Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 412 / 511 oldal |
CSPP= Csapjunk Posta Popójára.
Tényleg lesz valami a CSPP projectből?
Én tegnap khm.... vagyis bednarikné tegnap hozzá kezdett.
A Cerbonán 2003.05.30-án nyert küldön díj nem akart megérkezni.
Gyors telefonváltás és kiderül már visszaérkezett hozájuk, mert nem kereste.
Telefon a postára:
Nincs itt és név alapján NEM TUDJUK megkeresni...
Vagyis: Nem akarjuk. (sic)
Közben a Cerbona lefaxolta, hogy újra postázta és 11.dike óta ott csücsült a postán.
Semmi gond bementünk.
Jé? Értesités nélkül, név alapján egyből meg lett.
Pici morogás, hogy megjegyezzenek, átvesszük a dobozt melynek bal oldalát nem láttuk.
Áláirás után vettük észre, hogy eredeti csomagolás idegen ragasztóval a bal oldala betekerve.
Nagyobb morgás: most telt be a pohár és vége, ráérünk legyen hiszti.
Semmi gond: tételes leltárt kértünk: a doboz kb 30 cmt mozgott a kezünkben a szemük elött, és még volt képük odairni "kézbesités utánni reklamáció".
Aztán elmagyarázták hogy azért ment vissza elöször, mert zártházban lakunk és nem tudja az értesítést (nem akarja) kirakni, de az un. leveles postás biztos dobott be.
1. Ki olyan hülye, hogy nem keresi csomagját ha kap értesitést?
2. De jó rákenni valaki másra...
3. Vajon másodjára is visszment volna vagy a feleségem átvette volna? Persze ugy hogy nem tud rola???
Nem irom ki hogy ellopták volna, mert nem szabad...
Magyarázat a szakadásra: valami ráesett...Hihető lenne ha a szélén nem lett volna több részen olyan szakadás ami belülröl indul: valószinű ráesett valami aztán feszegették vagy belekukucstáltak????
Én tegnap khm.... vagyis bednarikné tegnap hozzá kezdett.
A Cerbonán 2003.05.30-án nyert küldön díj nem akart megérkezni.
Gyors telefonváltás és kiderül már visszaérkezett hozájuk, mert nem kereste.
Telefon a postára:
Nincs itt és név alapján NEM TUDJUK megkeresni...
Vagyis: Nem akarjuk. (sic)
Közben a Cerbona lefaxolta, hogy újra postázta és 11.dike óta ott csücsült a postán.
Semmi gond bementünk.
Jé? Értesités nélkül, név alapján egyből meg lett.
Pici morogás, hogy megjegyezzenek, átvesszük a dobozt melynek bal oldalát nem láttuk.
Áláirás után vettük észre, hogy eredeti csomagolás idegen ragasztóval a bal oldala betekerve.
Nagyobb morgás: most telt be a pohár és vége, ráérünk legyen hiszti.
Semmi gond: tételes leltárt kértünk: a doboz kb 30 cmt mozgott a kezünkben a szemük elött, és még volt képük odairni "kézbesités utánni reklamáció".
Aztán elmagyarázták hogy azért ment vissza elöször, mert zártházban lakunk és nem tudja az értesítést (nem akarja) kirakni, de az un. leveles postás biztos dobott be.
1. Ki olyan hülye, hogy nem keresi csomagját ha kap értesitést?
2. De jó rákenni valaki másra...
3. Vajon másodjára is visszment volna vagy a feleségem átvette volna? Persze ugy hogy nem tud rola???
Nem irom ki hogy ellopták volna, mert nem szabad...
Magyarázat a szakadásra: valami ráesett...Hihető lenne ha a szélén nem lett volna több részen olyan szakadás ami belülröl indul: valószinű ráesett valami aztán feszegették vagy belekukucstáltak????
Oké, Krisz, tegyünk egy próbát, mail ment 

Ha priviben megtisztelsz egy számmal küldök rá smst és meglátjuk az eredményét.
Igérem 3. személynek nem adom ki, és az elküldés után törlöm a számot.
Igérem 3. személynek nem adom ki, és az elküldés után törlöm a számot.
Nekem a saját számra küldött teszt-sms se futott be, se az eddig elküldöttek, mindre rákérdeztem, eredmény: 0 

