Boga !!
nem kérek semmit köszönöm ,holnap már 12 van és 15 a beküldés ideje !
ha van danonod add fel az még belefér !!
KÖSZÖNÖM !!
Jerry!
Ne bosszankodj, holnap adok fel neked 1 pár fóliát
Bár gondolom nem ezen, hanem inkább a bizalmon van a hangsúly, de én csak ebben tudok segíteni.

Ellopták a karácsonyi kopogtatómat az ajtómról. Egy hóemberest!
Ez nem az én évem volt!
Szerintem nem csak az akciós DANONE fólia játszik !
Krysztasz!
köszönöm már ennek is vége 15-én !
add fel az még belefér !!
MÁS !
nem azért írtam be hogy vitatkozzatok !! csak hátha eszibe jut annak aki sáros !!
Jerry Lee
Érdekel még Danone? Nekem 6 van.
Már nem tudom kitől de kaptam 4db Danone fóliát ami nem akciós !
körül lett járva a téma egy jó párszor csak az AKCIÓS játszik !!
megint elveszett a cserém .......
a másik ha elfelejtek küldeni cserét bárkinek nyugodtan szóljon rám !
én is ember vagyok !!
ennek fejében kérek Mindenkit hogy amiben megegyeztünk azt küldje és jót , használhatót kérek !
KÖSZÖNÖM !!!!
Nekem van olyan bögrém
A Pennyben vettem.
pedig amíg az ilyeneket nem "nyomjuk" fel addig gondtalanul megcsinálhatják.

Multkor fellelkesülten irtam be az ingyenes dolgokhoz, hogy Tescoban Pickwick ajándék pohár van .. nos, miután nem kaptam, utánajártam az egésznek. A következő volt: kis darabszámban készültek el, és a Tesco központi raktárból lenyúlták az egész készletet - aki a Pickwicktől intézte az egészet, szinétn hoppon maradt - ezért nem jutott ki még a nagy áruházakba se. A vevőszolgálat szerint nem is vártható belőle ujab akció, de elvileg az andrássy uti mintaboltban van még belőle..
Hát ennyit a Tescóról - ilyenért már kaptak milliós bírságot, kedvem lenne felnyomni őket - csak ez nem az én stÍlusom

szalika, hozzám még mindig nem jött meg.

de szerintem most már tökmindegy, ahogy olvasom, már nem is gond ha nem ér ide.

Alig párat küldtek, azok megérkeztek. Nem az én akcióm volt, én csak segítettem.
A múlt szerdán feladtam 3 tök egy forma borítékot, csak az egyik volt ducibb a többinél, ami meg is érkezett Mohácsra másnap. A másik kettő pedig még mindig nem érkezett meg Pestre. Nem értem, hol kevereghetnek? Szerintem a pesti postásokkal vagy a levélelosztókkal van a gond. Velem még ilyesmi nem fordult elő, általában mindenkitől gyorsan megkapom a leveleket, és fordítva.
Sada, látom itt vagy még. A múltkori akciódnak mi lett az eredménye? Hozzád minden levél megérkezett?
Chio egyenlege: 0,- Ft
Belefulladtak a sok képeslapba.
igen valami tényleg nem stimmel !
nem vigasz de legalább így már tudom hogy nem nálam van a gond !!
Most meg a freemail rohadt le.

Peti - nem elírás ez?
1300 boríték?
6500 flakon ásványvizet vettél? Ha 100 Ft-al számolom, akkor is 650ezer Ft-ot költöttél volna ásványvízre?
Na jó, összegyűjtögetni is lehet, de ennyit?
És 57200 Ft-ért vettél bélyeget az 1300 borítékra?
Nekem ez erős túlzásnak hat.

Peti.
Szerintem,ha 1300 vagy 30 akkor is egynek minimum bele kellet,hogy férjen a gyorsaságiba! vagy szerinted nem?Főleg mikor hajnali fél hatkor a járat érkezésekor (postaláda ürítéskor) dobod be a levelet,hogy reggelre beérjen?
ilyenkor szoktam mondani,(bármely játékrol van szó) hogy a hülyék a szomszédban laknak!Mert nem veszem be,hogy egyetln egy sem érkezett be a gyorsaságira!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások