// Baba-Mama csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 414 / 539 oldal |
Hát én is feladtam még októberben azóta hetente hívom őket, de semmi mert még be sem érkezett, vagy fel sem dolgozták.................... Közölték, hogy 2-3 hónap ez lehet több vagy kevesebb, ja és amiért volt rajta internet pont ezért még többet késik.
Vanda77
az elején nekem is, de később már csak kiküldték a levelet, hogy majd küldik...
az elején nekem is, de később már csak kiküldték a levelet, hogy majd küldik...
Lányok! Kérdezzetek rá a Dono Kft-nél! Nekem 2-3 héten belül hozta a futár a járássegítőt!
Libero puzzle kódot keresek.
5 dm pontot adok cserébe.
5 dm pontot adok cserébe.
Lille
én augusztusban adtam fel a járássegítőre és azóta nincs itt...
Karácsonyi ajándék lett volna az unokatesóm gyerekének
Mire megjön már szaladni fog
én augusztusban adtam fel a járássegítőre és azóta nincs itt...
Karácsonyi ajándék lett volna az unokatesóm gyerekének
Mire megjön már szaladni fog
Amúgy októberben feladtam a járássegítőre a kódokat, persze ajánlva, azt hittem, hogy Karira megjön, de sehol semmi.
Jumbo 4-es csomiról van egy 3 pontos vonalkódom. Én már mindkét játékra beküldtem a kódokat. Pályázatnyi Ramát szeretnék érte.
A mi postásunknak csak annyi baja van,hogy rengeteget tud beszélni.Télen már odafagyok a kapuba,ha hoz valami ajánlott dolgot.Elég sokat vásárolok az interneten apróbb dolgokat amit ő hoz ki,de még nem vettem észre rajta,hogy utálna
Ja....és talán 1 tollat adam neki,kb:3 éve ajiba
Ja....és talán 1 tollat adam neki,kb:3 éve ajiba
diehexe
valóban jó bunkó postást fogtál ki. Pénzt én még sosem adtam, hozzánk nem szokott pénzt hozni, de kisebb ajándékot igen. bár míg nem adtam is nagyon kedves volt
valóban jó bunkó postást fogtál ki. Pénzt én még sosem adtam, hozzánk nem szokott pénzt hozni, de kisebb ajándékot igen. bár míg nem adtam is nagyon kedves volt

.... és még annyit..... Panaszt tenni ellene nem akarok, mert távol álljon tőlem, hogy problémát okozzak neki. De ha ezt továbbcsinálja kénytelen leszek. Bár félő, hogy utána még több levelem tűnik el.
A modorával kapcsolatban: A szomszéd egy éves kisfiúnak azt mondta, olyan a feje, mint az elefánté, olyan nagy.
A modorával kapcsolatban: A szomszéd egy éves kisfiúnak azt mondta, olyan a feje, mint az elefánté, olyan nagy.
Köszönöm a segítséget.
Igazából már későnek tartom "megkenni" és nem is nagyon akarnám, mivel egyébként is modortalan és udvariatlan a stílusa. Pl.: a postaládába be nem férő leveleket úgy adja át, hogy ha nyílik az ajtó, azonnal dugja be a résen, meg sem várja, hogy kinyissam. Nem köszön ( már az elején sem köszönt ) és ha szólok hozzá, meg sem hallja. A múltkor már HAHÓ-ztam neki, hogy rám nézzen. Azok a postások, akik a csomagokat hozzák ( mert a nehezebb csomagot autóval szállítják ) azok tündériek, kedvesek, pedig ők sem kaptak még semmit tőlem, de nagyon köszönöm az ötletet, mert a héten is várok több csomagot és megajándékozom őket.
Lehetséges, hogy igazatok van, azért ilyen velem, mert még nem kapott tőlem csak egyszer borravalót. De azt is azért, mert kivételesen pénzt hozott. Lehet, hogy ez a baj???
Igazából már későnek tartom "megkenni" és nem is nagyon akarnám, mivel egyébként is modortalan és udvariatlan a stílusa. Pl.: a postaládába be nem férő leveleket úgy adja át, hogy ha nyílik az ajtó, azonnal dugja be a résen, meg sem várja, hogy kinyissam. Nem köszön ( már az elején sem köszönt ) és ha szólok hozzá, meg sem hallja. A múltkor már HAHÓ-ztam neki, hogy rám nézzen. Azok a postások, akik a csomagokat hozzák ( mert a nehezebb csomagot autóval szállítják ) azok tündériek, kedvesek, pedig ők sem kaptak még semmit tőlem, de nagyon köszönöm az ötletet, mert a héten is várok több csomagot és megajándékozom őket.