Érdekes nekem eddig mind megérkezett.
Sikerül is örületbe kergetni sok sok barátot :d
Sikerül is örületbe kergetni sok sok barátot :d
A Matáv napi 20 db ingyenes sms-ei nemigen akarnak megérkezni 

Anonimus
Köszi, csak a múltkori tapasztalat alapján gondoltam...
Most kissé megnyugodtam.
Köszi, csak a múltkori tapasztalat alapján gondoltam...
Most kissé megnyugodtam.
Ne izgulj a tértivény kb tiz nap mulva fog megérkezni.A postának nem sürgös ennyi az átfutási idö.Többször jártam már igy.
Macskusz, Anonimusz
Nem a Westeltől várom az értesítést!
Hanem amivel a posta visszaigazolja, hogy kézbesítették a küldeményt! Ez a múlt hónapban már 2 nap után megérkezett, ezért sokallom az eddig eltelt időt.
Nem a Westeltől várom az értesítést!
Hanem amivel a posta visszaigazolja, hogy kézbesítették a küldeményt! Ez a múlt hónapban már 2 nap után megérkezett, ezért sokallom az eddig eltelt időt.
Szerintem is nyugizhattok még.
Csak múlt héten kezdődött el az értesítés.
Csak múlt héten kezdődött el az értesítés.
Szerintem korai még a reklamálás.
Dec. 8-án adtam fel tértivevénnyel 1 borítékban sok-sok nyertes piros csokipapírt. Az értesítés nem jött vissza. Holnap mehetek reklamálni. Ráadásul nem is értékbiztosítással.
Én mér kétszer hívtam eddig a Pick-et, és mindig azonnal sikerült is beszélnem az illetékessel.
Fél öt után tárcsáztam - gondoltam akkor már kevesebben hívják-, és bevált a módszerem.
Fél öt után tárcsáztam - gondoltam akkor már kevesebben hívják-, és bevált a módszerem.
Macskusz !
NA !
egy nappal korábban is ide érhetett volna !!
NA !
egy nappal korábban is ide érhetett volna !!
Megjött a várva várt Pick levél. 

Kész, elegem van
Többször is sikerült eljutnom odáig, hogy " Operátorunk jelentkezéséig szives türelmét kérjük" . És mivel 5mp-en belül nem jelentkezett, bontotta is a vonalat. Hurrá Kb. 30 sikertelen és vagy 10 sikeres hívás után nem tudtam semmit intézni, csak a telefonszámlám növelni. Nagyon jó buli ez a PICK.

Többször is sikerült eljutnom odáig, hogy " Operátorunk jelentkezéséig szives türelmét kérjük" . És mivel 5mp-en belül nem jelentkezett, bontotta is a vonalat. Hurrá Kb. 30 sikertelen és vagy 10 sikeres hívás után nem tudtam semmit intézni, csak a telefonszámlám növelni. Nagyon jó buli ez a PICK.

Macskusz!!
más választási lehetőség nincs ,marad a délutáni telefon ,kitartóan kell hívni !
nem olcsó mulatság azt kalkuláld bele!!!
más választási lehetőség nincs ,marad a délutáni telefon ,kitartóan kell hívni !
nem olcsó mulatság azt kalkuláld bele!!!
Mondjátok meg mit tegyek!
Mint már írtam, a Pick nem küldött nekem egyszer sem hírlevelet. Így azt sem tudhatom, mi a regisztrációs számom.
Na, most rávettem magam, hogy felhívjam az információs vonalukat.
Délelőtti próbálkozás eredménye néhány perces gépes eligazítás után, hogy délután 13-17 óra között lehet érdeklődni. Délutáni próbálkozás, egyszerűen nem lehet felhívni.

Mint már írtam, a Pick nem küldött nekem egyszer sem hírlevelet. Így azt sem tudhatom, mi a regisztrációs számom.
Na, most rávettem magam, hogy felhívjam az információs vonalukat.
Délelőtti próbálkozás eredménye néhány perces gépes eligazítás után, hogy délután 13-17 óra között lehet érdeklődni. Délutáni próbálkozás, egyszerűen nem lehet felhívni.

dörmimaci
Vannak még olyanok, akik megkeserítik az ünnepet! Én az ajtón belülre tettem, mert a szomszédom meg locsol. Nem is akármivel. Macskapisivel
Vannak még olyanok, akik megkeserítik az ünnepet! Én az ajtón belülre tettem, mert a szomszédom meg locsol. Nem is akármivel. Macskapisivel