// Baba-Mama csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 413 / 539 oldal |
Köszi, de csak érdeklődtem
nkasi
igen,mint egy pakli kártya,de én csak zöldben és barnában láttam
Kolpingba lehet nyerni családi hétvégét
van 1 kártyám cserére ha kell
igen,mint egy pakli kártya,de én csak zöldben és barnában láttam
Kolpingba lehet nyerni családi hétvégét
van 1 kártyám cserére ha kell
Ja és milyen bábok voltak csomagolva hozzá?
Köszi
Köszi
Liberó kóddal mit lehet nyerni? azaz ami a pelenkához van csomagolva lila dobozban mint egy pakli kártya?
Libero kolpingos kupon
dm pont
rossmann pont
liberó nyuszi figura cserére vár
dm pont
rossmann pont
liberó nyuszi figura cserére vár
Sziasztok. Lenne 11 DM pontom beragasztva, libero embléma, elsőbbségi kupon, ráma, milka vonalkód és nagyon szeretnék cserébe milumil tápszer vonalkódot. Köszi
Sziasztok! Libero bábot keresek. Ha van ilyened írj!
Sziasztok,
kérésem lenne Hozzátok.
A kislányom imádja a Micimackót, és társait...
Ilyen ágyneműt szeretnék venni neki(hátha szívesebben alszik a kiságyában), vagy ilyen anyagot keresek,..anyum megvarrná!
Budapesti lelőhelyeket kérnék!
Nagyon köszönöm az ötleteket, infókat!
kérésem lenne Hozzátok.
A kislányom imádja a Micimackót, és társait...
Ilyen ágyneműt szeretnék venni neki(hátha szívesebben alszik a kiságyában), vagy ilyen anyagot keresek,..anyum megvarrná!
Budapesti lelőhelyeket kérnék!
Nagyon köszönöm az ötleteket, infókat!
Beírom a Pampers hűségprogram telefonszámát, ahol érdeklődni lehet, hogy beérkeztek-e a pontok:061-4517692
Van:
6db Koronás kristálycukor vk.
DM kuponfüzet
DM pontok
4db Balfi cimke
73 db Gyermelyi vk.
sok Libero figura
Milupa vk.
Keresek:
Milka
Rama
Pampers
Libero báb figura
DM, Rossmann pont
vagy írd meg, hogy mit tudnál adni!
Van egy Huggies 500 Ft-os kedvezményes kuponom is!
6db Koronás kristálycukor vk.
DM kuponfüzet
DM pontok
4db Balfi cimke
73 db Gyermelyi vk.
sok Libero figura
Milupa vk.
Keresek:
Milka
Rama
Pampers
Libero báb figura
DM, Rossmann pont
vagy írd meg, hogy mit tudnál adni!
Van egy Huggies 500 Ft-os kedvezményes kuponom is!
Keresek Pampers kódokat ! 6 pont hiányzik .
Van: 4db Milumil 3 vk
2db Rama
4db Tolle körcimke
Univer emblémák
Milka plüs tehénke
Quelle és Ultra aktív CD
Van: 4db Milumil 3 vk
2db Rama
4db Tolle körcimke
Univer emblémák
Milka plüs tehénke
Quelle és Ultra aktív CD
Keresek MILUMIL 2 v. 3 vonalkódokat, Libero Puzzle-kódot. Pampers vonalkódom már nincs, mert nagy méretet használunk, de van pl. sok Spar pontom, van Rama, stb. Írj és egyezkedünk
mel6, írtam
bettinah
írsz nekem?Én nem tudok.vannak danoninoim.köszi
írsz nekem?Én nem tudok.vannak danoninoim.köszi
Van 2 db 3 pontos Pampers vonalkódom. Szeretnék érte Danoninos mágnest (D, E, F, H, I, Í, , M, Ó, Ő, U, Ú, Ü, Ű, Y), vagy amit tudsz ajánlani egy pici lánynak.
Sziasztok!
Keresek 1 db 3 pontos Pampers vonalkódot sürgősen!
Tudok cserébe adni: Spar pontokat, Rossmann pontokat, DM pontokat, Danoninó hűtőmágnest
Keresek 1 db 3 pontos Pampers vonalkódot sürgősen!
Tudok cserébe adni: Spar pontokat, Rossmann pontokat, DM pontokat, Danoninó hűtőmágnest
Van 2 db Libero Up'Go pelusra -250Ft kedvezményem. (DM) Elcserélném sima Libero -500Ft-os kedvezményere, amit a DM-be lehet beváltani.
Pont most akartam írni, hogy beszereztem a többit is. :-(
Már elkelt a Pampers, dec 31-ig van játék a Ramaval.
Fölhívtam a DONO KFT-t, hogy mikor érkezik a játék, azt mondták, hogy 2-3 hónap. Dec. 2-án adtam föl második válaszlapot, és még nem volt a gépbe rögzítve, csak az első játék. Azonnal lekérdeztem a posta honlapján a küldeményt, hogy kézbesítették-e, dec 8-án beért. Viszont negatív, hogy üzleteltem sok univer logóval, és nov. 16-óta nem ért be levelem, türcsi meg sehol. Az egyik türcsi megjött, a másik sehol.
Fölhívtam a DONO KFT-t, hogy mikor érkezik a játék, azt mondták, hogy 2-3 hónap. Dec. 2-án adtam föl második válaszlapot, és még nem volt a gépbe rögzítve, csak az első játék. Azonnal lekérdeztem a posta honlapján a küldeményt, hogy kézbesítették-e, dec 8-án beért. Viszont negatív, hogy üzleteltem sok univer logóval, és nov. 16-óta nem ért be levelem, türcsi meg sehol. Az egyik türcsi megjött, a másik sehol.
Lillének:
10 db RAMA kód kell a 25 dkg-osból, ugye? Nekem 5 db van, de nem játszom. Meddig lehet gyűjteni, esetleg még 5-öt szednék össze a 10-hez, ha nem holnapra kell. :-) A Pampers kód jó lenne.....;-)
10 db RAMA kód kell a 25 dkg-osból, ugye? Nekem 5 db van, de nem játszom. Meddig lehet gyűjteni, esetleg még 5-öt szednék össze a 10-hez, ha nem holnapra kell. :-) A Pampers kód jó lenne.....;-)