Lehetséges, hogy igazatok van, azért ilyen velem, mert még nem kapott tőlem csak egyszer borravalót. De azt is azért, mert kivételesen pénzt hozott. Lehet, hogy ez a baj???
diehexe
Nekem nagyon rendes postásom van szerencsére, bár mióta játszom nálunk is mindennapos vendég
Viszont a kisebb nyereménytárgyakból mindig adok neki és karácsonykor egy üveg bor, szilveszterkor pezsgő... szóval nem bánja, ha jönni kell
Nekem nagyon rendes postásom van szerencsére, bár mióta játszom nálunk is mindennapos vendég
Viszont a kisebb nyereménytárgyakból mindig adok neki és karácsonykor egy üveg bor, szilveszterkor pezsgő... szóval nem bánja, ha jönni kell

diehexe
ilyen esetben ket dolgot tehetsz. vagy "megkened" a postast, vagy panaszt teszel ellene.
elobbi eseteben megajandekozod vmivel, pl. egy uveg bor, csoki akarmi. utobbi eseteben becsattogsz a postara es kersz egy bejelento lapot (panasz) es leirod, hogy mit tapasztalsz. am ez esetben nem art, ha 100%-ig biztos vagy a dolgodban.
ilyen esetben ket dolgot tehetsz. vagy "megkened" a postast, vagy panaszt teszel ellene.
elobbi eseteben megajandekozod vmivel, pl. egy uveg bor, csoki akarmi. utobbi eseteben becsattogsz a postara es kersz egy bejelento lapot (panasz) es leirod, hogy mit tapasztalsz. am ez esetben nem art, ha 100%-ig biztos vagy a dolgodban.
Sziasztok!
Lenne cserére: 5 db Liberó nyuszi figura
8db Rossmann pont
5 db Dm pont
2 db 500g Rama kód
1 db 250g Rama kód
2 db Posta elsőbségi nyeremény szelvény
1 db bontatlan Pampers Vizilovam is van
3 Milupa tejpép kód
1 Milka csomagolás
SŰRGŐSEN PAMPERS Vonalkódot keresek 6 Pontnyit.
:-((( el vagyok keseredve, hogy senkinek nincs felesleges!!!
Már 1 hete hajtom azt a fránya 6 pontot!
Lenne cserére: 5 db Liberó nyuszi figura
8db Rossmann pont
5 db Dm pont
2 db 500g Rama kód
1 db 250g Rama kód
2 db Posta elsőbségi nyeremény szelvény
1 db bontatlan Pampers Vizilovam is van
3 Milupa tejpép kód
1 Milka csomagolás
SŰRGŐSEN PAMPERS Vonalkódot keresek 6 Pontnyit.
:-((( el vagyok keseredve, hogy senkinek nincs felesleges!!!
Már 1 hete hajtom azt a fránya 6 pontot!
2 db plüss Pampers víziló cserére vár.
sziasztok.Milumil2,3 vonalkódot keresnék, van cserébe naturland pont, milka, ráma, delikát8, libero embléma, knorr, posta elsőbbségi kupon, dm pont. Köszi
Négy DM pontot ugyanennyi Rossmann pontra cserélek.
Végre kidühönghettem magam.....
Ditke62:
Köszi az infót. Én is bababónuszos vagyok, de még nem kaptam 50%-os dm kupont. Írtam is nekik egy emailt gyorsan-frissen és kb. két óra múlva kedvesen tájékoztattak, hogy kipostázták kb. egy hónapja, de a postázásért felelősséget nem vállalnak, ami érthető is. A postást egyszer úgy megbúbolom!!! Nem tetszik neki, hogy hetente min. egyszer csomagot kell hoznia és ezért bosszúból el-elcsippent egy-egy levelemet. Ez persze nem üres vádaskodás. Érdekes módon a "hivatalos levelek", számlák mindig elérnek, de két hónap alatt eltűnt már 4!!!!! ( azaz négy ) magán levelem is. Kettő magánszemélytől, egy reklám anyag és most kiderült a dm-es is. Úgy van vele magánlevél és reklámcucc annyira nem lehet fontos és nyugodt szívvel felejti el bedobni a postaládába. Már nem tudok másra gondolni. Évek óta soha nem tűnt el levelem, most meg egyszerre 4 is. Azért gyanús, miután közölte velem, hogy csak a csomagjaim miatt kell feljönnie a 3. emeletre és abbahagyhatnám már a "pelenka megrendeléseket". Azért az is gyanús, hogy honnan tudja, hogy babacuccokat szoktam a csomagokban kapni????
A becsületes postásoktól elnézést kérek, akinek nem inge....
Köszi az infót. Én is bababónuszos vagyok, de még nem kaptam 50%-os dm kupont. Írtam is nekik egy emailt gyorsan-frissen és kb. két óra múlva kedvesen tájékoztattak, hogy kipostázták kb. egy hónapja, de a postázásért felelősséget nem vállalnak, ami érthető is. A postást egyszer úgy megbúbolom!!! Nem tetszik neki, hogy hetente min. egyszer csomagot kell hoznia és ezért bosszúból el-elcsippent egy-egy levelemet. Ez persze nem üres vádaskodás. Érdekes módon a "hivatalos levelek", számlák mindig elérnek, de két hónap alatt eltűnt már 4!!!!! ( azaz négy ) magán levelem is. Kettő magánszemélytől, egy reklám anyag és most kiderült a dm-es is. Úgy van vele magánlevél és reklámcucc annyira nem lehet fontos és nyugodt szívvel felejti el bedobni a postaládába. Már nem tudok másra gondolni. Évek óta soha nem tűnt el levelem, most meg egyszerre 4 is. Azért gyanús, miután közölte velem, hogy csak a csomagjaim miatt kell feljönnie a 3. emeletre és abbahagyhatnám már a "pelenka megrendeléseket". Azért az is gyanús, hogy honnan tudja, hogy babacuccokat szoktam a csomagokban kapni????
A becsületes postásoktól elnézést kérek, akinek nem inge....
Decemberi 50%-s kuponomat pampers vonalkódokra cserélném :-)