Orvvadászfogó poló. Nekem tetszik

Egy váratlan Milka póló
Szerintem valamit összekeverhettek, ha az orvvadász helyett kaptuk.
Én ennek is örülök

Sziasztok!
Ma a férjemnek meglepetésünkre egy orvadászos poló. A mult héten szintén a férjemnek egy hot sring poló. Tegnap elött agy marbis napelem nekem!!
Sajnos én még nem kapttam meg a HG kávéskészletet sem, ill a Fundy csomagot sem, pedig már sokan írták, hogy megkapták. Lehet, hogy útközben lenyulták őket :-((((((
természetesen orvvadászos

Ma Vitaminkosár és Milka póló (én nagyon remélem, hogy nem a fekete orvadászos helyett, mert én azért! küzdöttem a játékkal), múlt héten Sensodyne ajándékcsomag.
Elhoztuk a bort (köszi kacs), sőt még vásároltunk is
67 levele.Köszi.
Volt fesztiválos naptár,niveás levelek.
Elhoztuk a bort ..hukk, és ízlik is hukk

aadika végre megkaptam a másodszorra küldött leveledet! Kár, hogy nem ment elsőre is ilyen könnyen!
Nagyon köszi!

Ma nekem is jött egy milka poló,pedig a nyertesek között nem vagyok. IGEN és vitaminkosár ajándékcsomag!!! 5 db icipici tégely valamilyen krém.Meg hozzá egy újság. Jobban örültem volna egy nagynak.
Kaptam én is milka hosszúújjú polót. M-est, nem kapott valaki nagyobbat?
vaigyázz a madárra! póló
nivea dm levél (amiben arról írnak, hogy már csak pár hónap van a z évből, hisz mindjárt itt az ősz...kicsit el vannak csúszva...)

Barilla vacsi utalvány (első héten nyertem), Kometa hűtőmágnes.
Ha valaki szeretne Nivea hűségporgramban tag lenni, írjon. Van egy szabad helyem a lapon, amit vissza lehet küldeni.
Nekünk is jött egy madaras póló és egy Milka póló. Két orvvadászpólót vártunk. Épp szomorkodtak gyerekeim a Milka miatt, hisz mind az ötüknek feladtam 2-2 pályázatot, de a nevüket nem találtam a nyertesek között. És most mégis... Szerintem is valami csavar van a madaras és a Milka póló között. Azért bizakodóak vagyunk, pályázunk a többi milkára is. Talán az is összejön.
hozzánl is egy fekete madarvédős és egy milkás póló. Én a milkával nem játszottam, biztos madárfogós ajándékként jöhetett.
Nekem is jött egy madaras póló, a férjem viszont Milka pólót kapott a munkahelyére (!), pedig azt a címet soha nem jelöljük meg nyereményjátéknál! Nagyon rejtélyes!
Egy madárfogó és egy Milka póló

Pedig a Milka nyertesek közt nem vagyok

Vitál totón nyert ajándékcsomag szakadt borítékban 6 db. minta. Másnak is ennyi volt benne?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások