lesznek a nyertesek. Az értesítésről nem írtak. Ami döbbenetes számomra, h egy képet posztoltak, amin egy női kéz egy papírzacskóból húz ki cédulát.... Ez komoly??? Nagyértékű nyeremények, autó volt a tét!
Nekünk nem jött értesítés everydaytől sajnos, az elmaradt nyeremény miatt.:-(((
Johnny-X 2023-02-02 :: 07:32
fozo.gabi
Igen, az ALDI játéknál a JSZ szerint is napi 10, összesen 210 db 10.000 Ft-os utalvány kerül kiosztásra. (Amiből egy személy max. 2 db-ot nyerhet a teljes játék folyamán.)
fozo.gabi 2023-02-02 :: 06:47
Az Aldi kedvences játéknál napi 10 utalvány nyerhető, nem heti 10. Vagy én olvastam rosszul a reklámújságban, vagy ők írták el
Én is írtam többször is a 7fieldnek es a everydayme-nek is. De legalább volt eértelme

" alt="

">
Sziszka9!
Mi is kaptunk! De én múlt héten írtam az Everydayme oldalnak,ők meg átirányítottak a Wonderduck Zrt.-nek... picit hosszú volt,de ezek szerint megérte! 🙃
P&G Tesco: nem akarom elkiabálni, de ma jött email, hogy a 7Field csomagot adott fel

" alt="

"> más nem lehet! Remélem rájöttek, hogy ezt elcseszték. Többiek -akiknek elmaradt csomagjuk volt- kaptatok üzenetet?
https://ingyenestermekek.blogspot.com/2023/01/kalinka
1.html?m=1
SzerencsésFlótás 2023-01-30 :: 10:52
Szia carla!
Hol található az említett kaparós játék mert a kalinka.hu-n nem sikerült megtalálnom.
Jól bevált tésztagép ajánlatot szeretnék kérni ? /sodor, cérnametélt
ok sada

" alt="

"> feltettem a szemüvegen

" alt="

">
Azt írta, NEM összeghez kötött.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások